tisdag, december 07, 2010

DEN SOM SPAR HAN HAR

För fjärde året i rad ordnar min vän Mindi med en rolig julswapp. Den går ut på att vi är ett gäng "tomtar" som byter paket-kalendrar med varandra. Man är "hemlig tomte" åt någon, så den man skickar till har ingen aning om vem paketet kommer ifrån, utan det får man försöka klura ut...!


Titta här vilka FINA röda paket jag fått!!

Jag fick mina paket medan jag låg på sjukhuset. Hade ju inte riktigt trott att jag skulle bli så dålig och bli kvar där så pass länge som jag blev. Så nu när jag kom hem så hade jag ett massa paket att ta igen. Hela sju stycken! Men jag fick god hjälp av William. Han ville nog att vi skulle öppna allihop.


Stort tack till min hemliga tomte för allt fint och bra som fanns i paketen!

William var förresten så himla söt. Erik har ju precis fyllt år, så han har väl vant sig lite vid att alla paket som kommer är till lillebror. Så fort vi hade öppnat ett av paketen tog han grejen som var i och sprang bort och skulle visa honom! :-)

William sken som en sol när han såg alla paket!


Hans favorit blev genast den här fina snögubben.

- Titta Ejik! En snögubbe! Fin snögubbe!!

Fick även detta jättefina Hematit-halsbandet.

Med halsbandet fanns även en lapp där det fanns en massa fakta om vad Hematit är. Hade själv aldrig hört talas om det. Det är en oljefärgad järnoxid som anses vara lugnande, avstressande och ha förmågan att balansera energin i kroppen. Den sägs även kunna ”dra” ut sjukdomar ur kroppen och motverkar blodsjukdomar. Bra vid sömnlöshet, blodbrist, brännskador och andra sår, samt huvudvärk och stress.

Ska bli spännande att se om man kan uppleva någon eller några av alla dessa egenskaper! Att må bättre är precis vad jag önskar mig just nu. Tack snälla tomten! :-)


"- Hä få du Ejik!"

"- Kolla! Stoj tandboste!"

Men man kan ju kamma lillebrors hår med den också!

Badsvampen som ser ut som en jordgubbe blev Eriks favorit.

Fast den såg ut att smaka sådär gott... ;-)

De dagar som återstår fram till jul så kommer ett paket om dagen öppnas och visas här på bloggen.

9 kommentarer:

Åsa sa...

Superfina bilder på barnen! Och vad kul med alla paket! Jag hoppas att du känner dig piggare av lite rolig paketöppning.

An sa...

Vad söta dom är dina killar! Och vad roligt att du har fått komma hem igen. Hoppas också att du får tillbaka lite styrka, men vila så mycket du bara kan även om det är svårt. Häromdagen tittade jag på de bilder jag tog när du stod på scen och tog emot ditt Hjälte-pris, och det var svårt att förstå att du har varit så dålig nu eftersom du såg så frisk och stark ut då och det var omöjligt att se på utsidan att du är sjuk.

Ann-Louise sa...

Hm... "An" skulle vara "Ann-Louise" i förra inlägget, min dator och jag är inte riktigt sams idag :-)

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Var roligt att se dina inlägg med fina bilder HEMIFRÅN igen :) Både med barn och djur och PAKET. Måste vara roligt att få öppna sju på en gång Jag får hjälp av Adam och Josef på mornarna fast jag egentligen vill slita upp mina paket själv!!

Hoppas du haft en OK dag? Jag ringer i morgon och hör hur du har det!

Kram Maria
http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

Anonym sa...

Barn är så härliga...jättefina bilder på pojkarna. Har själv söner och känner så väl igen det där med "syskonkärleken" helst när det gäller bobbycarsen =) Vet inte hur många ggr per dag som det bråkas om den där populära bilen..

Hoppas att du får orken och aptiten tillbaka Linda så att du kan njta av lite glöggmys osv.

Kram Nina

Anonym sa...

Men åh, vad de är söta ihop! Söte lille storebror som visar sinlillebror. Min yngsta är född sep-08, så de är nästan jämngamla. Det är för roligt när talet kommer!

Filma mycket!
Kram
Maria i Huddinge

Mamma Mima på Landet sa...

Gud så söta dom e!
Så kul hur "stor" han är mot lillebror. Visar å kammar! Söta W!

Mindi sa...

Finaste pojkarna hjälper mamma. :)
Så roligt att se dina bilder!!!! Och det är så roligt att du är med i swappen vännen!

Kram kram
M I N D I

Lotta A sa...

Så himla gulliga de är din små Grabbar.
Kul med en adventskalender även för den som är vuxen!

Spännande att komma på vem det är som är givaren.........

Kram