fredag, november 26, 2010

DAG 02 – MIN FÖRSTA KÄRLEK

Ja, egentligen är det ju inte riktigt "dag 02" utan mer "inlägg 02" eftersom jag skrev ett förut idag. Men för att hinna klart lagom till jul så får det som sagt bli ett till idag.

Min första kärlek... han hette Pelle! Han var dassigt gråvit, liten och hade ganska små öron. Haha, vad var han för någon tiopoängare undrar ni säkert?!

Jo, Pelle var min kanin! Han var en dvärgkanin och jag tror att han måste ha varit min allra första kärlek. Fast jag var nog inte hans stora kärlek, utan det var nog de tjej-kaniner som vi hade. Jag och min lillebrorsa tyckte nämligen att det var jättkul att släppa ihop dem i samma bur för de "lekte" så roligt då. ;-) Inte blev det direkt tråkigare sen när de fick söta kanin-ungar.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är imponerad! Du håller fanan högt och matar på med inlägg! Rappt och roligt! Du är min förebild!

Jag hinner ju inte ens kommentera ett inlägg förrän du har lagt ut ett nytt ;-)

kram igen
Mia

Linda sa...

Hihi, ja det är för att det är så himla tråååkigt att ligga på sjukhus, så jag får försöka göra det bästa av situationen. En tv lyckas inte roa mig hela dagarna. Mest en massa tråkiga repriser och tjatig reklam.

Fast de knäppaste inläggen hamnar nog på Facebook. Försökte nämligen skriva nåt där igår kväll efter att jag fått både extra smärtstillande och sömntablett... plötsligt var det som att jag hade TVÅ iPhones i min hand och texten blev därefter! ;-)

Kram kram!

Magdalena sa...

Ja, Pelle kommer jag ihåg! Vilken fin kanin han var. Jag minns när vi ringde till varann ibland för att bestämma vem vi skulle leka hos och du sa: "Om du vill kan vi vara hos mig idag och så kan vi släppa ihop kaninerna..." Oj, så kul det var att se dem "leka"! Hahaha, inte undra på att ni ofta hade kaninungar hemma hos er! =D

Mamma Mima på Landet sa...

Hihi... hoho.. hahah...=D ja döööör! =D du e ju rolig du! Va!?

Anonym sa...

Hej, Linda, jag känner dig inte, men spontant vill jag säga att jag älskar dig. För ditt fina förhållande till djur, barn och allt levande. Och för din positiva syn trots att att du ligger på sjukhus och har det inte alls bra. Hoppas det blir bättre med dig, verkligen!!! Hälsningar Hanna

Anonym sa...

Om ngn fixar detta är det def du! Jag, och hela min familj tror på dig, Överbevisa statisktiken!

Anna R sa...

Vad sött!!
Ja, visst kan djur oxå vara
första kärleken!:)
Kämpa på Linda!! Vi är många som
hejar på dig!!!!
VArma kramar och alla tankar
Kram från Anna R

Anonym sa...

DU är för härlig =) Eva#

Åsa sa...

Ja, det är verkligen väldigt lätt att tycka om dig. Din personlighet lyser igenom och det verkar inte finnas en gnutta själviskhet i dig. Jag önskar att jag kunde göra nåt för dig men det känns skönt att veta att du redan har ett stort stöd från din omgivning. Kram.