måndag, december 13, 2010

TÄVLA OM LEGO DUPLO

Jag vet att det är många föräldrar som följer min blogg. Lego Duplo bruka vara en favorit och nu har en av mina läsare chansen att vinna följande två Duplo-paket. Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar här nedan med motivering till varför just du vill vinna + lämna namn + mailadress (era bidrag kommer inte vara synliga förrän tävlingen är över). Vinnaren utses på fredag den 17/12.


För fler chanser att vinna fina Duplo-vinster kan ni gå in på Duplo Lego:s hemsida där man just nu kan ladda upp "Lekbilder". LYCKA TILL!

140 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

De där paketen har Nike stått och gluttat längtansfullt på i affären ett antal gånger, oj vad glad hon skulle bli om jag vann dem åt henne! Fyra år och det bästa i världen är djur, djur, djur och åter djur. Eftersom hon är helt knäckt över att hon inte kommer få någon riktig katt eller hund i julklapp skulle kanske Duplodjuren vara ett litet plåster på såren åtminstone :-)

Kram!

Anonym sa...

Hej! Jag skulle vilja vinna Duplot till mitt lilla barnbarn. Att han över huvudtaget finns är ett mirakel. Han föddes i v 23+6, tre dagar innan jag fick min sista strålbehandling för tonsillcancern jag drabbats av. Att vi båda lever och mår bra idag är förunderligt. Han om någon förtjänar lite mera lek i sitt liv! :-)
Jag nås på mail: tuireb@yahoo.se

Vill samtidigt passa på att hålla tummarna för att du ska få vara med om miraklet att tillfriskna! Styrkekramar till Dig.

Tuire

Anonym sa...

Hej
Jag följer din blogg varje dag, skickar många styrkekramar.

Varför jag skulle vinna legoduplo är för min son skulle bli överlycklig att få det i julklapp.

evalotta1973@hotmail.com

Eva-Lotta

Susanne sa...

Hejsan Linda!

Linnea och Jennifer är mina syskonbarn små, och det är ju klart jag jätteglad skulle bli om de en extra julklapp kunde få!

Moster tycker att det skulle vara kul att överaska med ett paket, som innehåller en liten hemlighet!!

Julen är för barnen, så jag håller tummarna!

Många kramar från mej!
gotland(at)speedmail.se

Annette sa...

Jag vill vinna för att min son ÄLSKAR "muuuuu" och "iahaha" (Kossor och hästar) och jag tycker att Duplo är kanonkul.
Vore ju super med nåt som vi båda gillade att leka med ;)

Mail: twilight_a@hotmail.com

Ida sa...

Jag vill tävla! Jag skulle bli glad om jag vann lite lego så vi har nåt kul att plocka fram när dotterns kusiner som är 2 och 3 år kommer på besök.

erica sa...

En prinsessas födelsedag börjar närma sig med stormsteg, fast jag minns än den dag då vi fick träffa henne för första gången. Ja, på fredag är det två år sedan och hon börjar bli stor. Men storebrors leksaker får man inte alltid röra och ett eget duplo vore inte fel i hennes nya prinsessrum.

Dock är inte prinsessan min, utan svägerskas min. Fast det så är det i alla fall hennes födelsedag och paketer är ju roligt att få denna dag tycker i alla fall jag!

Erica Hillerström

erica_hillerstrom@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna dem så jag kan ge de julklapparna till barnen då jag sitter och vakar vid mammas sida orkar jag inte tänka på julklappar till barnen just nu tack för all din omtanke Linda du kommer få träffa min underbara mamma en dag och hon kommer ge dig kramar i mängder då jag berättat om dig till henne kramar Kristina Wendelius

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna dem så jag kan ge de julklapparna till barnen då jag sitter och vakar vid mammas sida orkar jag inte tänka på julklappar till barnen just nu tack för all din omtanke Linda du kommer få träffa min underbara mamma en dag och hon kommer ge dig kramar i mängder då jag berättat om dig till henne kramar Kristina Wendelius Famwendelius@hotmail.com

Hanne sa...

Det här skulle jag vilja vinna för att ha hemma när antingen Wilma eller era söta barn kommer och leker här. Hade varit roliga leksaker att ta fram till alla barnen.

jag_jensen_48@hotmail.com

Emma sa...

Jag skulle gärna vilja vinna detta till min yngsta systerson som är 4 år. Han älskar att leka med all sorters lego, och jag tycker han förtjänar en liten extra julklapp då han nyss opererat bort mandlarna, polyperna samt satt in nya rör i öronen.

Han har ofta problem med sina rör i öronen, samt att han har haft öroninflammation så många gånger att de borde vara förbjudet mot småbarn. Polyperna har de också varit på sedan han fyllde 1 år.

Jag tycker han förtjänar en extra julklapp.

Mitt namn: Emma
Min mail: emmaengstrom89@hotmail.com

Josefin sa...

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att min 2-åring älskar duplo :-)
Och det är något vi kan leka med tillsammans och mysa.
Han är värd det tycker jag <3
Kram
josefin.bengtsson@hotmail.se

linda sa...

Åh den skulle jag vilja vinna till min Elliot! Han blir 10 månader på lördag och har precis börjat uppskatta att sätta ihop och plocka isär saker. Mest att plocka isär...haha.
Dessutom ska vi i veckan sluta med nattamningen eftersom jag ska tillbaka till mitt jobb som förskollärare i januari och det funkar inte med 3-10 uppvak varje natt och sen öppna på jobbet 06.30.
Så jag skulle vilja ge honom det här som en liten tröst, han älskar sin amning och egentligen vill jag inte sluta!

Min mejl är w.linda@spray.se

Hoppas du haft en fin lucia all skit till trots och att du får en underbar jul efter omständigheterna.

Kram Linda Wallin!

LinneaF sa...

Å lego!=)
Det skulle jag vilja vinna, har bara lego och duplo i *bas delar* och både E och V älskar lego och kan sitta hur länge som helst med de, dock lite tråkigt med bara de *vanliga* delarna :)

Kram Linnea

Linnea84a@hotmail.com

Sanna sa...

min lille gosse på 19månader bara ÄLSKAR lego duplo, o jag ölskar att se honom leka- höll på att förlora honom i ett hjärtfel när han var 16dgr o det går inte en dag utan att jag är tacksam för att han fortfarande kan leka med oss. // Mvh Sanna

Tina sa...

