onsdag, mars 02, 2011

DAGENS BILD - EN PERSON SOM DU SAKNAR

8:e bilden: En person som du saknar.

Jag satt och kikade igenom ett gäng gamla bilder från sommaren 2005. Jag var ensamstående med Adam på den tiden och bilderna var från när vi var på Skara sommarland. Han måste ha varit drygt 5½ år där. Åh, jag saknar både sommaren och det härliga sommarvädret - men även Adam.

För som det är nu har han valt att gå kvar i sin gamla skola, så han sover hemma hos sin mormor och morfar under veckorna. Visserligen är han hemma här de flesta eftermiddagarna och jag har ju träffat honom så sent som idag, men ibland åker han hem till kompisar efter skolan eller är på olika aktiviteter, så det gör ju att jag inte träffar honom lika ofta som när han var liten. Men från och med i höst när han börjar i 6:an så byter han och hans klasskompisar skola och kommer gå här vi bor nu.

Ett bildcollage på min "lille" kille (klicka på bilden för att se i större format).

7 kommentarer:

Lotta A sa...

Åh, vilka underbart härliga sommar bilder på Adam.
Jag förstår att du saknar stora sonen.

Jag märker här hemma att barnen är ju i väg på ett annat sätt nu när de blivit större, och det är mycket kompisar och aktiviteter.

Så i bland känns det inte som man ser dem särskilt mycket.

Men även om barnen blir större, så längtar man ju inte minde efter dem......
Det är ju så mysigt att ha dem omkring sig, kanske kan man någon gång "stjäla" till sig en kram......

Tänker på dej/ Kram Lotta

Anonym sa...

Underbara bilder. och det är tufft att inte ha sina barn hos sig även om man vänjer sig. Men du träffar ju honom ofta och han är inte försvunnen...

Jane L sa...

Vilka fina bilder på Adam! Kommer ihåg att du vann en tävling (om jag nu inte minns helt fel) med en bild på Adam när han var ganska liten? Jag har alltid gillat dina bilder du tar och blev sååå frälst i din kattblogg med alla dom fina bilderna du har på alla katterna. Jag var ju med i Hb-99 på f.nätet som det då hette och det var däromkring nångång jag första gången såg dina härliga bilder! //Kram

Sippan sa...

Vilka fina bilder på Adam! Snart är det vår och sommar, det ser vi nog alla fram emot efter den fina men långa vintern.

Har skickat mail om handikappersättningen, hör av dig!
Varma styrkekramar Sippan

Ellen sa...

Du tar SÅ fina bilder. Och en så fin kille. Kram!

thile sa...

Underbart collage av Adam. Fin han er. Lengter til sommeren, når jeg ser bildene! Klart du savner og lengter etter din første fødte:)Tenker på deg. Klem

Lisa sa...

Han är så himla fin din Adam och kommer säkerligen bli en hjärtekrossare när han blir stor. Alltså inte att han skulle vara dum utan att han kan ju inte räcka till till alla söta tjejer som vill ha honom ;)

Förstår hur du känner det och att du längtar.

Mina båda barn har flyttat hemifrån och det är stundvis jobbigt att inte träffa dem så ofta då de båda bor på annan ort. Men man vänjer sig med det också.

Stor kram
Lisa