lördag, oktober 30, 2010

FÅ MIG ATT LE!

Det är så mysigt att öppna mailen med tävlingsbidragen som kommit in till fototävlingen. Där finns flera riktigt söta, härliga och roliga bilder. Men än finns det chansen att vara med. Ni har hela morgondagen på er. Så har du en barnbild som kan få mig att le - maila gärna över den till mig! :-) Ni får skicka in mer än en bild om ni vill, men endast en av dem kan gå vidare till omröstningen. Det som finns att vinna är en jättefin och bra matstol från BabyBjörn (värde 1995:-).

Här kan ni läsa mer om fototävlingen!

Letade reda på en till av mina tokiga bilder!

Jag behöver få se lite roliga bilder som kan muntra upp mig, för den här dagen har varit rätt långtråkig! Har mest suttit tyst och försökt vila halsen. Jobbigt när det gör ont så fort man försöker prata. Men det är lite bättre nu än i morse så jag hoppas att det går åt rätt håll.

Glöm nu inte att ställa om klockan från sommartid till vintertid! I morgon bitti får ni sova en extra timma... om man nu inte har småbarn som lär vakna samma tid som vanligt. Deras "klocka" är lite svårare att ställa om.

2 kommentarer:

Nadja sa...

Har röstat på dig! Jag kan inte beskriva med ord vad orättvist jag tycker att det känns att just du blivit drabbad. Varför ska alltid de goda drabbas? Vet inte vad jag ska skriva mer än att fortsätt kämpa på.. man vet aldrig vad som kommer hinna hända med foskningen mm..

Mamman sa...

Behöver inte ha småbarn för att vakna tidigt...ugh vad jag sover uselt! Min 11 åring vaknade vid 06 och lät som en hel skock med ungar på sitt rum,,:)

Ha en trevlig söndag, kram