Jag vill vinna detta till min son Benjamin eftersom han precis lärt sitt sitta och behöver något riktigt roligt som gör att han inte fattar att han sitter upp. ;-) För om han gör det så trillar han omkull. :-P Får han pilla med dessa roliga duplosaker så kommer han säker att sitta som gjuten på golvet, plus att han lär sig mer finmotorik och att sedan sätta ihop bitarna till fantasifulla kreationer. :-)

tinamej@yahoo.se

Tina Trollefur

Kramar! / Tina

Anonym sa...

Det första min 3 åring gör på morgonen är att gå ner och bygga en rymdraket av sitt duplo lego, sen gör han olika avfyringsknappar och flygplan och hus hela dagen lång för att sedan avsluta med ett riktigt fyrverkeri av raketer som flyger upp till mormor i himlen innan vi går o lägger oss.
En duplo vinst skulle innebära himmelriket för min son! <3

/Josefine

mysgos@yahoo.com

Lillie plein damour sa...

Hej gumman,
Jag är visserligen mamma men barnen leker inte med duplo längre.. ;-)

Jag bloggade faktiskt om dig häromdagen dâ jag lÄste alla kommentarerna och blev arg pâ vad folk vräker ur sig, även om det vill vara snällt.
och blir fortfarande förvânad över hur folk öppnar sig inför sjuka personer, nâgot som de aldrig gör ivanliga fall.

KRAM

Anonym sa...

Tjejerna fullkomligt älskar duplo,skulle bli jätteglada för de här paketen!

Linda söderström
sundh@hotmail.com

Camilla sa...

Skulle vara en finfin julklapp till hela familjen (ok, minstingen på 4 månader kanske inte förstår vitsen än så länge)... Leksaker där alla (stora som små, tjejer som killar) kan och vill vara delaktiga är de bästa!

Camilla Kempe

jc.kempe@gmail.com

Caroline sa...

Hej Linda!
Jag vill gärna vara med på din utlottning. Jag tror säkert att alla som är med och tävlar är värda denna fina gåva. Vi supermammor (och pappor) som får vardagen att funka med ibland sjuka barn, arbete, kanske sjuk själv och all stress kring jul.
Men för mig vore det en glädje i det mörker som till stor del skuggat år 2010. Fast trots bilolycka och tarmsjukt barn ser jag så mkt glädje och kärlek överallt, inte minst i din varma, fina, starka blogg.
Så, familjen Sweetie hoppas på Duplo-kul, nu lagom till jul! :)
kram!

Caroline sa...

ja just det ja, Caroline och mailen är; hannacaroline @ yahoo.se, jag skrev inlägg precis ovan.

Caroline sa...

Att vara en ung mamma till tre små och är arbetslös är inte alltid så lätt att få ekomin i hoppa deta skulle göra barnen glada till jul.

bech_carro@hotmail.com
Carro

Julia sa...

Jag skulle vilja vinna de där paketen till min minsta pojke (3,5 år)tyvärr är det ju så att när man har 2 äldre bröder så ärvs det väldigt mycket, och jag kan komma på mig själv att man borde nog få något som bara är ens eget också. Så det skulle jag vilja ge honom, sen att det är djur i båda paketen är en annan anledning till att jag vill ge dem till honom.

elin sa...

Ååååååh, jag har en liten kille som fyller 1 år på lördag (18:e) och det hade ju varit perfekt om jag vann det och kunde ge honom det i födelsedagspresent!!!

Alexandra C- Mamma till Ebba sa...

Jag vill jätte gärna vinna lite Duplo då vår dotter har nyss fyllt 1 år nu den 10/12 (med tillhörande kalas och m.m) och sen julafton uppe på de, Så November/december pengarna går ju åt hårt.. :( Sen älskar hon verkligen att leka med duplo på ÖF så det hade varit väääääääldigt kul att få kunna ge henne eget :) Hoppas på lite tur!

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja vinna ett paket till Angelina som snart är 3 år, hon har precis kommit på hur kul det är med det "vanliga" legot som syskonen bygger med.
Kram Christina (englasmycken@live.com)

Emma sa...

Jag har en pojke som fyller 1 år i februari som skulle gilla duplo väldigt mycket. Till att börja med skulle han nog mest äta på bitarna men kan gissa att storebror kan visa honom hur man bygger =)

jucea (Johanna Engström) sa...

Åhh! Mina pojkar älskar ju att leka med Duplo, och det vore den perfekta julklappen för dom att vinna ett duplopaket! Nu håller vi tummarna! :-)

Lindha sa...

Med två barn i vårt hus
blir det ofta en massa bus

Båda gillar att bygga med lego
men bägge två är väldigt ego

Det är kul att ha många bitar
men försöker du ta kan du åka på nitar

Det roliga bygget slutar med tårar
och grannarna undrar vad jag har för dårar

Till barn som bara gråter
och jag som tjatar; Ge nu biten åter!!

Vi behöver lite lugn och ro
i form av ännu en låda Duplo!

Kram Lindha

Maria sa...

Vår lilla dotter har ännu inget DUPLOlego fått.
Men om vi vinner, så kan vi bygga henne ett legoslått.
Vi vill utan att tveka, så gärna med duplo leka :)

Maria Rällsjö
trulsmaja@hotmail.com

My i Kiruna sa...

mywidmark@gmail.com

Jag vill vinna dessa till mina barn som precis som dina, kom tätt och leker med samma leksaker vilket är roligt. Lite fler Duploklossar hade blivit en jättefin present till dom, då dom har "grundklossar" och Duplo är favoriten!

Kram & ha det så bra det går, mina tankar är alltid hos dig och din familj. My.

Sofie sa...

Jag tycker jag borde vinna.För jag så gärna skulle vilja ge mina barn det.Då dom varit modiga under min behandling.Och för att vår ekonomi är ganska ansträngd i år till Jul då vi ligger efter tack vare sjukdomen. Dessutom älskar jag att leka ;)...

Sofie Björk
5barn@live.se

Linda Horn sa...

