måndag, december 13, 2010

MÅNGA PAKET

Dagarna mot julen går snabbt och nu har mer än hälften av Julswapps-paketen öppnats. Det har blivit lite av en "morgon-tradition" nu att jag och William tillbringar en stund i soffan där vi öppnar dagens paket. Det är ju inga leksaker i paketen direkt, men han är lika glad ändå! Bara han får hjälpa till att öppna, titta vad det är för något spännande där i och därefter gå och slänga papper och snöre i köket gör att han är nöjd. De senaste tre dagarna har följande funnits i paketen...

11 december: Färgglada past-redskap från Tupperware som William genast la beslag på att ha i sitt lilla kök.

12 december: Söta etiketter att sätta på julklapparna.

13 december: En jättefin hjärtformad ljuslykta (som nu hänger i fönstret).


Stort TACK till min hemliga tomte för allt fint! Vem du är har jag dock fortfarande inte listat ut...!


På tal om paket så har det även kommit ett par med posten idag.
Så fina ljuslyktor! Det bästa med den här årstiden är nog att det är så mysigt med alla ljus.

Det kom även tidningar till de stora grabbarna. Ingen av dem har varit hemma idag och sett dem än, så det blir en rolig överraskning som jag vet att de kommer tycka om. Någon mer Kalle Anka-tokig än Adam får man nog leta efter... ;-) När han fyllde år i höstas köpte vi ett par hundra begagnade tidningar via en annons på Blocket. Tror inte han har läst ut riktigt alla än, men snart så...!

Vill även tacka gulliga Jenny från Cancertjejer-forumet så otroligt mycket för denna flaskan. Jenny har ett par hälsokost-butiker och detta är en flaska Mivitotal (flytande vitaminer och mineraler) som förhoppningsvis kan hjälpa kroppen att få upp värdena lite. Jag är snart beredd att göra vad som helst för att de ska öka tills nästa provtagning så att jag kan få ta mina cellgifter. Ska ta nya prover nu på onsdag och ligger de vita på 1,5 eller mer så får jag min behandling (på torsdag eller fredag?)


Usch, jag börjar känna lite smått panik emellanåt över att mina värden inte ska vara tillräckligt bra den här veckan heller. Jag måste verkligen ha mina cellgifter för att kunna bromsa sjukdomens framfart en aning och för att förhoppningsvis kunna leva lite till. Men tänk om jag får samma besked även denna gången, dvs att mina värden är för dåliga?! Sist hade värdet som de kollar på dippat ytterligare lite istället för att stiga. Inte alls bra. :-(

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vackra hjälte...

Härligt med lite små-presenter, aldrig fel med godis o ljus på mörka kvällar blir så stämningsfullt..... sen kan bara gissa vad glade de "stora" grabbarna blev....
Tycker det är så bra att man ibland kan få tag i begagnade barn böcker/tidningar... hittade själv mycket sådant till våra barn.

Hoppas, hoppas dina värden är höga o stabila...

Nattis-kram från Tuvan-Pia

Annelie sa...

Jag tänker på dig dagligen och till och med mina barn vet vem du är eftersom jag ofta pratar om dig här hemma.
Jag är ju ännu inte lika sjuk som dig, även om det bara är en tidsfråga. Jag är sällan ledsen över min egen situation då det känns som om jag har all tid i världen. Vilket jag dock inte har och då kommer verkligheten ikapp mig.
Själv skulle jag fått cellgifter i dag men har skjutit på det tills den 28:e. Kanske firar jag också min sista jul det här året. Då vill jag må så bra som möjligt naturligtvis.
Usch, det här blev deppigt, men det är så jag känner mig nu.
Önskar jag kunde byta blodvärde med dig så du fick den behandling som du så väl behöver.
Önskar så att jag kunde göra något för dig så du återfår din styrka.

Skickar en varm stor kram från ett iskallt Bålsta och hoppas det värmer ditt hjärta.

Annelie

Anonym sa...

Hej kära Linda!
önskar och ber att dina värde är bra på onsdag, tänk och fantaserar att du mår bra på onsdag och dina värde på blodprovet jätte bra .det hjälper att tänke så.
du är modigaste mamma som jag vet!
Många många kramar
från Natalie

Tina sa...

Så fina gåvor du har fått, Linda!

Jag hoppas den där flaskans innehåll kan knuffa upp dina värden lite så du kan få behandlingen, som du vill. Frustrerande att några siffror ska hindra dig!

Tusen kramar!

Anonym sa...

Å vilken fin ljusstake, en exakt sådan fast med rött glas har jag önskat mig i julklapp! =)
Stor kram till dig, håller tummarna för att värdena stigit imorgon!!
/Somris

Anonym sa...

När min mamma hade dåliga blodvärden fick hon blodtransfusioner. Hon blev även lite piggare av det. Hoppas att din kropp är samarbetsvillig nu och suger åt sig av vitaminerna. Stor kram!
Mia

Helena sa...

Jag håller tummarna att du snart kan börja din behandling.

Många kramar från Helena!

Tant otto sa...

Åh vilken energi du har trots allt...önskar dig en riktigt god jul ..lite tidigt kanske men bara så att jag inte glömmer att säga det mitt i julrushen!
Tack för att du delar med dig av dina tankar här på bloggen!!

Stor julkram

Lotta A sa...

Åh, så mycket fint du har fått i din kalender....

Hoppas dina värden är mycket , mycket bättre så du åter kan starta din behandling i veckan.

Tänker på dej.
Kram kram

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

Fy så jobbigt för dig :-(
De har aldrig gett dig såna där hmm neupogen (stavning) sprutor? mamma brukade ta såna mellan sina behandlingar de gånger värdena kraschade så att de skulle stiga. Fast kanske de bara är något de ger bara somliga.
Kram

Anonym sa...

håller tummarna för att värdet ökat!!!
Hoppas hoppas...
Kramar Annelie ♥

Anonym sa...

ja nu måste dina värden bli lite bättre så du kan få din behandling!!! Nu får det vara nog med nedåtgående värden... Tänker på dig Linda varje dag! Du är fantastisk! varm kram/ Annica

Anonym sa...

Linda, du är en kämpe. Tänkte tipsa dig om näringsdrycker, asih kan säkert skriva ut. bra när matlusten tryter.kram

M sa...

Hej fina du
Min mamma hade dåliga värden sist inför cellgifterna. Men dom gav henne antibiotika, värdena gick upp och hon kunde få sin andra cellgiftsomgång i turen.

Hoppas det ordnar sig med det nu.
Kram!!