onsdag, mars 23, 2011

ETT TESTINLÄGG

Hej alla Lindas bloggläsare!

Jag som skriver det här heter Magdalena och jag är en av Lindas nära vänner som fått förtroendet att hjälpa Linda med att skriva inlägg här och hålla er uppdaterade om hon inte orkar skriva själv. Men just detta inlägget är bara ett test för att se att det funkar.

Ni kanske har "sett mig" på bloggen i något av Lindas tidigare inlägg, men för att presentera mig själv lite kort så är jag en gift 33-årig 2-barnsmamma som just nu studerar till vårdadministratör. Jag bor på samma ort som Linda och hennes familj, med bara cirka 10 minuters promenad emellan. Jag är verkligen lyckligt lottad som har och har haft en vän som Linda under hela mitt liv. Linda - mitt liv skulle inte vara detsamma utan dig.

Kram Magdalena
Ps) Bilden på Adam, Linda, Tilda & Hugo är från Höganäs, sommaren 2006 och är ett av mina finaste sommarminnen tillsammans med Linda.

39 kommentarer:

Fnissi sa...

Skönt för Linda att du finns Magdalena! Jättehärligt foto!

Anonym sa...

Hoppas innerligt att det dröjer länge till Linda inte orkar skriva själv. Både för hennes egen skull och för barnens. Så omtänksamt av henne att tänka på att hålla oss läsare uppdaterade om hennes tillstånd. Massor av kramar till dig Lind. /Ingrid

Kinna sa...

Så skönt för Linda att ha en vän som dej. Nära vänner är guld värda.

Anonym sa...

Jag hoppas innerligt att dina fina rader inte innebär att Linda är så pass dålig att hon snart inte orkar skriva mer! Jag följer Lindas blogg och håller tummarna för henne! Vilken tur att Linda har en vän som du, på så nära håll! Hälsar Eva

Lotta A sa...

Underbar sommar bild, det ser helt ljuvligt ut!

Vilken lycka i livet att ha en sådan nära vän, som man har upplevt så mycket med.......

Kramar till er båda <3

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej Magdalena! Linda är lyckligt lottad som har dig! Hon skulle inte vara den hon är utan dig och du skulle inte vara den samma utan henne :) Vänner för livet!!

Jag är glad att jag fått lära känna dig genom Linda!

Så bra att du hjälper Linda blogga!

Många kramar Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Carina sa...

Linda du är enorm som tänker på en reservplan för att hålla oss informerade. Jag finner inte ord som kan beskriva din styrka, hoppas av hela mitt hjärt att du får ha din styrka länge, länge.

Lisbet Lindell sa...

Hej Magdalena, vilken tur Linda har som har en vän som du, och att hon tänker på sina bloggläsare när hon mår så kasst är otroligt, skickar massor av styrka och positiv energi till er båda. Kram från Lisbet

Cecilia summerar sa...

Vilken vänskap. Rikedom!

Eva sa...

Men - om den dagen kommer att Linda inte orkar skriva i sin blogg mer kan jag tycka att det lite osmakligt att följa hennes sista kamp genom en blogg skriven av en annan! Eller?
//eva

Linda sa...

Tack snälla för inlägget och den härliga sommarbilden!! Ja vad underbart vi hade det där. Sol och värme i massor! Testinlägget gick ju jättebra! :-)

Kram Linda

Linda sa...

Eva: Jag hoppas det dröjer tills jag inte kan skriva mer själv... men den dagen det blir tyst här så vet jag att det kommer vara många som undrar vad som händer.

Kram!

Anonym sa...

Det är guld värd att ha fina vänner. Skönt att du Magdalena finns där för Linda.

Linda är stark-men behöver ändå få en axel att luta sig emot ibland.....

Kramar

Tina sa...

Hej, Magdalena! Jag tycker det är jättebra att du kan rycka in och hjälpa Linda uppdatera oss, för vi är många som bryr oss mycket om henne. Det behöver ju inte handla om mer än att du kan slänga in ett inlägg så hon får mer tid till att sitta ute i vårsolen utan att lämna oss ovetandes om hur det går för henne. :-) Jag vill passa på att tacka dig för all hjälp med Lindas och Lars bröllopspresent från mig och hennes andra "augustivänner". :-)

Kramar!

Anonym sa...

Jaa, vi alla som följer dig Linda, tänker på dig dagligen, mest hela tiden faktiskt när vi önskar dig mirakel, när vi önskar dig att må bättre, att få massor av tid tillsammans med dina barn....

När det blir så att du inte längre kan eller orkar skriva i bloggen Linda så vill vi alla ändå veta. Det finns inget makabert eller på annat sätt dåligt i det. Vi vill hellre veta hur det är än att inte veta, för våra tankar kommer att vara hos dig Linda ändå.

All värme och styrka till dig Linda och till din fina vän Magdalena

Kram
Eva Li

Jeanette sa...

Oh vilken fin vän Linda har i dig.
Underbart foto!
/Jeanette

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

En blogg är något man bestämmer själv vad som ska skrivas och inte skrivas. Jag tycker det är en förmån att få uppdaterat av Lindas vän om och när Linda inte orkar skriva själv. Egentligen är det väl så vi alla har lärt känna Linda här via bloggen, mycket omtänksamt om oss bloggläsare.

Förstår inte riktigt vad som skulle kunna anses osmakligt i att vi som vill Linda väl får veta om Linda blir så sjuk och orkeslös och till och med lämnar jordelivet.

Anonym sa...

