tisdag, februari 15, 2011

DAG 30 - ETT SISTA ÖGONBLICK

Dagens rubrik låter så slutgiltigt på något sätt, men ja detta är ögonblicket då jag skriver mitt sista inlägg i listan med alla 30 olika teman att blogga om. Vissa teman har varit roligare än andra och en del har varit lite kluriga, men kanske vet ni nu lite mera om mig.

Just nu i detta ögonblick är mina ögonlock extremt tunga. Samtliga i huset har somnat och tvättmaskinen har äntligen tystnat (har rätt svårt att sova när den är igång och väsnas), så nu ska jag ta hand om tvätten och sen är det sängen som gäller för mig också! God natt allesammans!

8 kommentarer:

Annica sa...

God natt Linda! Hoppas att morgondagen också ger fler små underbara ögonblick!

Anonym sa...

Hej Linda,
Oj oj så turbulent det är i ditt liv kring bloggarna och era inlägg den senaste tiden. Det behöver du ju inte egentligen. Du har ju nog som det är i ditt liv Linda och det förstår nog alla vi som läser era bloggar.

Det blir dock väldigt konstigt när en blogg helt tas bort, och inlägg i din blogg tas bort plötsligt och utan kommentar kring det.

Har det gått överstyr med krav från Lars och kanske från hans jobb? Du behöver ju självklart inte svara eller publicera detta på din blogg. Vill bara att du ska veta att jag och många med er tänker på er och hur ni har det.

Vill ändå säga till dig att lyssna på ditt hjärta, låt dig inte tryckas in i något som inte är du, och som du inte orkar!

Mina varmaste kramar
Eva i Linköping

Anonym sa...

Sov gott finaste hjälten.........
Hoppas du vaknar pigg o utvilad, med kramar o blöta barnpussar runt omkring dig :)

Bamsekramar från Tuvan-Pia

Stina sa...

God natt Linda! Hoppas du får sova gott i natt!

Ossie sa...

Hej Linda!
Tittar till din blogg varje dag, tänker på dej och håller tummarna!
Sov så gott!
Megakram Åsa

Jeanette sa...

Hej Linda!
Jag läser din blogg varje dag och tycker du är fantastisk på alla sätt. Dig skulle man vilja ha som vän. Här har vi också magsjuka, dottern har spytt hela natten, usch! Hoppas ni få må bättre snart och du få börja med cellgifterna på tors igen. Tänker på dig jätteofta!
Kram på er!

Lotta A sa...

Hoppas att du har fått sova gott i natt....
Håller tummarna för att ni alla snart är friska från Magsjukan.

Kramar till dej/ Lotta

AnnLo sa...

SÅ himla skönt att du mår bättre, hoppas allt annat löser sig också, och att barnen får bli friska.

Kram från ett mycket kyligt Norrland