onsdag, mars 02, 2011

PEI POD - KATTERNAS NYA SOVPLATS

Idag kom ett stort paket till katterna här hemma. Det var från Cattio. Det är en katt-butik på nätet som har lite annorlunda och roliga prylar just för katter. Särskilt om man har en lite mer "stilren" inredning i sitt hem kan det ibland vara svårt att hitta traditionella katt-saker som smälter in, men då kan jag absolut rekommendera denna web-shopen.

I paketet fanns en pEi pod i färgen Ivory (benvit/ ljus laxrosa). Det är en äggformad sovplats för katten. Kan säga att det dröjde inte många minuter från att den var uppackad tills Yossie hade lagt beslag på den. Wilma kom förbi och var nyfiken, men blev ganska snabbt ivägsjasad. Yossie älskar alla former av kryp-in så jag misstänker att hon har lagt tassarna på denna och anser den som sin egen. Har man katter av lite mindre storlek (t ex en normalstor huskatt) så kan de säkert ligga två tillsammans och mysa där inne, men en stor Maine coon på runt 6 kg och uppåt fyller ut "ägget" ganska bra själv.

(klicka på bilden för att se den i större format)

Cattio skickar även ut nyhetsbrev till den som vill hålla sig uppdaterad om nya produkter, tävlingar, erbjudanden, tips och råd.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå så snygg! Har två stooora katter hemma och en liten.
De älskar också att krypa in i lådor etc och helst trycka ner sig där de absolut inte får plats. De har liksom inget begrepp om deras egnan storlek :-)
Hoppas att dumår bättre nu!
Ha det så jätte bra!
Maria

anna sa...

Va fin blogg :)

äppelblomman sa...

Den var ju supersnygg! Hade kunnat tänka mej dn till mej själv som en liten säng;-) Kul att den är så snygg och funktionell!
Kram K

Madeleine sa...

Blir jättesugen på att köpa ett ägg, men hm.. ser ut lite som att det kan rulla omkring.. t ex rulla runt med hålet nedåt - sicken sur katt som skulle väsnas runt därinne då ; ) Skulle också vilja ha ett XXXXXL till mig själv, stabil då alltså - annars skulle en skitsur Madde väsnas omkring..

thile sa...

Så snygg og en fin pus du har.
Håper du føler deg bra nu.

Klem og sov godt inatt.

Magdalena sa...

Hej! Tycker du skriver så himla bra o fint. Och du låter positiv här i bloggen. Har läst din blogg ganska länge nu och har länkat dig på min blogg. Håller tummarna för dig. kram

Anonym sa...

Hej Linda! Har följt dig via din blogg länge och vill bara skicka en kram och säga att jag beundrar dig för din styrka att orka i din kamp. Charlotte Perrelli.

Anonym sa...

Hej Linda! Har följt dig via din blogg länge och vill bara skicka en kram och säga att jag beundrar dig för din styrka att orka i din kamp. Charlotte Perrelli.

Gargamella sa...

Hej Linda.
Tycker inte du att det känns konstigt att bli 'utnyttjad' av alla som skickar dig saker bara för att få sin länk på din blogg? Tror du att det är av ren vänlighet det kommer gåvor från personer med egna företag? Personligen tycker jag det är hemskt av de som för egen vinning ger dig saker. Vill man hjälpa sätt in pengar istället, nä just det då blir det inga länkar och bilder. Sorgligt att se hur folk utnyttjar sjuka och döende för att själv gå med vinst!

Lotta A sa...

Åh, den var verkligen supersnygg!
Jag kan tänka mej att katterna tycker det är mysigt att ha ett "kryp in" som detta.....

Hoppas att du får en fin Torsdag.
Kram Lotta

Linda sa...

Madeleine: Nej, den står stadigt så det är ingen risk att "ägget" rullar iväg. Det blev lite cat-fight här igår kväll om vem som skulle vara inuti ägget, men det stod kvar ändå. ;-)

Gargamella: Njae, jag väljer själv vilka grejer jag skriver om här på bloggen. Just barn- och kattgrejer står mig varmt om hjärtat, eftersom jag är förälder och kattuppfödare, och det är sådant som jag alltid shoppat och skrivit om ända sedan jag började blogga.

Men visst har det hänt att det att det dykt upp paket med grejer från företag som jag inte bett om att få och som jag inte heller tycker har någon som helst relevans med min blogg, men de har fått åka tillbaka med vändande post.

Charlotte: Vad kul att du läser här! Tack snälla för din kommentar! :-) Kämpar... jo, jag försöker, men ibland och särskilt nu efter detta sista bakslaget känns det rätt tungt. Men ger upp gör jag inte i första taget. Ska förhoppningsvis snart vara på benen igen!

Anonym sa...

Vad gulliga

marianne

Patricia sa...

Ha ha! Vilken frän grej! Jag har 6 katter hemma, tänk om jag skulle ha 6 ägg uppradade, det skulle se ut:)

zasata sa...

Vilken fin!

Anonym sa...

Vilka fina och smarta!!!
Tack för tipset :)
Kram Annelie ♥

Fortsätt krya på dig och hoppas du får va piggare snart!!! ☺

Lisa sa...

Å så mycket läckra kattsaker där fanns. Har sparat länken i den händelse jag blir med katt :)

Kram Lisa

Anmaja sa...

Den är jättefin, jag var inne på sidan i förra veckan och lånade ett par bilder till min blogg också. Ägget är så fint.
Må gott o var räd om dej.
Anmaja