måndag, oktober 25, 2010

SOM EN BOLL I HALSEN

Usch, vad "härligt" det är att vakna och det känns som det är en stor boll i halsen! Aj aj, ont gör det också! :-( Däremot känns det inte som jag har så mycket feber idag. Inte just nu iallafall. Hoppas den håller sig undan för feber kan verkligen få en att känna sig däckad!

Har inga planer alls för den här dagen! Det händer inte så ofta. För det mesta är det ju alltid någon som ska till läkaren, in på någon undersökning, bvc, tandläkaren eller något liknande. Så det får bli en lugn dag och försöka kurera mig själv med en varm kopp te eller nåt annat som kan lindra halsen lite. Eller testa någon äcklig huskur som att gurgla med saltvatten (tro det eller ej men det kan faktiskt hjälpa lite).


Jag har för övrigt sovit helt okej i natt. Fast det har tyvärr inte min mamma gjort. Vi var där igår kväll och de små trollen stannade kvar. Erik har varit vaken mellan 2:30-4:30 i natt och sen vaknade William före kl 6. Vet inte vad det har varit med Erik det sista. Förut var det den envisa hostan som höll oss alla vakna, men även nu när det börjat bli bättre så har han sovit dåligt. Undrar om han reagerar på astma-medicinerna som han har börjat med? Airomiren kan ju vara uppiggande och den får han ju några gånger om dagen. Antingen är det något sådant eller så kanske det är någon mer tand som är på väg upp? Han har ju bara en enda än så länge.

6 kommentarer:

Suss sa...

Har du provat Zyx Linda? Det är som Alvedon i halsen, funkar jättebra!

malinj80 sa...

Stackars dig!
Hoppas på att det går över snabbt!
Måste träffas snart!
Kramar Malin

Minna Y. sa...

Hoppas du mår bättre snart!

Lotta A sa...

Inget vidare att ha ont i halsen!
Jag hoppas att du snart kryar på dej....

Kram Lotta

Anonym sa...

Det är garanterat astmamedicinen, känt för att speeda upp barn nåt enormt. Dra ner på den så mycket som möjligt och sluta om doktorn säger det är ok. Om det bara rör sig om förkylningsastma så ska de ju inte behöva ta den jämt.

Annika sa...

Jag håller med Suss som tipsar om Zyx. Det har hjälpt mig mot mitt halsont. Köp den med citronsmak, tycker den smakar bättre.
Krya på dig,
Kram