lördag, oktober 02, 2010

UNDRAR OM FILMEN VAR BRA?

Min man har kommit med i en Buzzador-kampanj där man under en månads tid helt gratis får hem fyra filmer från Lovefilm. Man får filmerna med posten och när man tittat klart så stoppar man dem i returkuvertet och lägger det på brevlådan. Smidigt!

Just nu har vi bland annat Beck - I stormens öga hemma som vi tänkte kikat på ikväll. Direkt när jag la mig i soffan under en filt och med en varm vetekudde över min höft kände jag direkt att ögonlocken blev väldigt tunga. Såg bara de första minuterna av filmen och sen sov jag bort resten. Är så himla trött! Har varit det hela dagen idag. Stundtals känns det nästan omöjligt att hålla sig vaken.Sådär... nu plingade micron till! Vetekudden är varm igen och nu ska den få följa med till sängen och fortsätta värma där det gör ont. Hoppas bara att jag kan somna om snabbt igen fastän jag inte varit vaken så många timmar idag. God natt! :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det bästa med lovefilm är ju att man kan ha hemma filmerna så länge man själv önskar. Orkar/klarar man ex inte se hela filmen så kan man ju dela upp den på två tillfällen!! Beundrar dig Linda & du & din familj finns dagligen i mina tankar. Många styrkekramar från en trogen blogg läsare

Carpe Diem <3<3<30

Mamma Mima på Landet sa...

Vi har åxå lovefilm! Gillar åxå att man kan ha filmerna hur länge som helst hemma. Har prövar olika kombosar, men gillar att ha 4 i månaden och 2 hemma. Dom är snabba på att posta åxå.

Kramis å gonatt! /Mima

Anonym sa...

Hoppas du kunde somna om igår!
Styrkekramar till er alla!

kerstin sa...

Sov Linda det är så bra.
Hoppas du får hjälp med en bra säng. Tusen kramar till dig
kerstin

Malin sa...

Jag tänker på dig,tycker att du är otrolig.
Det är ju så mycket som det är, med småbarn omkring sig, och sen den den jäkla sjukdomen på det..

Styrkekramar!!!

Lisa sa...

Håller med om att det är toppen att man får ha Lovefilm-filmerna hemma så länge.
Jag känner igen det där med att somna och aldrig se klart en film ;)