måndag, mars 07, 2011

DAGENS BILD - EN PERSON DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR

11:e bilden: En person du kan berätta allt för


Jag har flera personer som står mig riktigt nära och som jag faktiskt kan prata om precis vad som helst med, men den jag absolut kan berätta precis allt för är min kompis Magdalena. Vi är mer eller mindre som systrar och har känt varandra hela livet. Ofta behöver man inte ens säga något till varandra utan vi kan mer eller mindre känna hur den andre har det eller mår. En massa ord behövs inte alltid för att förklara. Jag är så otroligt glad att ha henne som vän!

11 kommentarer:

thile sa...

Er ikke det underbart med en slik god venn, i alle livets veier, som er der for en:-)
Klem

Maria sa...

Härligt att ni kom iväg till Stenugnsbaden till slut, det är ett underbart ställe, jag brukar vara där och både träna och bada ibland, vi bor ju ganska nära. Att koppla av på SPA är aldrig fel, det behöver både kropp och själ. Gjorde du några behandlingar, jag missade nog det om det stod i tecxten..?

Ha en bra dag!

Hälsningar,
Maria

Linda sa...

Jag gjorde en liten fotkur bara. Vågade inte testa så mkt annat nu när jag mått dåligt. Men fotbad, peeling och sen en avslutande massage av fötterna var otroligt skönt!! Skulle lätt kunna ta en sådan behandling ett par gånger i veckan! :-)

Kram Linda

Ann sa...

Följer din blogg, vilken underbar mäniska o mamma du är, mycket av det du skriver känner jag igen har själv haft bröstcancer med 2 små tjer, ha det så bra o kämpa på för det gör jag, Ann i från Huskvarna.

Anonym sa...

Ja, det förstår jag, lyckliga ni som har en väninna
Jag blev av med min bästa väninna efter 25 års vänskap pga en skitsak som hon inte ville förlåta.....

marianne

Anonym sa...

Hur gick det med distans healingen? Berätta.
Tänker på dig o barnen att ni ska må bra:)

Anonym sa...

Kära Linda har inte läkarna talat om för dig att tröttheten kommer att bestå så länge du har behandlingar i kroppen och ju mer du får ju längre finns tröttheten där,jag fick sista behandlingen med cyto juni 2010 och lider ännu av enorm trötthet vilar 3 gånger per dag de verkar vara den värsta biverkningen samt bortdomnade tår och kalla fötter hela tiden,men alla får inte lika dana biverkningar ,kan bara säga "jävla skit sjukdom"ALLTID DÅ MIN TRÖTTHET KOMMER ÖVER MIG SÅ TÄNKER JAG PÅ DIg dessutom har du små barn omkring dig vilket inte jag har oj,oj,oj säger då bara det.
Kram Linda

Lisa sa...

Det där med tröttheten känner jag också igen. Min sista cyto fick jag i slutet på juli 2010. Så det är nog ganska vanligt med vår sjukdom.

Dessutom har du behandlats längre tid än många, har småbarn och annat som tär på din energi.
Det är inte alls konstigt att du är så trött hela tiden.

När jag var i Alfta var vi 13 cancersjuka där och precis ALLA hade haft längre perioder med trötthet. Några längre och jobbigare än andra.

Men jag förstår att det känns jobbigt med tröttheten. När hjärnan vill mer än kroppen klarar av blir man frustrerad.

Hoppas du kan få några dagars vila härhemma också nu efter SPA-helgen. Få hämta krafterna inför denna nya "match" du ska gå med strålningen.

Stor varm styrkekram
Lisa

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!

En sån vänskap är fabtastiskt! underbart att du har Magdalena,,,och fantastiskt för henne att ha dig!

Sov gott nu!

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Magdalena sa...

Linda, jag blir så glad över dina fina ord... Ja, det är fantastiskt att ha en vän som dig, som känner en så väl att det ofta räcker med en blick för att förstå. Snart 34 år ihop - det är inte illa!! =)
Hoppas att du känner dig piggare snart!
Massor med kramar!

Lotta A sa...

Det är verkligen lycka i livet att finna sin "tvilling själ".
Jag förstår att ni känner varandra utan och innan.....
Jag är så glad för er skull!

Kram Lotta