söndag, mars 13, 2011

DET KNASTRAR

Åh idag är det inte lätt att komma ur sängen. Först vaknar jag med en migrän som inte är av denna värld. Aj aj!! Höll på att kräkas bara jag öppnade ögonen. Men en migräntablett hjälpte faktiskt! Men sen är det luftrören också. Vid varje andetag sprakar det och knastrar. Blir andfådd för minsta lilla. Nä nåt är det med lungorna som inte är som det ska. Vätska där också kanske?! Eller cancer? Eller vad?? :-( Får nog kolla upp detta i veckan som kommer.

16 kommentarer:

marie sa...

skickar en stor söndagskram till hela din goa familj (både 2 o 4 benta ) har själv en mc kisse o x antal djur o barn.krya på dig

thile sa...

All min styrke og positive energi, sender jeg deg i dag på søndag. Tapre, vakre Linda. Klemmer om deg.

Heidi sa...

Låter inte bra hos dig idag :-(
hoppas du kan då en röntgentid i veckan kanske, så man slipper alla tankar.... Förhoppningsvis är det bara duster av förkylningstiderna...
Hoppas du snart blir bättre!!!
Kram Heidi

Anonym sa...

Kan ju vara bronkerna eller rent av lunginflammation, det finns så många varianter nuförtiden. Men i vilket fall som helst behövs en undersökning, med tanke på alla infektioner ni haft och fortfarande har i familjen håller jag på att det är antingen bakterie eller virusinfektion.
Hoppas det lättar!
Inga-Britt

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej kära vän!
Tråkigt med lungorna. Det ska du nog kolla upp redan i morgon. Hur mår Erik nu? Vad sa doktorn om öronen?

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

läkarstudenten sa...

Har du kollat hjärtat på sista tiden? Vätska i buken och i lungorna kan båda höra ihop med hjärtsvikt. Är benen svullna så det blir nedsjunkna märken efter att man har tryckt på dem med fingrarna?

Anonym sa...

HEj
Kolla det kan vara lungsäcksinflammation och det kan komma utav virus också, det ska du kolla upp. Läkarstuderande allt är inte cirkulation eller hjärta???? Hoppas du blir bättre
Eva Sjuksköterska

Veronica sa...

Skickar styrke kramar till. Läser din blogg som verkligen berör sååå otroligt mycket...

Anonym sa...

Tusen vår kramar skickar jag till dig Linda;) Förstår att det är kämpigt för dig och med tanke på alla sjukdomar som råder i Ert hus så är det nog inte konstigt om du känner av ett o annat. Men kolla med läkaren om det inte kan vara lunginflammation eller något? Hur mår lill grabben med sina öron? Hoppas han har blivit bättre. Många varma kramar till dig från mig

läkarstudenten sa...

Eva Sjuksköterska: När sa jag att allt är cirkulation eller hjärta? Det är dock kanske inte det första man tänker på om man inte är medicinskt kunnig, och bland alla förslag om infektion som redan har kommit kanske det inte gör något med en kommentar som belyser det som det kan vara eftersom allt inte heller är infektion eller inflammation.

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Skönt att migränen lugnade sig ialla fall!

Hoppas att du får en avkopplande dag!

Kram Annica

Anonym sa...

Vi sitter i samma båt♥♥♥
Skönt att du tänker possitivt, att känna sig konstant förkyld tillhör nog våran sjukdom. Det går upp och ner men konstant förkyld. Det gör ont i kroppen av allt vilande med så passa på att röra dig när du orkar. Finn den tiden det är värt det. Jag har joggat 5km idag det känns men det är på ett skönt sätt. Låg inne för en biopsi i veckan på levern, fick en j:v smärtlindrade spruta som jag inte tålde.
Kram på dig och njut av livet.
// Ann

Sippan sa...

Förlåt att jag är lite tjatig! Skaffa en elektrisk sängförhöjning till din "vanliga" säng så du kan höja så andningen underlättas lite. Hur går det med larmet och plåstret?

Hoppas du en får kontroll av lungorna så snart som möjligt så du kan få hjälp vad det nu än är som är fel. Det är så jobbigt att samla vätska och bli anfådd!

Massor av styrka och kramar till er alla! Sippan

Ludmilla sa...

Jag tycker också att du ska kolla upp detta snarast.

Madeleine sa...

Jag tycker också du ska kolla upp hjärtat. Det är ju alltid bättre att vara i god tid - steget före, liksom. Och att ha en läkarstudent här på bloggen är ju verkligen bra. Vi andra kommer ju ibland med lite knasiga förslag(men ack så välmenta) på vad dina åkommor kan vara symptom på. Fast det kan ju förstås bara vara något tillfälligt som snart går över. Godnatt och hoppas verkligen du får en jättebra sömn i natt. Lider verkligen med dig ska du veta.

Anonym sa...

Kolla genast Linda.
Om det låter som det knastrar har du säkert vätska i lungorna.
Stor kram Smulan