måndag, mars 07, 2011

TOTALT DÄCKAD

Efter att vi kom hem igår åkte vi iväg och myste barnen fram tills de skulle gå och lägga sig. Sen åkte vi hemåt, tog en snabb tur in på Ica och handlade det nödvändigaste och därefter var jag tvungen att komma hem för att ta mina mediciner. Sen minns jag inte så mycket mer. Blev helt sjukt trött, men lyckades iallafall ta mig upp i sängen och somnade där ganska omgående!

Den här förlamande tröttheten är så himla jobbig! Är fortfarande väldigt trött idag och ligger på soffan just nu. Det känns som att jag aldrig kommer bli pigg igen och orka som förut. Undra om det är min sjukdom som blivit sämre och påverkar mig så här eller om det är något annat?

Idag ska jag börja med strålbehandling mot huvudet. Inget jag direkt ser fram emot med tanke på alla dagliga resor till sjukhuset. Förstår inte hur jag ska orka faktiskt. Men jag hoppas att behandlingarna hjälper. Kanske mår jag sämre till en början, men sen hoppas jag på bra effekt. Har ju bra erfarenheter från strålning sedan tidigare. Fast aldrig huvudet då utan andra kroppsdelar (dels efter operationen, men även ett par ställen i ryggen och höften i smärtlindrande syfte). Men jag erkänner att huvudet känns som ett läskigare ställe att behandla. Det ska inte vara det enligt min läkare, men ja... det känns så iallafall!

Här kommer lite bilder tagna med min kompis kamera från i helgen... :-)

Spa-avdelningen med härliga bassänger att bada i.

Här sitter vi ute och badar som tre "vackra sälar"... fr v: Andreas, Magdalena och jag.

Det var fin utsikt innefrån spa-avdelningen.

Men vattnet där ute lockade inte så värst mycket till några bad. Iskallt!!!

Andreas, Lars och jag värmer oss (och de svalkar sig med varsin öl... själv nöjde jag mig med vatten för jag tror inte att kombinationen med mina mediciner är den allra bästa ihop med alkohol).

Söndag morgon och Lars ligger och solar ute i jaccuzzin. Han hann inte bada så mycket på lördagen för han hade bokat upp sig på både 80 minuter massage + 50 minuter fotvård... så det var knappt vi såg honom! ;-)

7 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Pepp Linda! Det var slitigt och tråkigt att åka till strålningen (13 mil tur och retur för 5 minuters behandling för min del...) men jag mådde faktiskt bra hela tiden. Och resultatet av strålningen var ju eh... strålande ;)

Fokusera på att det går bra! Skickar över ninjan till hjälp, hon är bra på sånt där :)

Kristina sa...

Åh vad roligt att ni ahr haft det bra . SKönt med lite pepp innan du ska börja strålningen. Inte konstigt om du är trött med allt du gått igen och din senaste influensa. Kroppen ta mkt längre tid till återhämtning. Ber nu att strålningen ska ge effekt och att du ej ska få en massa biverkningar Stor kram Kristina

Suss sa...

Sola ute i jaccuzzin skulle man ju kunna överleva! Ser helt underbart ut!

Anonym sa...

Han kunde låtit mormor sitta i badet ist. Han är ju ung! Hon behöver nog vila som jag förstått, har barnen dygnet runt.

Elin sa...

Vad skojigt att ni var i Stenungsund och på Stenungsbaden. Jag är nämligen uppvuxen i Stenungsund :)
Ser f ö ut som att ni hade det gott!

Lotta A sa...

Jag hoppas så innerligt att du snart åter får lite mera energi , kraft och ork.

Det låter oerhört jobbigt med den förlamande tröttheten som stundtals smäller till.....

Men härligt att ni kom i väg på eran SPA-Helg.
Det ser ut som ni har haft det helt ljuvligt härligt.

Hoppas att det kommer att gå bra med din strålning.

Tänker på dej.
Kram Kram från Lotta

Anonym sa...

Till Anonym
Har det slagit dig att Linda kanske VALDE att ta med sin man för att få lite kvalitetstid bara de tillsammans med goda vänner!!!

Linda: Hoppas att ni hade det lugnt och skönt. Så att ni fick njuta vem vet när nästa tillfälle blir nu när det är dax för strålning. Lycka till hoppas att det fungerar på cancermonstren.
Kramar från Tess