måndag, oktober 25, 2010

VILL DU HJÄLPA TILL?

Kvinnliga småbönder är jordens fattigaste – och har världens tuffaste jobb. Ofta försörjer de ensamma hela familjen och arbetar med kroppen hela dygnet. Kooperation utan gränser har just nu fokus på detta viktiga ämne och dom vill samla in 100 000 kronor för att hjälpa fattiga kvinnor i bondesamhällen så att dom får chansen att ta sig ur fattigdomen och DU kan hjälpa till!Allt du behöver göra är att göra ett litet test som består av sju frågor. Testet handlar om detta ämne och är skapade för att ge information, kunskap och engagemang. För varje person som svarar på dessa 7 frågor skänker en utav deras partnerföretag 5 kr till verksamheten. Så allt du behöver göra är att skänka 1-2 minuter av din tid för att hjälpa dessa kvinnor, det har du väl råd med? Om du därefter väljer att tipsa dina vänner om det så donerar du ytterligare 5 kr.

Gå in och gör testet här du också! (och sprid gärna det vidare)

7 kommentarer:

Minna Y. sa...

Klart jag ska hjälpa till!

Kristina sa...

ja nu har även jag gjort testet. Hoppas du kryar på dig Kram

Anonym sa...

Har oxå gjort det och även satt ut det på fb....Siss

Lotta A sa...

Ja, jag vill hjälpa till !
Så jag ska göra detta tester.....

Kram kram från Lotta

jenny sa...

absolut, har skickat vidare till mina vänner och tipsat på facebook. tack för länken!

Carina sa...

Har också gjort testet och lagt upp på FB. Är det ok att kopiera hela inlägget och lägga upp på min blogg, med hänvisning till din sida?

Linda sa...

Carina: Ja det går bra. Har själv kopierat nästan hela texten från en annan blogg för det stod en uppmaning om att sprida det vidare... :-)

Kram!