Ååååh, det här skulle jag vilja vinna till min lilltjeja!! För det första älskar hon duplolegot, hon får det i adventskalendern nu, och hon är överlycklig för varenda liten legokloss. Sen kan hon sitta länge inne på sitt rum och leka med sitt lego, gubbarna går och sover, går till jobbet..... Men hon har inte så mycket lego ännu, så ett tillskott vore inte så dumt. För det andra, så älskar hon allt som har med djur att göra, så en kombination av duplo och djur är ju optimalt!!

Ann-Sofi Hultin sa...

Hade verkligen varit toppen att vinna till mina söner.
Som alla vet så har man taskigt med pengar när man går hemma mammaledig och jag har en jätteliten peng då jag var sjukskriven i 4år innan jag blev mammaledig så att kunna få ge detta till dom skulle vara kul =)

Kram på dig

Anonym sa...

Hej,
jag skulle vilja vinna duplo till min lillebrors fina flickor, Maja och Stina.Den perfekta presenten
Maria

malinj80 sa...

Åh, en sån tror jag allt att Lilleman skulle vilja vinna!
Han älskar Antons Lego, o då skulle han vilja ha eget istället!
Lägger upp bild o länkar på min blogg!
kram på dig!

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2010/december/duplo-avslutas.html

Min son som är 3,5 har bara vanligt "storbarnslego" men han dissar det totalt och när jag hämtar på dagis så sitter han ofta vid just duplot. Vore så kul att få vinna detta till honom så han kan bygga hemma också.

/Anna

info@annakarlsson.se

Anonym sa...

Hej Linda!

Jag har en liten prins här hemma som fyller 1 år i början av nästa år och duplo lego skulle bli en perfekt present till honom då han blir lika ilsk varje gång han inte får leka med sin storasysters lego då bitarna är för små..
Kram Malin
malin.orre@hotmail.com

Anonym sa...

Hej får en farmor vara med och önska sig ett legopaket, det skulle passa så fint till lille Williams leklåda, den som farmor roar honom med när han kommer på besök, förresten tror nog att syster och kusinerna med skulle tycka att det är kul med lite legosar
Tarja Örnelund

tarjaornelund@gmail.com

Fnissi sa...

Åh, JAG vill vinna för att det vore den perfekta julklappen till ett barn som jag inte vet vad jag ska hitta på till. Och detta vore PERFEKT, så vinner jag inte får jag nog köpa det ändå! TACK för tipset! ;-)
KRAM
Sara

Fnissi sa...

Glömde ju mailadressen: saraa@mail.hjo.se

Marillo sa...

Kul med en tävling om Duplo - jag har aldrig tävlat hos dig förut så nu tar jag chansen.
Min motivering är till att just jag ska vinna är:
Jag har 5 barn och har verkligen sett vad LEGO är stimulerande och låter barnen få utveckla sin fantasi och mina barn kan sitta och bygga med lego i timmar och jag tycker det är såå bra att man kan börja redan på DUPLO stadiet så dom små också kan få utvveckla sina sinnen och sen kanske i äldre ålder gå över till "vanligt" lego. Det är bra också för dom utvecklas även på det motoriska planet med att sitta och plocka mm.
Tack för mig och jag hoppas att jag har turen att vinna DUPLO..
Ha det gott och jag kikar även in på DUPLOs hemsida och laddar hem lekbilder + att jag länkar till dig..

Mvh Marie-Louise
flodagatan@gmail.com

Anna-Maria sa...

Lillasyster vill så gärna få ha sitt eget lego att leka med när storebror bygger med sitt "smålego".

mailadress: anna-maria (a) aulin . se

Anonym sa...

Hejsan! detta var en tävling som föll både mig och mina barn i smaken tror jag. Lillebror här i huset får nämligen inte leka alls med storebrors duplo. så är lite krigsartat här varje gång det kommer fram. skulle underlätta betydligt med lite mer duplo men tyvärr ganska dyrt... inte fullt så mycket pengar på kontot med lön från försäkringskassan (föräldrapeningen) Jenny K (skriver ogärna ut efternamnet då jag är ensam om det)
hej_du_@hotmail.comps: tänker på dig och följer din blog och hoppas hoppas du hittar dos av cellgifter som du både kan må bra av och kan stoppa upp lite. kraaam ds

Malin Lj - Mamma till Walter sa...

Åh vilken perfekt tävling för mig!
Jag skulle vilja vinna Lego duplo, då jag har en liten 16 månaders kille som har börjat förstå vitsen med lego:) Han gillar redan nu att bygga med dem och även mamma och pappa tycker det är roligt att bygga tillsammans med honom!:) Han älskar hunden som var med i paketet han fick på 1-årsdagen och fler figurer och klossar skulle alldeles säkert göra honom jätteglad!

Min mailadress är: malinlj84@hotmail.com

MVH Malin Ljungkrantz

Anonym sa...

Hej!
Min familj är en riktig allergifamilj så inga husdjur här inte, knappt vi kan gå på djurpark...Men att leka med djur i plast det klarar vi av :) Detta hade varit perfekta julklappar till vår yngsta flicka Vilda som snart blir tre år.

Mvh
Carola Larsson
carolalarssoncl@hotmail.com

Camilla K sa...

Jag vill gärna vinna för att kunna förnya lite i leksaksskåpet här hemma hos mig. Jag kan se framför mig hur glada och överraskade barnbarnen skulle bli när de kommer på besök och hittar dessa roliga Duploaskar i skåpet!

e-beth sa...

Hejsan Linda!
mina egna barn är lite för stora för duplo, men jag är faster till två underbara yrväder,en 2-årig kille och en 4-årig tjej.
Jag skulle vilja vinna duplo åt dem för att de var så tappra och goa när jag fick äran att passa dem några dygn.

Tänker på dig och din familj!
mvh Mia (e-beth)

Anonym sa...

blev nå fel så min mail kom inte med, men här är den iaf!
miosen72@gmail.com

mvh Mia (e-beth)

Sandra Larsson sa...

Jag skulle vilja vinna detta till min son då han älskar lego! Tyvärr denna julen blir det inget lego för min son på snart 4 år, pengarna räcker inte som ensamstående tvåbarns mamma tyvärr. Så jag hoppas jag får chansen att vinna då lego är något som är en perfekt leksak, som består tiderna igenom, i alla åldrar. Tack, Mvh/Sandra Larsson

Mail: sandra_leksand@hotmail.com

Jessica sa...

