söndag, november 21, 2010

ÄNGLAR - HÄR FINNS DE!

Flera har frågat vart man kan köpa de fina smyckesänglarna. Det finns flera olika ställen. Det ena är Englasmycken. Christina tillverkar vackra änglar i alla möjliga färger och former. Av henne kan man även köpa underbara namnsmycken och söta berlocker. Alla hennes smycken är i 925 sterling silver.

Vill även tipsa om sidan med hennes donationssmycken. Det ena smycket är ett likadant halsband som jag själv har. För varje sålt halsband går 50:- till min insamling till Cancerfonden. Tack Christina! :-) Hon tillverkar också smycken i förmån för bröstcancer- och prostatacancerfonden och Ankarstiftelsen.

Carpe diem

En annan sida där man också kan köpa de underbart vackra änglarna är Josefins änglar. En summa för varje såld ängel varje månad går till olika välgörande ändamål. Under november och december går de till Barncancerfonden.

Och bor man i närheten av Anna med Melwin kan man köpa änglar av henne också. Det var av henne jag fick de söta örhängena med änglar. Även dessa änglar säljs för att stödja Barncancerfonden.

Säkert finns det ännu fler som tillverkar och säljer änglar. Tipsa gärna i en kommentar här nedan!

På tal om Barncancerfonden. Vet inte om ni har sett det, men de säljer så fina halsband på sin sida. Jag har tidigare köpt ett silverhalsband där med texten HOPE. Men nu finns det ett nytt som också ser riktigt fint ut. Kanske kan vara ett litet julklappstips till er syster, mamma, vän eller dotter?!

2 kommentarer:

Elsas änglar sa...

Jag gör också änglar, till minne av min mormor Elsa. Änglarna kostar 40 kr eller 100 kr för Sterling silver och för varje såld ängel går 20 kr till Cancerfonden. Årets julklapp? :) Välkommen att titta in i min webshop!

Kristina sa...

Jag säljer oxå änglar och andra smycken. Min änglaörhängen kostar 80 kr/par i silverpläterat(nickelfritt) och 100 kr/par med äkta silverkrokar. 20 kr / par går till min dotters kommande volontärjobb på barnhem i Zambia där föräldrarna dött i aids. Hon var där i fjol oxå och ska åka ut i vår igen. Jag säljer även ängla kedjor och andra smycken. Man kan beställa på min blogg så kontaktar jag den som vill ha. Smyckesida är under uppbyggnad