lördag, oktober 02, 2010

DE TURAS OM ATT VARA SJUKA

William hade tredagarsfeber för någon vecka sedan. Nu verkar det som att det har blivit lillebrors tur. Erik har varit trött och gnällig hela dagen. Har tänkt att det säkert beror på tänderna eftersom det första lilla risgrynet kikade upp nu i veckan. Men för en stund sedan när jag hade honom i famnen tyckte jag att han kändes väldigt varm. Kollade tempen och den låg över 39. Stackars liten. :-(Nu somnade han igen. Ska gå och vila lite till jag också. Jag hade migrän när jag vaknade i morse, så det tog flera timmar innan jag kom ur sängen. Har medicin som hjälper för det så huvudvärken gick över efter en stund, men resten av dagen har jag varit ganska trött, yr och matt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jobbigt när de små är sjuka. Speciellt om man själv inte mår bra. Jag är en av de som hamnade här igår genom Lottas blogg. Satt och läste i går och inser igen hur mycket jag gnäller över småsaker. Undrar HUR du och andra tar er igenom dagarna med skitsjukdommen. Ni är fantastiska.
Själv gjorde jag min första mamografi i går för jag har fyllt 40. Inga knölar vad jag känt utan rutinkontroll. Är trots allt så rädd och orolig för vad resultatet kommer bli.
Stor kram till dej Linda och hoppas på bättring snart.
Linda

Ludmilla sa...

Men nu får det väl ändå vara nog... ni är ju sjuka hela tiden! Det kan ju vara nog med att du inte mår bra i grunden...

En stor hög med styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Hej hamnade här på din blogg efter att ha läst Lottas blogg. Önskar dig och din familj all lycka till. Man vet aldrig vad som händer i livet.

kerstin sa...

ÅÅ stackas er alla Jag har med huvudvärk idag Släpper inte fast jag vilat,tagit tabletter
Sköt om dig kram

Monica sa...

Hej!
Hamnade här hos dig via "Vimmelmamman"...
Läser och blir djupt berört!
Önskar dig och dina pojkar allt gott :)
Styrkekramar
//
Monica

Anonym sa...

Hei. Jeg kom til din blogg via Lotta ,jeg og. Blev veldig glad over det. Du må vare en veldig sterk person ,med mye go i. Blir så imponert av deg.Hoper du kan lese hva jeg skriver. Ska förje deres blogg hver dag nå. Jeg vil tilönske deg masser av go kraft og en go bedring. klem til hele familjen fra Hedda.

Anonym sa...

vilken fantastiskt människa du verkar vara. allt mitt stöd och styrka till dig!

Anonym sa...

Åh, stackars dina små. Hoppas att ni får sova lite i natt i alla fall. Kram Christina

cajsa sa...

uchh inte alls roligt med feber krya på :-)

Sofie sa...

Hej Linda
satt och läste din blogg.Och även Lottas om att ni inte får någon hjälp jagtycker det är såååå sjukt!
Är själv en småbarns mamma som slåss mot cancer.Den upptäcktes drygt 3 månader efter jag fick vår dotter.Min sitter i livmoderhalsen.Igår sa min sambo att jag var en Krigar prinsessa men då såg jag dej framför mej du är nog den man kan kalla för Krigar Prinsessa..Jag finns även på cancer tjejer...Stora kramar till dej