söndag, mars 20, 2011

DAGENS BILD - EN OVANLIG BILD

17:e bilden: En ovanlig bild.

Det blir ju inte direkt någon bild varje dag, men nu kommer en liten uppdatering på "Dagens bild". Detta var ett tema där jag först tänkte - vilken bild har jag som är ovanlig?! Men sen när jag började kika igenom bilderna i datorn så hittade jag flera stycken som jag kan använda. Så nu är istället frågan - vilken bild ska jag välja?! :-) Man jag gör nog som vid något tidigare tillfälle att jag lägger ut flera stycken.

Den första bilden föreställer Adam där han är Josef i julspelet som han hade tillsammans med sin klass då han gick i 2:an. Jag blev faktiskt lite överraskad att han ville ha en av huvudrollerna eftersom han kan vara lite blyg ibland och kan vara orolig just inför att uppträda inför andra. Dessutom brukar han inte gilla att klä ut sig. Men han var verkligen jätteduktig! Var riktigt söt som Josef och kunde alla sina repliker utantill.

Min söta lilla "Josef"!

Bild nummer två är en bild på vår gamla katt Berit. Tyvärr fick vi omplacera henne innan vi flyttade hit eftersom vi bor precis intill tåg-rälsen. Att försöka göra innekatt av Berit gick inte och hon vantrivdes verkligen i kattgården. Så numera bor hon på en gård och jag hoppas att hon har det bra där. Men hur som helst så blev denna bilden lite "ovanlig". Jag var på andra våningen och hörde något konstigt ljud där ute. Det var Berit som fick för sig att hon skulle klättra uppför husväggen och antagligen gå in genom fönstret som stod lite öppet där uppe.

Det blev en ganska rolig katt-bild om inte annat!

Nästa bild är en bild på en massa kantareller som jag hittade en gång. Inte så vanligt att jag hittar så många på så pass kort tid (ca en halvtimma). Det var urtråkigt att rensa dem, men åh vad gott det var att ha en massa svamp i frysen! Blev en hel del goda kantarellmackor minns jag.

Kantereller är sååååå gott!!

Jag hittade även en bild från när vi hyrde ett litet hus och där vi hade en helt underbar utsikt över Vättern. Men det lite ovanliga där var "klätterträdet" där barnen ofta lekte och hade roligt. Det var ett nedsågat gammalt träd och det var verkligen gigantiskt!

Roligare än en vanlig lekpark!

10 kommentarer:

just another ordinary day sa...

Vilken underbar kattbild!:) Söt han är din son också, det är inte så lätt med de blyga barnen. Var rädd om dig, vännen! Kramar, Maria.

Anonym sa...

Vilka dina bilder, särskilt katten är ursöt! Tack Linda


marianne

thile sa...

Det er det jeg mener Linda, du orker med alle dine underbare bilder og tekster. Det er en stor glede og få være din venn.
Oh ja, er ikke kantareller godt!!!
Så kramgoe Adam er. Herlig bilde av katten!
Tanker.

Anonym sa...

Berit- bilden var ju underbar hehe, hon klarade väl sig bra på klättringen?

Krya på dig massor nu, kramar Annelie ♥

Rospiggen sa...

Den där kattbilden borde du fasen få nåt pris för!! Himla läcker! Skicka in den vetja :)

Jessika sa...

Sänder massor med styrkekramar och värme från Jessika i USA! Kraaam!

bokrikedom sa...

En av de roligaste kattbilder jag har sett, du är en fantastisk fotograf!
Har följt din blogg länge, önskar dig allt gott!

Kram Maria

Carola sa...

Kattbilden var helt underbart bra!! Skicka in den till någon tävling o du kommer definitivt vinna!

/Carola

Läkarstudent sa...

Vilken häftig kattbild! Och roligt träd, hade någon byggt ihop det för att det skulle användas som lekplats?

Lotta A sa...

Jättefina bilder, så fin Adam var i Julspelet!

Kram Lotta