Hej! Självklart vill jag vara med och tävla! Jag har en son på 21 månader (korigerat 18 månader, han är född i vecka 26+5)! Pågrund av sin tidiga födsel så är han extra infektionskänslig, med både astma och lindrig BPD (Broncopulmonell dysplasi = omogna lungor).Resultat av detta blir många sjukdagar med inomhuslek hemma! Så lite lego hade inte suttit fel att förgylla våra lekstunder med! :)

Vill passa på att önska er en God Jul! Tänker på er varje dag och hoppas att du får en mysig Jul, utan en massa smärta och obehag. Bara en massa mys med man och barn <3!

Kram Jessica

jessica.b.holmberg@gmail.com

Emelie sa...

Hej!
Jag är själv inte förälder, men en av mina nära vänner blev mamma i mars till en liten pojke som heter Theodore. Graviditeten var inte planerad, men både hon och pappan som hon inte varit ihop med så länge bestämde sig för att behålla barnet. I somras lämnade pappan familjen, pojken var då bara ett halvår. Efter som min vän inte hann jobba mer än ett halvår innan pojken kom, och inte heller hade ett heltids arbete får hon en av de lägsta ersättningarna och går minus varje månad. Nu hör pappan knappt av sig längre och harlämnat min vän att ensam ta hand om deras lilla pojke medan han "lever livet". Hon är jätteduktig på att ta hand om sin son och jag beundrar henne för allt det hon gör. Hon sätter alltid Theo i första rum och tänker bara på att han ska få det han behöver, men har egentligen inte råd att ge honom några "fina" saker.

Jag skulle vilja vinna duplot åt mamman och Theodore för han kommer inte ha möjlighet att få duplo på något annat sätt. Det vore fantastiskt att få komma till min och säga att hon vunnit duplo till theodore. Jag kan inte köpa det till dem själv eftersom jag är student och lever inom ganska begränsade ekonomiska ramar.

Jag som skriver heter Emelie och går att nå på emehj421@student.liu.se

Anonym sa...

Hejsan. Vill gärna vara med i tävlingen. Har precis hittat din blogg och följer dig med spänning. Ni är en väldigt varm och go familj.

Vinna vill jag gärna för att kunna ge detta i födelsedags present till min lillebrors lilla tjej som fyller 3 den 5/1 vi åker bort under julen och hinner knappt med att ordna present till henne. Kunde vara kul att kunna ge något kreativt till en väldigt tjejig tjej.

Lena mailadress: peter.neumann@comhem.se

Anonym sa...

Hejsan.
Har precis hittat till din blogg och tycker att du och din fina familj verkar så varma och goa.

Vill gärna vara med i din tävling och vinna detta fina till min lillebrors lilla tjejiga flicka som fyller 3 år den 5/1 så att hon får något kreativt.

Ha den riktig god jul och ett förhoppningsvis mycket bättre år 2011.
Lena, mailadress: peter.neumann@comhem.se

Maritha sa...

Åååh..det vore inte fel att vinna!!
Blev för två år sen både mormor och farmor inom sex veckor.
Nu är jag mellan två jobb så denna jul,
känns inte kul.
Får dra ner på klappar till det bästa man har, det känns tungt när man vill ge dem allt.
Håller alla tummar och tår, att jag vinner dessa i år.

Malin sa...

Jag är likadan med Lego som min mor var mot mig när jag var liten. Börjar jag bygga med det så kan jag inte sluta och det blir inget över till barnen.. Så lite extra Lego vore ju fint, då kanske vi kan samsas...

Kram!

malinclaeson774@msn.com

Anonym sa...

Tänk att just jag fått äran,att vara gudmor till en liten tjej. Om turen nu är med mig,vinner jag denna duplogrej!
det får isåfall bli en julgåva,om hon skulle bli glad? ja,det kan jag lova! Var rädda om varandra och tänk vad lätt det är att glädja andra!
lindaviktoria@gmail.com

Anonym sa...

Jag vill vinna för att hela familjen ligger däckad i kräksjuka och det är så äckligt skulle muntra upp oss.
Hoppas jag vinner! Och kram till dig

Susanne Holmquist
sussie.holmquist@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill vinna för att hela familjen ligger däckad i kräksjuka och det är så äckligt skulle muntra upp oss.
Hoppas jag vinner! Och kram till dig

Susanne Holmquist
sussie.holmquist@hotmail.com

Anonym sa...

min son Zeb som är 2,8 månader har precis börjat leka med Duplo. En fröjd att se han stapla torn och bygga in djuren. Men tyvärr har han inte mycket lego. Och snart den 25 dec kommer han få ett syskon :) som han sen får dela och slåss med.

Lycka till Linda med allt som händer dig och din familj. Läser din blogg varje dag och de blöder i mitt hjärta när ja läser den. Har själv en moster som kämpar och man vet hur tufft det är.

Madelen Hansson
Mail adress madelen_madelen@yahoo.se

Tessiej sa...

Jag vill vinna lego duplo eftersom min 2-åring alldeles nyligen börjat intresera sig för att bygga och leka med lego duplo. Man kan aldrig få för mycket duplo och jag vet att hon skulle bli överlycklig över att få lite lego duplo.

Mitt namn är Therés Jernberg
min mail är : theres.jernberg@umea.se

Anonym sa...

Tina Josefsson
Hej jag har en son på 18 månader han har lite duplo sen innan och tycker det är väldigt bra att han gillar att leka med det. Tror barn lär sig mycket av att lära sig sätta ihop och ta bort saker. Elliot skulle bli jätte glad för att få lite nytt duplo i samlingen.

Tinaj-@hotmail.com

Annica Renström sa...

Hej Linda
Jag är ingen förälder jo men min dotter är lite för gammal men jag är mormor till en liten Maja 11mån som tycker att Duplo smakar gott och jag tycker det är roligt att bygga med Duplo och hon tar sönder.////Kramis till dej och God jul.
Annica Renström
annicarenstrom@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla!
Har länkat
http://carina75.bloggplatsen.se/2010/12/13/4140275-tavling-vinn-duplo-lego/

Anonym sa...

Jag önskar att vinna så att jag har nått roligt att aktivera min son med och vad kan vara bättre än Lego Duplo : -) ! Det är ju både roligt och kreaktivt!

Tina Bergstrand

mail: titti65@live.se

johanna sa...

