torsdag, september 09, 2010

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Det blev ingen sovmorgon idag heller. Klockan var 5:35 när William slog upp sina blå. Lite i tidigaste laget. Nu på förmiddagen har jag varit med honom på Öppna förskolan. Kände mig egentligen lite för trött, men jag mår rätt okej ändå idag så jag ville gärna dit en sväng. En kompis och hennes dotter skulle också dit och vi har inte träffat dem på länge. Det var väldigt lugnt där idag så vi var inte så många. Vissa gånger när man går dit kan det vara så fullt att de får sätta upp en skylt om att de tyvärr inte kan ta in flera.


Öppna förskolan här i Habo är väldigt fin och bra och där finns alltid en massa roligt för barnen att göra.

Jag har fått frågan om hur man gör såna här Polaroid-bilder. Det finns flera sätt att göra dem på, men ett smidigt är att man går in på Picnic och laddar upp sin bild där. Under fliken "Create" finns lite effekter och sånt man kan lägga på bilden och under "frames" kan man välja bl a polaroid.

Vill ni ha ännu fler tips på gratis fotoprogram så kan ni få det HÄR. :-)

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Oj, det är ju verkligen inga sov morrnar hemma hos er, det hör jag.........

Mysigt att ta en sväng till öppna förskolan, kul för barnen att leka i annan miljö och med andra leksaker är de man har hemma.

Jättefina bilder som fixar till.
Söt bild på William.

Kram Lotta

Maja sa...

Skönt att komma hemifrån några timmar. Ser ut som ni har en kanonfin öppen förskola!
Här där jag bor finns bara matta på golvet och några backar med leksaker:(var iofs några år sedan vi var där då min minsta nu är 5år men jag tror det ser likadant ut fortfarande.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kram