tisdag, september 14, 2010

EMLA-PLÅSTER PÅ PLATS

Vad larvig jag är som sätter på ett Emla-plåster så fort det är dags att bli stucken. Å andra sidan - varför ha ont när man inte behöver det?!Idag ska jag göra en skelettscint. Vet inte om resultatet av denna röntgen kommer att påverka min behandling på något sätt. Det är väl kanske i så fall om det skulle visa sig vara något som går att strålbehandla för att minska smärtan?! Ja, jag vet inte, men jag har inte lika ont där längre som jag hade för ett par veckor sedan (ont har jag, men då hade jag fruktansvärt ont och varje andetag kändes som en riktig plåga). Förhoppningsvis beror det onda bara på operationen och tidigare strålbehandlingar som jag gått igenom. Det lär väl visa sig.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Även här emlas det flitigt när det ska stickas... varför ha ont???

//En annan cancersjuk småbarnsmamma

Emelie sa...

Tänker på dig!
Kram Emelie

malinj80 sa...

Lycka till idag! Skönt att Maria följer med dig!
Tack för länkningen =)
Kram Malin

Lotta A sa...

Hoppas att går bra i dag.
Jag tycker det är toppen bra, att det finns Emla plåster som bedövar och tar bort det onda i sticket.
Dessa är ju bra för både barn och vuxna..........

Kram Lotta

Carina sa...

Jag använder också emlaplåster. Precis som du säger, varför ska man ha ont när man inte behöver? Vi går igenom så mycket ändå så lite plåster förtjänar vi allt :-)Kram till dig

äppelblomman sa...

Hoppas att det kommer gå bra idag! Tänker på dej!!
Kramar K

Inger M sa...

Önskar så innerligt, innerligt att det ska gå bra för dig i dag!
Tänker intensivt på dig !
Gullekram
Inger M

Jenny Stenman sa...

Klart man ska nyttja såna plåster när det finns! Får hoppas allt går bra idag, massor med kramar!

Ingela sa...

Emla på du! Eller be om "bebisnålen". Den fick jag när jag skulle göra skelettscint precis efter att ha legat inne i flera dagar. Jag var helt sönderstucken och helt sönderstressad över att behöva stickas igen. Men "bebisnålen" kändes inte. Inte alls. Den är förmodligen för tunn för blodprov men just i det här fallet fungerade den utmärkt. Hoppas allt fungerat utmärkt för dig idag. Och som vanligt håller vi tummar och tår (tassarna kan kallas in på distans) för bästa resultat.
Bamsekram från Busan

Linda sa...

Vad jag blir berörd av din blogg!

Riktigt ryser då jag själv nyss opererat bort en tumör (tack o lov godartad) och så heter du och din man samma som jag och min. Märkligt!

Många kramar