måndag, september 13, 2010

CHERRY ON TOP

Tack snälla Caroline för den här fina awarden. :-)"När man fått denna award så hör det till att man skall berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto, och skicka vidare till 5 andra bloggar!"

- Min älskade familj
Min man, barnen, föräldrar, släkten... ni är bäst och utan er hade jag aldrig stått ut med allt och klarat av att kämpa mot den här hemska dumma sjukdomen. Hoppas bara ni står ut med mig ett tag till... även om det också innebär att stå ut med skitsjukdomen cancer!

- Mina underbara vänner
En del säger att när de blivit sjuka eller drabbats av något jobbigt så har vännerna dragit sig undan. För mig har det varit tvärtom. Nu vet jag att våra vänner verkligen finns där för oss när vi behöver dem. Min sjukdom är ju en prövning om något.

- Kameran
Nya kameran är verkligen jättebra!! Det är en Canon EOS 7D. Fotografering ligger mig riktigt varmt om hjärtat och har alltid gjort.

En favoritbild

Det var inte helt enkelt att välja ut EN favorit. Men denna gillar jag. Det är vår hund Frida när hon var valp. Visst är hon sööööt?! :-)

Fem bloggar... (och inte heller här är det enkelt att bara välja ut fem)
En fembarnsmammas dagbok
Miras mamma
Mamma Malin
My life
Äppelblomman

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Tuuuusen tack snälla Linda!!!
Kram K

Caroline sa...

Hej!
Vad roligt att du antog utmaningen. Väldigt vackert foto, vilka hundögon! :-)
Du tar så jätte-vackra foton så jag blir riktigt avundsjuk... jag har en kamera men ingen kunskap...
kram o ha en fin dag!

Therese sa...

Åhh tack snälla du! Så många bloggar du förmodligen följer och så väljer du att ge awarden till mej. Vad glad jag blev!

Ska anta utmaningen så snart jag får lite tid över:)

Jag har föresten testat floating. Det var jätte skönt. Hoppas du kommer att gilla det också. Jag gjorde en massage precis efteråt, det var pricken över i-et:)

Du är välkommen med en beställning om du hittar nåt fint du vill ha:) Jag har precis "betat" av de beställningar jag hade liggandes så nu är jag redo för nya utmaningar. HIhi.