söndag, november 21, 2010

TIO TUSEN PÅ ETT DYGN

Oj, helt otroligt att se hur insamlingen till Cancerfonden har ökat det senaste dygnet. Igår kväll var summan 51 000:- och nu när jag kollade låg den på 60 950:-... vilket är en ökning på närmare tio tusen kronor!! :-) Visst är det bra?! Tack snälla alla ni som skickat in bidrag. Stora som små.

Ikväll har vi varit hemma hos mina föräldrar en liten sväng. Adam och Erik fick stanna kvar där och ska sova hos dem i natt. När småbarn är sjuka blir sömnen lätt en bristvara och just nu börjar sömnbristen kännas ganska jobbig. Men min mamma kommer hit i morgon bitti.

Minns inte om jag skrivit det, men det löste sig till slut så att vi får hjälp med barnen på vardagarna genom kommunen och den hjälpen får vi genom min mamma. Det fungerar jättebra. Skönt att slippa främmande personer som kommer hit. Barnen ser ju inte min mamma som en anställd person. Hon är bara mormor! En bra mormor. Världens bästa!

William "gosar" med kattungen, men det blir lite hårda tag ibland.

Sekundsnabbt övergår "goset" till strypgrepp och kattungen flyr därifrån. :-(

Den här dagen har för övrigt varit en dag innanför hemmets väggar. Erik är förkyld, men verkar för övrigt vara på bättringsvägen, så det verkar vara något virus de har åkt på som går över relativt snabbt. William har däremot varit krasslig och rejält kokhet emellanåt. Han har sovit middag ett par gånger, vilket inte riktigt är likt honom. Nu ikväll bad han även att få en flaska välling. Fast sen när han fick den så ville han inte ha den. Vi har inga barn här längre som äter välling. Även Erik nobbar flaskan numera! Lite synd för det är himla smidigt att kunna ge det när de är sjuka.

Nu ska jag sätta mig här och fixa lite med en tävling som snart kommer ut på bloggen. Har flera små roliga tävlingar på gång, så håll gärna utkik! :-)

Wow!! NU precis när jag skrivit klart detta inlägget har vi lyckats spräcka 10 000:- på ungefär ett dygn. Summan har ökat med 10 250:-. Varenda krona som kommer in till Cancerfonden är varmt välkommen.

Reklam:

5 kommentarer:

Åsa sa...

Det är så jobbigt när de små är sjuka. Snart måste det vända i alla fall. Vilken trygghet att ni får hjälp av din mamma på vardagarna sen. Försök få lite vila du också.

Lena sa...

Usch vad jobbigt när ni alla är sjuka mer eller mindre samtidigt! Skönt att det löste sig med hjälp och att den hjälpen är din mamma som känner barnen så bra. Krya-på-er-kramar

malinj80 sa...

Skickar lite krya på er kramar!
Malin

Mia sa...

Hoppas att de små repar sig hos mormor och att du får en lugn natt med god sömn.

*kram*

Helena sa...

Vad bra att de blir din mamma som ska sköta om er.
Trist att barnen ska vara sjuka...hoppas dom kryar på sig snart.
Många kramar Helena