Så skönt att Linda ha dig Magdalena.

kram till er båda/Susanne

lisbet sa...

hej
jag tycket det är ba att linda har en vän som bryr sig
jag håller inte med eva jag skulle bli orolig om jag inte vet vad som har hänt vi vet att linda inte kommer att va med oss hur länge som helst jag tror inte du kommer att skriva snaskiga saker utan mest om hur hon mår
ta hand om linda och hennes fam kram lisbet b

Anonym sa...

Vad härligt att ni är så bra vänner :-) men jag hoppas det dröjer innan Linda blir så dålig. Kram Christina

Anonym sa...

Åh, nu börjar jag gråta! :( Hoppas att du aldrig mer skriver nåt Maggie ;) Kram! Carina

Anonym sa...

Eva! Detta är Lindas blogg vilket innebär att det är hon som bestämmer vad som ska skrivas här och av vem det ska skrivas. Du skriver i stort sätt att Linda är osmaklig. Rekommenderar dig starkt att sluta läsa här.
Fina Linda svarar som vanligt med sympati och fakta. Otoligt, vilken människa du är Linda!
Massa krammar

Anonym sa...

Hej Magdalena,
Jag har varit i samma situation som du är i. Det är fruktansvärt och jag kan inte beskriva vad du går igenom. Jag är stolt över att Linda har en sådan vän som du. Tycker att det är strongt av dig att orka informera oss. Samtidigt hoppas jag att du inte ska behöva det för Linas skull. Ta väl hand om er. Kram Lisbeth

Christina sa...

Härligt att se att du är en sådan god vän till Linda! Måste kännas tryggt för henne. Först blev jag dock lite rädd när jag såg ditt inlägg, tänkte att nu har det hänt något. Vi får hoppas att det dröjer innan du behöver skriva något igen! Kram

susanne sa...

Skönt för Linda att ha en vän som du.
Bra också att du kan hjälpa henne skriva.
Linda är den tappraste och finaste människan som finns. En stor förebild för oss alla!
kram Susanne

Anonym sa...

Jag tycker det känns jättebra att en nära vän till Linda kan skriva om Linda inte orkar. Och Magdalena har ju blivit presenterad på bloggen flera gånger. Jag får spader av att så fort det är riktigt knepigt så ska man tiga. av hänsyn till vadå? vad skulle bli bättre.

thile sa...

Du er gull verdt for Linda og oss♥ Ett underbart sommerbilde!
Ett livslangt vennskap er bare så fint, jeg har selv enn venninde fra barndommen...til nå.

Anonym sa...

Usch, nu blev det jobbigt när man inser att det en dag kommer att behövas att du skriver. :(

Linda är en lyckos som har en sån fin vän!

Madeleine sa...

Hej Linda och Magdalena! Så omtänksam du är, Linda, som tänker på oss bloggläsare, och så fin kompis Magdalena du har. Blir så rörd av din omtanke, men hoppas du orkar skriva till oss länge, länge till, du kära okända vän. Tack till dig Magdalena, det värmer oss alla att du hjälper "vår" Linda.

Anonym sa...

Så skönt att du Magdalena finns för våran underbara Linda, hon behöver verkligen en axel att stötta sig emot. För det verkar inte som mannen hon gifte sig med bry sig så mkt!


Och du där uppe!! DU ÄR ORÄTTVIS !!

inkan8 sa...

Vilket underbart initivativ.
Kram Inkan o Ligan

Anonym sa...

Härligt med en sådan vän som tänker på alla.
Maken kan ju Linda inte räkna med.
Hoppas han får sig en rejäl eftertanke.
Inte ofta man träffar på en sådan egotyp. Tack och lov

Barbro sa...

Så skönt för dig Linda, att ha en så nära vän som Magdalena. Samtidigt är det sorgligt att tänka sig att allt kanske tar slut. Jag hoppas att ni får en vår och sommar tillsamman. Kram till er båda

Gaella (smeknamn) sa...

Vad fint Magdalena att Linda har en vän som dig! Samtidigt blir man gråtmild när man tänker på att du går in som "stan in". Vi är många som ber och hoppas att Linda skall bli så frisk hon bara kan bli. Många kramar T

Anonym sa...

Åh va skönt att Linda har dig och omtänksamt av Linda att vilja hålla oss uppdaterade fastän hon inte orkar skriva själv. Tack ♥ Annelie ♥

Lisa sa...

Vilken otroligt fin vän du har i Magdalena. Och precis som du svarade Eva så är vi många som följer dig i din kamp och som givetvis vill få fortsätta veta hur du har det och hur du mår även om du kanske inte själv orkar skriva.

Du har blivit en del av min vardag. Jag läser din blogg i princip varje dag och är tacksam för att få ta del av din vardag. Då vi båda har denna j-la sjukdom så ger du mig oerhört mycket i ditt sätt att tänka och uttrycka dig vad det gäller känslor, undringar, frågeställningar osv.

Genom dig får jag ofta bekräftat sånt jag själv tänker och funderar på med min spridda cancer.

Så tusen tack Magdalena för att du finns där för i första hand Linda och hennes familj men även för oss medsystrar och andra bloggläsare som värnar och tycker om Linda och gillar att läsa hennes positiva blogg (för det ÄR den även fast hon just nu lever i ett helvete med denna hemska sjukdom.

Stor KRAM till er båda!!
Lisa

Jenny Stenman sa...

Du är en fantastisk vän! Läser allt ni skriver och berättar...kärlek och allt därtill!

Anonym sa...

Stor kram till dig idag Magdalena

Varmaste hälsningar
Anna i Lidköping