torsdag, mars 03, 2011

SÅ FINA MÖSSOR

Måste få visa de fina mössorna som Therese har sytt till grabbarna. Tyvärr fick jag ingen bild på Williams, men den är turkos med stjärnor. Han är i värsta 2½-årstrotset för tillfället och gör ingenting annat än just vad han själv känner för - och till det hörde inte att posera framför kameran med en mössa på huvudet!

Go och glad liten kille... med mycket mönster och färger!

De här mössorna blir jättebra nu till våren. Jag hade beställt varsin fleece-mössa med stjärnor från Villervalla, men tydligen så har både William och Erik rätt stora huvuden för de var alldeles för små. :-(

Har en turkos i stl 1-2 år och en grön i stl 2-3 år, men som sagt är de rätt små i storleken. Nån som vill köpa för 80:-/st? Annars skickar jag tillbaka dem. De är jättefina och går ner över öronen.

7 kommentarer:

thile sa...

Herlige Erik! Han er så go, du er så rik som har dine små killar:-)

Vet du Linda, titta her:
Jeg har fikset Installerar våren...
████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
20,11% complete

Klem

Suss sa...

Villervallamössorna ÄR jättesmå i storleken! Jag har en lila till Lykke som hon hade i höstas när hon var 6 månader och den är storlek 1-2 år. Nu har jag en grön med som är storlek 2-3 år och passar perfekt. Hel galet =)

Anonym sa...

Hej Linda!Jag heter Erika och kommer ifrån Sundsvall. Först vill jag börja med att berätta att jag läser din blogg (och har gjort det ett tag!) och jag tycker att du är en otrolig människa. Du berör så enormt mycket! Men det är faktiskt inte därför jag lämnar ett spår här.. Jag jobbar på en förskola 2 mil utanför Sundsvall och ett av "mina" barn har drabbats av cancer.. Du har skrivit ett inlägg om henne tidigare och jag undrar om du skulle vilja skriva ett inlägg till? Hennes mamma Jenny har startat en blogg och jag vill försöka få den att nå ut! Tindraskamp.se är adressen. Vill att folk ska uppmärksamma även denna historia och kanske tom hjälpa till med att samla in pengar till familjen och jag vet inte så många andra sätt.
Tack för din tid och varmt lycka till med fortsättningen av ditt liv! Kramar Erika S

Therese sa...

Va roligt att mössorna passade! Jag chansade på turkost då jag vet att grabbarna haft det på sig en del:)

Jag köpte villervalla mössan till Theo i höstas och jag tror att jag tog 3-4 år på den och den var lagom då. Helt sjukt dumma storlekar.

Hoppas alla blir friska snart. Nu tycker jag väl ändå att ni har vart sjuka nog länge. Och då menar jag utöver din sjukdom.
Kram kram

Anonym sa...

Erik verkar vara en härlig unge! Han ser verkligen ut som en gammal gubbe med flinet och den så vemodiga el. ledsna blicken trots en leende mun.
Otroligt att alla era ungar är så olika varandra? Dom är inte lika varandra ö h t.

Hoppas ni får en lugn och bra helg.

Lotta A sa...

Jättefin mössa!
Man blir så glad av alla härliga mönster och färger....

Kram Lotta

Anonym sa...

Hej
Har Du mössorna kvar så köper jag gärna båda två. Kontakta mig på carlander8@hotmail.com