Jag skulle vilja vinna Duplo till vår son då han har kommit in i en riktig upptäckar period och undersöker alla sina leksaker, så vore jätte roligt att få ge honom duplo.
Kram
Johanna
ekholm85@hotmail.com

Mia sa...

Jag älskar Duplo och Edvin har börjat tycka det är roligt också.

Tänk så roligt att kunna bygga en hel värld med duplo. Djur och bilar och hus.

Kram Mia

maria.martinsson@bornet.net

Jenny Stenman sa...

Det är min dotter Stella som väldigt gärna vill vinna Duplo. Fastän hon närmar sig 6 år verkar Duplo lika roligt, och det tycker jag visar på ett kreativt sinne!

Stella Stenman gm. mamma,
stenman.jenny@gmail.com

Elin i malmö sa...

En dotter på tre som precis lärt sig uppskatta duplo, kan sysselsätta henne läääänge. Perfekt att sitt att bygga ihop, tom lillebror på 9 månader kan vara med och leka med de färgglada bitarna :-)

Elin Nilsson
majaelinsofia@hotmail.com

kuusk sa...

Hejsan! jag är gärna med och tävlar om Legot till min son Liam som fyller 3 år nu 20 dec:) vore en perfekt present till en lite kille, vi bor på mallorca så det är alltid roligt emd lite hederliga leksaker!! mitt namn är Anna Kuusk annakuusk@hotmail.com

Jenny sa...

Oavsett om man är stor eller liten
blir man lätt lego-biten
för denna lilla, färglada bit
är en stor favorit!

Hoppas på tur!!

Helen sa...

Hej Linda.

Jag vill gärna vara med och tävla om dessa duploaskar.

Anledningen till att just jag ska vinna är att Tindra ÄLSKAR att leka med duplo och jag skulle så gärna vilja kunna köpa det åt henne i julklapp men pga av våran superdåliga ekonomi (sambon är arbetslös och har varit det i 2 år och jag jobbar bara 50 %) så finns det inte med i vår budget :(. Håller tummarna hårt för lite tur nu :P

Ha en bra dag.
Kram Helen

Anonym sa...

HEj Linda!

Jag skulle vilja vinna denna för att jag två duplotokiga små pojkar. Den ena fyller dessutom år veckan innan julafton, så jag är i stort behov av "hårda" klappar just nu.

mvh Lisa
cajsalisa2@hotmail.com

Knastroll sa...

Jag vill gärna vinna, vore så roligt att kunna ge sonen en fin julklapp som vi alla kan leka och ha roligt med.
Linda kling,
knastroll1982@hotmail.com

Lindha sa...

Hej igen!

Glömde ju lämna min mailadress efter allt mitt rimmande igår:

amr_jkpg@hotmail.com

Kram Lindha

Anonym sa...

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att göra min 3 årig superglad han älskar verkligen lego,och med fyra barn är det inte alltid som jag har tid att sitta och leka med han så mycket som jag skulle vilja!
Anna Thol
godis102@hotmail.com

Amanda sa...

Jag skulle vilja vinna dessa fina lego-paket till vår lilla prins som fyller 3 år precis dagarna innan jul.
För vår del kommer detta bli en lite annorlunda jul då sambon blivit sjuk och ligger inlagd på sjukhus. Kanske kunde dessa muntra upp vår lilleman lite granna iaf?

Hoppas på tur!
creyla@live.se

Pia Olsson sa...

Att se/hjälpa sina barn att leka med Lego det värme ett mamma hjärta så!!!
Lycka till!! God jul!
Kramar Pia Olsson med barnen

Familjen Blanck-Eriksson sa...

Min lille 2-åring har precis börjat leka med lego och han skulle bli jätteglad över att få dessa i julklapp!

Anonym sa...

Nu är det dax för lillebror William (17 mån) att få ett eget Duplo kit tycker storebror Liam 5 år som är otroligt trött på att aldrig få ha sina små prylar för sig själv =)Så därför vill jag jättegärna vinna duplot.

Stor KRAM till dig Linda!!
Önskar dig och din familj en fin jul.

/Nina Sjölin

annaninaandersson@hotmail.com

Maja sa...

Hej! Om jag vinner så vill jag ge bort Duplot till min älskade brorson.

Duplo är något som dom flesta barn gillar, byggs av både tjejer och killar, en go och glad liten kille som heter Tore, många timmars lek med duplo, vad skoj det vore...

Maria Malm
Flensvägen 37
64030 Hälleforsnäs
maria@pilm.se

Massa kramar till dig! /Maja

ÅsA sa...

Jag skulle vilja vinna detta till min yngsta dotter Molly - barn nummer 4 i familjen. Hon får alltid ärva allt från kläder till leksaker. Oj vad stolt hon kommer att bli när hon får eget duplo som hon kan härska över.
God Jul Linda!
Kram Åsa

Anonym sa...

Hej, anledningen till att jag vill vinna duplo legot är för att få glädja min lilla lite extra nu i juletider. Även mina pojkar skulle få lite extra att fajtas om i väntan på tomten :)

Anna-Lena
anna13lena@hotmail.com

Annika sa...

Jag vill vinna Lego Duplo för att kunna ge det till min lilla kusindotter. Lego var det jag tyckte var roligast att leka med under hela min uppväxt och jag hoppas få in lilla Z på samma spår. Självklart kommer jag ha svårt att låta henne leka själv. Bygghjälp behövs alltid ;)
mvh Annika Vikberg
annikavikberg@hotmail.com

Sara Nilsson sa...

Nu är det jul o det tycker min dotter Agnes är kul.
Duplo hon vill ha vilket jag tycker är bra.
Bygga leka och stå i så utveckals våran fantasi.

Duplo står högst på min dotters önskelista så håller tummarna att jag har tur...
God Jul! Önskar Sara & Agnes
zara_nilzzon@hotmail.com

Anonym sa...

MOtivering:

"En mor behöver vila o slippa måste ila. När maten är avklarad o disken är gjord, kan man sätta barnen vid sitt lekbord, där kan de lugna o trygga sitta o bygga, ett hus eller två så mamma hinner vila nå'."

(Skriven av mig)! :D

Anna Majlöv

anna.majlov@live.se

Angelica sa...

