måndag, september 13, 2010

STOR SUMMA PÅ KORT TID

Tidigare i år startade jag en insamling till Cancerfonden. Det allra första målet var 5000:- om jag inte minns fel. Det målet uppnåddes snabbt och målet för insamlingen har fått ytterligare en nolla - dvs 50 000:-! Kan vi uppnå det också?

Jag såg idag att insamlingen som jag startade har hamnat på sidan över de som samlat in mest pengar. Nu är summan uppe i otroliga 40 770:- och det glädjer mig verkligen att se att många vill stödja cancerforskningen. Detta är pengar som går till oss alla. Nästan varje familj drabbas någon gång av cancer på ett eller annat sätt. Antingen att man själv får sjukdomen eller att man drabbas som anhörig.Nu hinner kanske inte just de här pengarna göra någon större skillnad för min prognos. Jag kommer förmodligen inte finnas här den dagen det finns ett bot mot spridd bröstcancer. Men ett liiitet hopp kommer alltid finnas där ändå att någon snart ska komma på ett sätt som kan få mig att leva betydligt längre!Varje dag är jag inne och läser Elins blogg. Hon drabbades precis som jag av bröstcancer i samband med en graviditet. Deras söta små barn är födda samma år som våra små och våra liv var lika på många sätt. Tyvärr är hon en ängel nu (och det är ju vad jag också kommer bli om ingen kommer på något ännu bättre sätt att behandla cancer än de som finns idag). Det dumma fula cancer-monstret tog hennes liv för drygt en vecka sedan. Men hennes fina syster låter bloggen leva vidare.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är inne i din blogg och kikar ganska ofta...och har varit så orolig...
Ser nu att jag gått in på samma inlägg som jag länkade till i min blogg så jag uppmanade att skriva lite kul-post till dig.
Alltså inte sett alla dina nya inlägg förrän nu...

Glad.
Att du är här.

All världens styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Hej Lina!
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du lever många många år till och du blir frisk, jag läser din blogg nästan varje dag.tänker på dig flera gånger varje dag.
Jag ber för dig till gud väldig ofta.
Jag heter Natalie och har haft bröstcancer själv. jag opererades 29 Dec 2009 och fick 6 cellgiftbehandlingar.3 Tex och 2 FEC och 1 Tex.sen strållbehandling i 7 vecker.Jag har 2 barn, en son på 2,5 år och en dotter på 13 år.
Jag tycker att du är en fantastisk person .
kram Natalie.
natalie987@hotmail.com

Mamma Fido sa...

Linda du är en kämpe o jag tänker på dej varje dag. Tårarna rinner när du säger att du ska bli en ängel jag hoppas verkligen att det tar många år tills det är dax för dej att bli det. Tack för att du sporrar mig i min blogg. Kramiz Mella

Lotta A sa...

Det är en fantastisk summa din insamling kommit upp i!
Jag hoppas att den kommer upp i ännu mera.....

Kram Från Lotta

malin hejdenberg sa...

Hej Linda, Hoppas du har det så bra du bara kan, Elins önskan va att det skulle samlas in pengar på din fond :) så det kommer ramla in mer pengar kan jag lova dig =) det lär inte sluta på 50.000 =) Ta hand om dig !! kram Malin ( elins syster )

Jenny Stenman sa...

Är det din insamling de hänvisar till Linda? Såg nederst på dödsannonsen. Verkligen verkligen fint av dem att göra det (i såna fall) och verkligen fint av systern att skriva vidare...längtan försvinner ju inte fastän någon försvunnit ;-)