söndag, januari 16, 2011

EFTERLYSNING - NÅGON SOM SETT SINDY?

Jag fick ett mail om en bortsprungen hund nu ikväll och lägger ut efterlysningen här och håller tummarna hårt för att hon kommer tillrätta. /Linda

"Några av er har kanske hört talas om hunden Sindy som försvann från Olsfors den 30/12-2010. Hon blev skrämd av en nyårssmällare och har sedan dess inte synts till. Vi är en stor grupp människor som för närvarande gör ALLT i vår väg för att ägaren Sara Bengtsson ska återförenas med sin hund igen. Efterlysningar över hela internet, tv nyheter, radio m.m, har fortfarande inte gett några resultat. En bortsprungen hund kan överleva länge i naturen, men tiden rinner ut. Vi inser att vi måste ta till alla medel vi bara kan för att få hem Sindy och ge henne många lyckliga år tillsammans med sin familj. Vi tror att hunden är desorienterad och oförmögen att kunna ta sig hem.

Senast hon sågs var idag 15/1 i Ulricehamn, någon tror i alla fall ha sett henne. Vi hoppas....! Jag ber er av djupet av mitt hjärta. Vi behöver ALL hjälp vi kan få i sökandet efter henne. Hon ska inte behöva svälta ihjäl, ensam och lämnad åt sitt öde. Det finns möjligheter att ge så mycket mer i sökandet efter henne. Hon behöver oss alla. Nedan skickar jag med ägarens efterlysning. Vi hade varit er EVIGT tacksamma om ni hade kunnat hjälpa oss i sökandet efter henne."


Vår hund Sindy försvann torsdagen den 30/12-10 vid 17-tiden.

Antagligen har hon blivit skrämd av en smällare så att hon har sprungit iväg ifrån vårat hus. Vi har letat överallt, varit i kontakt med polisen, satt upp efterlysningar på internet och i affärer m.m.

Om Sindy:
Hon är en 4 årig renrasig Berner Sennen.
Tatuering i örat (ID-märkt).
När hon försvann hade hon ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har ett litet överbett.

Om någon ser en hund som liknar Sindy, ser en annons på internet eller i en butik m.m, hör av er! Alla tips är viktiga!!

Vi behöver all hjälp vi kan få för att få tillbaka våran älskade tjej!

Vet inte hur vi ska klara oss utan henne!!

Vet du något, hör något eller har annan viktig information, ring vilken tid som helst på dygnet!

Sara Bengtsson 0763-053810
Fredrik Lindvall 0722-972496
Eller ring hem till oss på 033-295262
eller ring till polisen på 11414

SPRID GÄRNA DETTA VIDARE SÅ VI FÅR HEM VÅRAN TJEJ!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda, måste bara fråga om du vet var de har beställt Teletubbies tårtan? Är barnvakt nu i helgen till en tjej på snart 3 år och när hon fick se tårtan så sa hon: - Jag vill oxå ha en Teletubbies tårta när jag fyller år :D
Varma kramar från en trogen bloggläsare i Habo/Brandstorp

Mahlin sa...

Jag håller tummarna för Sindy och ska lägga in ett upprop på min blogg om henne. Önskar en bra söndag och vecka till dig, Linda och hela din familj. Hittade själv 2 hundar som sprungit bort från sin matte i dag och det var min hjälteinsats. Mvh mahlin

Anonym sa...

Jag såg på bilderna från kalaset igår eller när det nu var men i alla fall slås jag alltid av hur otroligt söt sin stora kille är. Och finfin tårta!

Anonym sa...

Starka fins människa!!! Vill ge dig allt jag har när jag läser och ser. Många kramar, Mamaste.

Erika sa...

Hej!
Följ gärna min blogg och tipsa alla du vet som behöver stöd och skriva av sig för jag tänker sedan göra en egen hemsida för alla som vill skriva av sig, behöver tips osv. För dom som är cancer drabbade till närastående samt stöd från utomstående också. Där man känner gemenskap och vetenskap om att deras tankar inte är ovanliga. Man skriver av sig och får ta del av vad andra går igenom. Min mamma har obotlig cancer och jag som närastående vet hur jobbigt det är.

Önskar dig all lycka!
Erika

Anonym sa...

Usch blir helt tårögd hoppas av hela mitt hjärta att deras älskade hundflicka kommer hem igen. Själv bor jag nere i Skåne. Hoppas alla som läser och som bor i dom trakterna och där Sindy synts till verkligen håller utkik. Håller mina tummar hårt att familjen får hem sin älskade familjemedlem.
Fint av dig att lägga upp efterlysningen i din blogg Linda.
Kram malin

Suss sa...

Hej vännen!
Vet inte, men har du provat Zyx?
Det är lindrar och bedövar liksom i halsen när man har ont och svullet. Det borde hjälpa för dig med även om det inte kommer från förkylning?
Finns i citron och mintsmak =)

Kram!

Anonym sa...

Hej! Läser om hunden och hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon hittas! Jag har en blogg men skriver sällan i den,så jag funderar..ska ja lägga ut detta på facebook?