Dottern på 2 år såg bilden på legot och sa att det ville hon ha. Kan jag då försöka vinna det till hennes 3 årsdag i januari så ska jag så klart försöka.
Angelica Perlinger

tindelia@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill vinna detta till mina 2 små killar på drygt 3½ år och 2 år. Dom leker mycket med duplo just nu:)Så det skulle vara så trevligt att vinna detta till dom och ge i julklapp.
Mvh Elin A

Madca sa...

Med duplo min dotter bygger och konstruerar.

Hon kollar så att alla delar fungerar.

Hon bygger torn i flera meter
och lär sig också vad alla färger heter.

Om hon vinner detta duplopaket
kan hon till djuren bygga staket.

Hon kan se hur många siffror hon minns,
genom att räkna hur många djur det finns.

Med duplo man många saker lär,
tänk vilken bra leksak detta är!

Madeleine Carlsson
maddec16@hotmail.com

Anna sa...

Jag vill väldigt gärna vilja vinna duplot till min lilla Julia. Hon har precis börjat leka själv med sitt duplo och skulle verkligen behöva fler "bitar". Att det dessutom är djur, skulle förmodligen få henne att le sort. Vilket värmer ens mammahjärta alldeles extra. Jag håller tummarna! / Anna

Beatrize Johansson sa...

Varför vill jag vinna??? Jag har ingen som helst aning... Jo nu vet jag (efter 5 min tänkande)... Jag vill glädja någon annan! Ge vinsten till någon och se glädjen i dess ögon!!!

Beatrize Johansson sa...

Jag glömde lämna mailadress...

beatriz.johansson@me.com

Jessica sa...

Jag vill så gärna vinna dessa Duplo paket, eftersom de hade varit en perfekt julklapp till vår lilla dotter som blir 2 år i februari. Hon har två äldre bröder som älskar lego, men de låter henne aldrig leka med det (eftersom hon raserar det dom har byggt upp), och hon blir givetvis superledsen! Jag hoppas att vår lilla tjej blir vinnaren!

Sofia Engdahl sa...

Jag är med och tävlar!
Jag själv är inte mamma ännu men jag har 5 syskonbarn mellan åldrarna 8 år och 8 månader. Det här legot skulle passa perfekt i födelsedags present åt den minsta av dem.

fia_the_angel@hotmail.com

Jennifer sa...

Min motivering blir av allra enklaste slag.
Jag vill gärna vinna dessa finfina DUPLOpaket till mina barn - Viggo 3 år och Nova snart 1 år - för att de älskar DUPLO och leker så bra med det båda två :) Den perfekta julklappen ju!

Mvh Jennifer Florin
yeniifer@hotmail.com

Anja K O sa...

Hej Linda !

Jag har en liten gosse som är helt frälst i Duplo och hade tyckt det var trevligt o kompletera detta med djuren då han nästan bara har byggklossarna.

MVH
Anja Knoll Olsson

Anja Knoll Olsson sa...

Obs glömde min mailadress ju

Knoll_1969@hotmail.com

MVH

Anja Knoll Olsson

Patricia sa...

Jag skulle vilja vinna för att jag kommer att skänka det vidare till kvinnojouren med barnrum. Jouren har ett jourhem med två rum för barn och två rum för kvinnor utan barn. Jag skulle slå in dem i paket märka ålder och kön så att de kommande barnen under den lååånga julhelgen iaf kan få ett paket. Imorron kommer vi åka över med mera paket som mina barn skänker det är presenter/julklappar som våra barn aldrig har lekt eller ens öppnat förpackningarna på.

Anonym sa...

Hej Linda!
Vilken bra tävling. Passar perfekt nu där alla julklappar ska inhandlas.
Jag har en liten glad kille till gudson. Theo heter han. Tyvärr bor han i Tyskland och jag i Sverige så vi kan inte träffas så ofta. Till julen ska jag hälsa på honom och vill ta med mig en liten present. Som student är det inte alltid lätt att ha tillräckligt med pengar för att handla de presenter man helst vill ge till sina nära och kära. Så det skulle passa perfekt att vinna en present till honom nu i din fina tävling. Han älskar allt kring bondgård och djur, så han skulle nog bli glad!

Tack för en blogg som berör!
Massa kramar
Julie
julianeljung@live.com

Cecilia Dahlberg sa...

Perfekt Julklapp till en kille på 2år och 4månder som precis upptäckt hur kul de är att bygga och speciellt med duplo.

Stina sa...

Jag skulle gärna vinna detta till dottern som precis fyllt ett år. Hon har börjat visa intresse för den typen av leksaker nu så det hade varit en perfekt gåva till henne nu när bebisen kommer!


Stor kram Stina
fladdor@gmail.com
http://fladdor.se

Anonym sa...

Hej Linda!

Jag skulle vilja vinna detta till mitt underbara syskonbarn Mikaela som är 2 år gammal. Som lyser upp vår tillvaro efter ett tragiskt år där min bror gick bort i canser 44 år gammal. Denna lilla flicka hon utstrålar sådan glädje o ger så mycket till oss så vi skulle vilja ge henne tillbaka så mycket vi kan. Detta är en flicka som älskar o sitta o få ihopa saker så jag tror detta hade gjort henne glad. Tack för du delar med dig många kramar pernilla min mail nillisen72@hotmail.com

Rebecka sa...

Jag vill vinna Lego Duplo för att ge till min lillebror. Han är en liten sladdis på drygt ett och ett halvt år, som är helt underbar. Han bor i USA just nu, så jag kan inte träffa honom så ofta. Snart ska jag åka dit dock, och då vore det roligt att kunna överraska honom med Duplo. Han har ett ängels tålamod när det gäller att pilla med saker, så han skulle säkert bli överlycklig.

Han är helt enkelt en riktigt underbar och omtänksam liten kille, så han förtjänar en fin present.

Anonym sa...

Hej Linda.
Hoppas att du snart mår bättre!

Jag önskar att vinna duplo med den enkla motiveringen att jag inte har råd att köpa dyra leksaker.
Hade varit så fint om mina barn fick "samma" leksaker som deras kompisar.

Jeanette Chaaban
jeanette_80@live.com

God Jul och ett nytt smärtfritt år önskar jag dig!

Cecilia Kellberg sa...

Hej Linda!

