tisdag, december 07, 2010

NU HAR DE VARSIN

En sak som Erik önskade sig när han fyllde år var en Bobby Car. William hade en som han fick i dop-present, men det är ytterst motvilligt som han lånat ut den till lillebror. Men nu har Erik fått en egen. Eller ja, han fick till och med två! Tänkte först att vi kunde byta den ena, men kom sedan på att de fungerar ju bra som utomhus-leksak också och ibland kanske de har kompisar hemma, så det gör ju inget om det finns någon extra.


När jag la över bilderna till datorn så reagerade jag på att Erik nästan ser lika stor ut som William. Å andra sidan så skiljer det ju faktiskt inte så mycket mellan dem längre. Erik har 80 eller 86 på sina kläder och William har 92 eller 98,  så det händer ganska ofta att jag tar plagg ur Williams låda som blivit lite små och lägger dem direkt i Eriks.

Det är bara 15 månader mellan de båda och man märker att ju äldre de blir desto roligare har de tillsammans. Men emellanåt kommer den där "syskonkärleken" också. Förut satt Erik i vägen när William skulle fram med sin bil. Han flyttade sig inte snabbt nog så då fick han sig ett nyp i näsan. Det händer också att han rycker grejer ur händerna på honom eller skjutsar iväg honom i gåstolen snabbt  som bara den åt ett helt annat håll för att han vill ha sina grejer i fred. Men för det mesta kommer de bra överens och William brukar vara riktigt omtänksam och gullig mot sin lillebror.

8 kommentarer:

äppelblomman sa...

Ja så är det här hemma med. Mina 2 minsta grabbar är oxå nästan lika stora och jag lägger oxå över Alfreds kläder till Fabian... Tiden går såå fort, de växer för fort...;-) Vill stoppa tiden lite, bara lite så att man hinner njuta av de små liven;-)
Och bobbycaren är verkligen poppis hemma hos oss oxå!
Kram på dej♥

Anonym sa...

Härliga busfrön ni har! Tror nog att ni "äger varsin" pojke. Erik verkar väldigt lik sin far till utseendet och William liknar mer på dig Linda! Fina är dom i vart fall!

Dikesgrisen sa...

Kram! Har precis hittat till Din fina blogg!
Du är en enastående människa, så unik, så "varm"... Jag hittar inte ordet jag sökte efter! Varm är rätt så nära ändå... :)

Tina sa...

Så fina de är. :-)

Lyckeli och Benjamin är likadana. Lillebror jättedyrkande och Lyckeli för det mesta väldigt omtänksam men ibland lite egoistisk. Då vill hon helst ha sina saker ifred. ;-) Men det är så roligt att se de tillsammans!

CamillaH ♡ sa...

Bybbycar'en är det bästa Melvin har!
Med öppen planlösning kan han åka runt, runt hur mkt som helst :O)
Kram!

Mamma Mima på Landet sa...

Hihi.. va sött!
Ja visst e det smidigt när man har två så täta som dessutom e av samma kön! Det skiljer ff bara en storlek mellan Adam & Elias, men dom lånar av varann. Jag har ingen koll på vems som är vems längre, frånsett några enstaka plagg.

Inez har åxå fått en bobbycar till sin födelsedag. Det ska bli kul å så om hon fattar hur man gör. Dom lär sej ju av varann!

Kul att du får va hemma å njuta av barnen nu!!

Stor kram!

Cayenne sa...

Mina täta tjejer börjar bli stora nu (9 och 10 år). Det är ju 14½ mån mellan Mirjam o Nora och visst har de haft massor av glädje och nytta av varandra! Att inte alltid vara sams, hör till när man är syskon.

Här går kläderna direkt från en garderob till en annan med mina tre äldsta. (fast det är tre år mellan nr 2 o nr 3) Det är smidigt att slippa hålla på och packa upp o ner kläder i kartonger.

Kramar

Lotta A sa...

Härligt att de har
var sin Bobby Car nu!
Det ser ut som det är fullfart....:-)

Kram Från Lotta