söndag, oktober 24, 2010

SMITTAD

Bacillerna har hoppat från ena barnet till det andra här hemma nu det sista. Tidigare i veckan var William hemma pga förkylning och ögoninflammation. I torsdags när Simon kom hit så var även han krasslig och har haft ont i halsen, hostat och haft feber i några dagar. Och nu är det tydligen min tur! :-(

Har fått ont i halsen, kroppen värker, känner mig tung i huvudet och så fryser jag som bara den. Det känns som om jag har feber och nu när jag kollade så stämde det. Usch, så dåligt immunförsvar som jag haft detta året har jag aldrig haft förut. Jag brukar i vanliga fall stå emot det mesta, och som förskollärare har man ju utsatts för både det ena och det andra genom åren. Men nu är det som att hela immunförsvaret har nollställts i och med de tuffa behandlingarna jag har fått.


Hoppas att jag blir pigg snabbt och att ingen mer i familjen blir smittad! Veckan som kommer är ganska lugn till en början, men på torsdag ska vi gå på Rosa bandet-galan i Göteborg. Den direktsänds i tv3 så ni får väl hålla utkik och se om ni kan se mig. ;-) Nu har jag även bokat hotell där. Letade runt lite på nätet, men billigast priset fick man faktiskt genom att boka hotellet genom Hotels.com. De har dessutom ofta bra rabattkoder som man kan använda sig av.


Vi har släktingar som kommer bo här medan vi är iväg. De ska även bo här medan vi är i USA. Smidigt för då vet man att våra husdjur får sällskap och mat, blommorna får vatten, brevlådan töms m.m. Dessutom slipper ju huset stå tomt under tiden.

Jag var själv "husvakt" för några somrar sedan åt några vänner i Malmö medan de var utomlands. Det var perfekt. Vi kom iväg på en Skåne-semester och kunde bo i deras hus och samtidigt fick de hjälp med att ta hand om katterna, sköta om trädgården m.m. Har många härliga minnen från den underbara sommaren!! :-)


Tillbaka till Rosa bandet igen för jag vill passa på att tacka så jättemycket för de 5800:- som kommit in där via min insamling nu under oktober månad. Dessa pengar går till bröstcancerforskningen. Det är forskning som behövs - och som är mitt hopp för att en dag kunna bli frisk!!

SMS:a BESEGRA 3812 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 3812 Johan Ek

12 kommentarer:

Anonym sa...

krya på dig. Hoppas det går över snabbt.

Hälsningar från usa

Monica R sa...

Krya på dej!

dottern var jättenedsatt i immunförsvaret under och efter behandlingarna..

Hoppas det blåser snabbt över för din del <3

kram Monica

Anonym sa...

Hoppas det går över snabbt.. räcker väl med allt annat du behöver gå igenom.
Styrkekramar !

Anonym sa...

Hoppas du fort kryar på dig. Kram bloggläsare Karin.

Caroline sa...

Hej Linda!
vad jobbigt för dig!!! Förstår att det är svårt att undgå bacillerna när du har små och dessutom sänkt immunförsvar! Jag hoppas det är ngt snabbt övergående och att krafterna kommer tillbaka. Tänker på dig, önskar di gen god natts sömn,
stor kram från Caroline

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

Kry på dig. Kram

äppelblomman sa...

Hoppas verkligen de dumma bacillerna försvinner snaras. Krya på dej!!!♥

Kram K

Malin hejdenberg sa...

hu tråkigt att läsa att det går runt så mycket bacilusker,
Tack för det fina du skrev på elins blogg om det jag skrivit.
Jag hoppas du har många år kvar, håller mina tummar och tår för det,
men om bara om det händer, och när du gör de, kan du ge mig ett tecken när du träffat Elin!?! Saknar henne så mycket, och måste bara tillägga att du e så otroligt stark som orkar skriva om allt, Vilken kämpe du är Linda.
Kramar Malin

Pysslan sa...

Tråkigt att du blivit smittad, krya på dig! Ingefära och citron ska tydligen göra susen..... :)

Jag hinner åka från NY innan du hinner dig. Det hade varit så coolt att träffas i NY.

Glada hälsningar
Heidi

Anonym sa...

Varför har din blogg blivit så rörig rent grafiskt. Det är många klickbara ord i avvikande färg och tonvis med reklam. Jag gillar den bättre när den var renare. Detta är inget gnäll även om det ser så ut för din blogg är bäst oavsett lite röra. Och om du vill ha rörigt så fine for me. Jag läser den oavsett.

Fru Söderlund sa...

Min svärfar från Stockholm var hus-, hund- och kattvakt åt oss när vi var borta. jag var övertygad om att allt skulle gå bra men så ringer han och hyperventilerar...:En ren har blivit slaktad, nu ligger skinnet här på bron, slaktkroppen på ett släp, hjärta,lever och tunga i en hink! VAD SKA JAG GÖRA?? Det löste sig dock till slut...men han lät rätt rolig när han ringde.
Krya på er!

LinaS sa...

Vill du ha semester i Skåne igen så är ni välkomna hem till mig (bor precis vid havet, 10 minuter norr om Helsingborg)

Ni får plats hela familjen i vårt hus och vi kan bo hos min mamma och pappa om det bara är någon natt, för de bor jättenära!