Jag vill gärna att min Oskar ska få vinna Duplo legot så får han ett eget kit så slipper storasyster gå till attack varje gång han lånar " hennes " Duplo.
Hälsningar Cecilia Kellberg
cecilia.kellberg@live.se

SophieLophie sa...

Ja, vad ska man skriva, läser din blogg varje dag och skickar styrkekramar i massor!

Till tävlingen: Jag skulle vilja vinna dessa till min underbara dotter, allt är bä och mö för tillfället, snart 18 månader gammal! Hon har varit sjuk väldigt ofta sedan hon föddes, hon har förkylningsastma och det här fantastiska vintervädret går inte ihop med hennes lungor! Så eftersom vi spenderar många av de fina snödagarna inne hade det varit kul att få vinna en möö.. ;) Tror även storebror snart tre hade uppskattat lite nytt att leka med.

SophieLophie sa...

Läser din blogg varje dag och skickar styrkekramar i massor!

Till tävlingen:
Jag skulle vilja vinna detta till min underbara dotter. Allt är möö och bää för tillfället, snart 18 månader gammal. Hon har varit sjuk ofta sedan hon föddes, har förkylningsastma. Detta fantastiska vinterväder vi har här nere passar inte med hennes lungor. Det hade varit kul att få en mööö till henne eftersom många av de fina snödagarna spenderas inomhus. Tror storebror snart tre hade uppskattat dem med!

SophieLophie sa...

Glömde mail och namn.. Linda, litensophie@hotmail.com

Hanna sa...

Hej!!
Vi tänker och ber för dig och familjen....

Vi skulle vilja skicka legot till vårt fadderbarn
i Etiopien...våran dotter fick en när hon fyllde ett.
Pengar kläder mm skickar vi...

Kram /hanna

Jenny Viklund sa...

Hej! Jag skulle vilja vinna för att ge bort det till min väns barn. Det är snart jul och hon har inte så gott ställt och behöver lite hjälp på traven så jag skulle vilja ge henne nått som hon kan ge till sin tös. Mvh Jenny Viklund
jennfy@live.se

Anonym sa...

Hej!
Min dotter (som blir 2 på självaste julafton...) vill gärna vinna lite Duplo, eftersom hon ÄLSKAR att bygga lego! Dessutom är det ju kul att få nåt nytt, när man alltid får ärva av sina 3 äldre syskon ;) Kram Veronica och Ellen
veronica.cederberg@hotmail.com

Ann-Kristin B sa...

Väninnan har nyligen adopterat en liten flicka från Sydamerika. Allt som är färglatt och går att smaka på är intressant för den lilla damen. Om jag vinner ska hon få klossarna i julklapp.

pylonia@home.se

Ann-Kristin B

angelspirit sa...

En rolig julklapp till mina små.
Det skulle vara underbart att få.
dom skulle leka från morgon till kväll.
Får se om tomtemor är snäll.

Mvh Nadja seise
nadjaseise@hotmail.com

susanne sa...

Jag önskar från botten av mitt mormorshjärta att jag vinner duplot. Har två små barnbarn som verkligen skulle uppskatta just detta. Lille Noah som jag inte träffar i jul eftersom de bor i USA.
hoppas på tur
gör susanne
ohlsson.susanne9@gmail.com

mariat sa...

Med två små tjejer och en tredje i magen,
skulle paket med Lego duplo förgylla dagen.
Kanske är Linda våran tomte i år,
och vi många härliga byggtimmar med legot får.

Anonym sa...

Hej Linda!
Tack för en fin blogg.

Jag vill gärna delta i utlottningen av duplo lego med motiveringen att det skulle vara den bästa julklapp jag kan ge min 2-åriga tjej Hilda denna jul. Hon älskar duplo och sitter länge länge och bygger :)

God Jul önskar Helena

helenaostlund@telia.com

Anonym sa...

Lukas älskar att bygga...och riva. :) Att paketen dessutom innehåller djur och figurer gör det extra lärorikt och roligt.

/Pernilla
pernilla_lindquist@hotmail.com

Elin sa...

Hej Linda!
När jag såg din tävling tänkte jag att "nu måste jag vara med och chansa iallafall". Min son på 3 år bara älskar duplo och kan helt enkelt inte få nog av det.

Nu har han en lillebror på 8 månader som även om han inte bygger så mycket än också tycker Duplo är kalasskoj. Därför vore det perfekt om han fick lite eget som bara är hans. :)

Håller tummarna att du kan få dina cellgifter nu!

Anna mamma till Oskar sa...

Min son är gärna med och tävlar.. Han fyller ett år nu i januari och vi har börjat vår samling med duplo till honom. (schhh tomten kommer med det i julklapp) Men det behövs alltid mer. :) Jag älskade det när jag var liten. Dem få bitar som jag hade kvar har han redan fått leka lite med. Och han skiner som en sol mitt lilla hjärta. Om Oskar vann så skulle han få många roliga stunder med duplot.

Pethra Munkhammar sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta och i min tur ge det till dig för att ni ska kunna ge det till en av era småkillar, åtminstone en julklapp mindre att köpa. Jag tycker att ni behöver ta vara på den tid ni har med varandra och inte springa på stan, dessutom är din ork kankse inte den allra bästa. Jag hoppas innerligt att ni får ert livs bästa jul i år, trots sjukdomens förbannelse. Många varma kramar från mig.

Annika sa...

Jag vill vinna Lego Duplo-paketet för att det vore en superpresent till världens goaste unge, mitt bonusbarnbarn Ella som fyller 3 i mars. Vi träffas inte så ofta eftersom hon bor med sina föräldrar i Östersund och vi bor i Göteborg. Men nu är det snart jul och då ses vi.Det är ett privilegium att ha ett barnbarn som man får skämma bort så mycket man bara orkar. Annat är det med de egna barnen (8, 11, 13 år) De har det inte så lätt att få som de vill. Men de älskar såklart sin brorsdotter över allt annat och hjälper också till med bortskämmandet!

AddesMamma sa...

Skulle vara riktigt roligt att vinna dessa Duplo paket då min son har börjat intressera sig väldigt mycket för det.

Anna sa...

Min dotter är 2 år och älskar att leka med sin storebrors lego nått som inte alltid uppskattas av honom.
Just därför hoppas jag att min dotter vinner ett alldeles eget nytt lego

Håller tummarna

Skrotbarn sa...

