söndag, mars 13, 2011

DAGENS BILD - EN BILD SOM PÅMINNER DIG OM GAMLA TIDER

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Nu har jag tyvärr inte några riktigt gamla bilder i datorn, men jag hittade ett gäng på cd-skivor som är tagna för en sisådär 8-9 år sedan. Sen kom det svåra... att välja en bild!  Fast det spelar ju egentligen ingen roll om jag lägger ut flera heller, så här kommer ett helt gäng halvgamla bilder. :-)

Den första av bilderna är från när Adam är bebis. Jag var ensamstående redan då han föddes och gick i en föräldragrupp med andra ensamstående mammor. Vi var några mammor som hittade varandra. Det komiska är att vi alla tre är födda den 24:e (fast olika månader) och att vi alla tre fick varsin pojke. Men det bästa av allt är att vi fortfarande har kontakt med varandra trots att det gått över 11 år sedan våra barn föddes.


Felix, Kim och Adam ligger och myser på en fårskinnsfäll.

Sedan hittade jag en bild på Adam och hans kompis Moa. Jag älskar den här bilden. De är så söta och glada där. Nu var det tyvärr längesen som jag träffade Moa och hennes familj, men det vore roligt att försöka ses.

Moa och Adam åker snowracer.

Jag hittade även en bild från när jag bodde i radhuset i Brandstorp. Jag och Adam hade en 3:a där. Vi flyttade dit sommaren innan han fyllde ett år och bodde där några år. Efter det flyttade vi till ett litet mysigt gammalt hus istället som vi hyrde. Det var lite kallt där om vintrarna, men vi hade helt underbar utsikt över sjön Vättern, så den tiden på året då det var varmt och skönt vägde helt klart upp.

Här är radhuset där vi bodde några år.

Sen så hittade jag även lite sommarbilder. Här är en som jag har för mig att jag tog när vi var och campade för en massa år sedan. Min moster och familj var där samtidigt. Jag och Adam bodde i ett tält. Har ett minne av det och det var som så att vi hade köpt en luftmadrass innan vi åkte. Adam ville provligga madrassen så vi fyllde den med luft, men sen glömde vi ventilen hemma! *suck* Men ja, på något sätt löste det sig ändå.

Min kusin Johanna, jag och min moster Susanne badar.

Nästa bild föreställer mig och Adam. Tog den en gång när vi var vid Vättern. Tycker att den blev rätt söt när Adam lite drömmande tittar mot mig. Just denna bilden skickade jag in till en fototävling en gång och vann faktiskt barnkläder till ett värde av 5000:-. Har för mig att temat var en bild på sig själv tillsammans med sitt/sina barn.

Jag och Adam

Hittade ytterligare en bild på mig själv. Den föreställer mig och min kompis Magdalenas äldsta dotter Tilda. Tänk att hon har varit så liten! Hon fyller ju snart 9 år och har blivit stora tjejen. :-)

Jag och söta lilla Tilda.

Sedan så hittade jag en tok-bild på mig och Adam. Han ser ut att ha himla roligt! ;-)

Adam tycker visst att han har en rätt knasig mamma.

Denna bilden är från när min gamla au pair-familj var och hälsade på. Vi var i Stockholm och de bodde på Grand Hotell. Jag hoppas att jag kommer ha möjlighet att träffa dem fler gånger. Vi bodde ju hos dem i höstas då vi var i New York.

Cyndy och Adam

Ja, det var ett gäng bilder det. Det jag saknar allra mest från den tiden är att jag var FRISK och fri från alla hemska cancer-monster. Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden och stanna den där ett tag.

10 kommentarer:

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!
Så fina bilder! Den på dig och Tilda var så fin!. jag hoppas du får din önskan uppfylld och blir frisk igen. fast jag tycker dina bilder med dig och barnen är underbara nu med, trots sjukdom och infektioner.
KRAM!!! / Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

Ida sa...

Ja, åh va fina bilder! Den på dig och Adam när han kikar på dig är så fin! Så sött :) Förstår att ni vann med den bilden.

Styrkekramar tillbaka Linda!

Mimmi sa...

Superfina bilder :) har läst din blogg ett tag nu o tycker så synd om dig o din familj som råkat ut för de här hemska! Men tycker du är grymt stark måste jag säga! Hoppas verkligen att du besegrar de här!

Annica sa...

Här känner jag verkligen med dig...DET ÄR SÅ ORÄTTVIST!!

William är väldigt lik Adam på bobben...

Livsgivande kramar till dig goa Linda.

Katrines sa...

Du är verkligen duktig på att fota Linda underbara bilder. Hoppas ni snart slipper alla infektioner. En sak som jag aldrig tänkt på är att byta nässpray efter varje infektion o aldrig låta barnen ha samma. Om man nu inte använder pipetter.
Kram på dig.

thile sa...

Åh, ja Linda, tenk om du kunne skru tiden tilbake♥
Underbare bilder, du var, og er så vakker, det er noe spesiellt over deg. Ditt nydelige smil:-)
Klem fra meg.

Lotta A sa...

Härliga foton och fina minnen!

Jag tror vi är många som har önskat och tänkt den tanken miljoner med gånger. Att vi kunde vrida tiden tillbaka.
Och allt Bara skulle vara som vanligt,Och Att du skulle vara frisk.......

Tänker på dej massor!
Kram Lotta

Madeleine sa...

Oj, dina småpojkar är verkligen lika Adam!

Eva H sa...

Du måste vara en alldeles speciell människa, Linda. Du har så många människor som du tycker om och som tycker om dig. Du har kvar kontakten med så många människor från förr. Jag är övertygad om att du har världens bästa sociala kompetens.

Dina bilder är som alla andra sagt fantastiska och visst är det märkligt att som frisk har man så många klagomål och önsknigar. Man lever ofta inom parentes... tänker att "när jag gått ner x antal kg i vikt så ska jag vara lycklig" eller "när jag går i pension ska jag köpa en husbil och åka runt med".
Men när man är sjuk har man bara en enda önskan; att få bli frisk.
Jag önskar att jag kunde fara fram med ett trollspö så du fick bli frisk och vara med dina barn och din familj länge till.

Du lär mig leva, du lär mig att inte leva inom parentes utan NU.
Du är en alldeles speciell människa. Tack för att du låter oss ta del av ditt liv.
Kramar/E

Berit sa...

Fina fina bilder!
På bilden du vann pris med har Adam en aldeles särskild glimt i ögonen. Jag tycker inte man kan missta sig på vem som är hans stora idol. :)