Om jag vinner så blir det en julklapp åt en flicka som måste dela sitt duplo med sin nya lillebror. Och en pojke som ännu inte fått något eget duplo =)

Lena Gustavsson sa...

Hej Linda,

Har en liten solstråle till "guddotter" som heter Elvira och är tre år.Jag tror, hon skulle bli jätte glad om hon fick Lego Duplo. Hon gillar att bygga o pyssla och älskar djur.
Vore underbart att kunna glädja henne med ett litet paket.

P.s Ha en underbar jul tillsammans med din familj.

Linda sa...

Jag skulle jätte gärna vinna lite lego till min 2åriga dotter. Lego kostar en del och så här innan jul skulle det bli en finfin present som jag vet skulle uppskattas och uppmuntra hennes uppfinningsrikedom.

Sofia (blixtras mamma) sa...

För att min älskade lilla unge älskar detta.. Vi har precis separerat, hennes pappa och jag, så det skulle vara kul att kunna glädja henne med lite nytt Duplo.

LinaS sa...

Jag vill gärna vinna duplolegot till Sam för han vill så gärna leka med storebrors lego men han får inte. Det har varit många bråk och tårar här hemma så nu är det helt enkelt dags att han får eget!

Lina Åberg, mamma till 2 legotokiga grabbar :)
linaaberg40@hotmail.com

Anonym sa...

jag vill gärna vinna lite duplo så att kriget i och runt duplolådan kan ta slut, det är svårt att vara tre syskon som ska samsas och kunna leka tillsammans med de få figurer vi har, kanske skull bli lite enklare om det fanns mer :)
mathilda - annamathildaeriksson@hotmail.com

Brasse sa...

Till en liten arkitekt,
passar dessa byggklossar perfekt!
Skapa efter din egen fantasi,
så lovar jag att dina föräldrar stolta kommer bli. Kanske rasar du sedan alltsammans på ett kick, men vad gör det när du iallafall en rolig lekstund fick!

Håller tummarna för Duplo till min yngsta son som är så avundsjuk på storebrorsornas avancerade byggen av Star Wars-skepp mm. Alla barn i början. Duplo vore kanon!

Tack för en fin blogg!

mvh Katarina

Monica Lindgren sa...

Hej. Jag och min man fick en liten sladdis för snart 1,5 år sen. Hans storasyskon är 8-17 år äldre, så vi hade hunnit ge bort i stort sett alla leksaker. Vi får alltså börja om från början :)
Han har provat Duplo hos andra och skulle bli jätteglad åt egna klossar.
God Jul!

Lilla J sa...

Lek med Duplo ger ögon som glänser,
det är en lek som inte har några åldersgränser!
Här får fantasin flöda fritt, det enda som begränsar är ens egna påhitt.
Slott med torn och tinnar,
dinosaurier som av skräck svimmar.
För ett, tu, tre,
blir den ombyggd till en helt ny spännande idé!
Så nu hoppas vi att det blir vi som får vinna,
så barnen och jag nya världar får uppfinna!

Tack för en kul tävling och en fiiin blogg!

Johanna Rogersson

johannarogersson@bredband.net

Anonym sa...

Hej hej.

Chansar i sista stund.
Jag skulle gärna vinna ett Duplo till min lille Mio 2 år. En vilding som är helt tyst och stilla när han får bygga duplo. Så varför jag??? Jo för att det är en skön morgon idag med snön som lyser upp i mörkret, vilket gör mig glad. Jag heter Annika och har mailadress annika-axelsson@hotmail.com.

En stor kram till dig och hoppas du får en toppen jul.
//Annika

Birgitta sa...

Hej!
Vill vara med och vinna lite legoduplo då det är världens bästa uppfinning!! Våra stora som på 4 år bara älskar sitt lego. Varje morgon när han vaknar så går han o leker med sitt lego. Han väcker inte sin mamma eller pappa utan han börjar istället bygga med sitt lego, ni behöcer sova säger han till oss. O kan man få en liten stund extra att sova på morgonen är ju inte det fel ;) Det är ju inte alltid det blir så mycket sömn på nätterna när man har en liten kille på 5 månader också..... När vi prata med stora killen om att tomten skulle komma så sa han att han önskade sig ett bondgårdslego så då tänkte jag att jag kan ju försöka och vinna ett här, så att han har lite mer att göra på morgonen :) Dessutom så tycker han att sitt lego är bra för om han skulle vakna på naten säger han och vara lite rädd så kan jag ju alltid gå upp och prata med mitt lego. Legot är som sagt guld värt hemma hos oss!!

/Birgitta Ulfström Wallberg (birgittawallberg@gmail.com)

Tösabiten sa...

Om legot är det ofta brödra-gnabb
och lillen förstör med klumig labb.
Kanske ett Duplo till en legosugen grabb?

Rolf sa...

En fin present eller julklapp skulle detta bli. De gamla askar som finns i hemmet fattas det bitar på och de har blivit lite åldersstigna.

Vanja sa...

Jag lego duplo till min brorsson vill vinna, jag hoppas att innan tävlingen tar slut hinna, han lego i julklapp ska få, inte bara ett utan två! :)
Han kommer bli glad och älska faster ännu mer, så snälla låt mig tävlingen vinna, jag ber! :)

vanjis_87@hotmail.com

Anne sa...

Jag skulle vilja ge Lego Dublo till en liten tjej som är 9 månader gammal eftersom jag kommer inte se henne så ofta, bara ett par gånger per år.

J-E sa...

Hej!
Jag vill vinna Duplot för att kunna ge till min "extrason" i julklapp. Eftersom din blogg går i cancern tecken, gör tyvärr detta också. T, som jag vill ge Duplot till, har utan vetat om det haft det tufft. Han har kommit till efter flera provrörsbefruktningar, med allt vad det innebär. Hans farfar dog i cancer,allför tidigt i samband med att graviditeten var konstaterad.
Just nu när T är drygt 1 år, behandlas hans mormor(han är enda barnbarnet) med cellgifter för andra gången.
Till sist vill jag önska att du får en fin jul med dina nära och kära utan smärtor!

Många kramar från en som lyckligtvis blivit frisk från sin BC-cancer!

Kerstin Lagerqvist
janlag@bornet.net