onsdag, september 08, 2010

ONSDAG

I morse trodde jag aldrig att jag skulle orka ta mig ur sängen när klockan ringde. Det blev riktigt dåligt med sömn natten som gick. Dels kom jag i säng för sent, men sen när jag väl kom i säng så spelade det ingen roll hur jag låg för jag hittade inget sätt att ligga bekvämt på. Sista gången jag tittade på klockan var den halv fyra. *suck*

Jag tror att jag lagom hade lyckats somna när min makes klocka ringde och det var dags för honom att gå upp. Men han var nog lika trött han för det tog en evighet innan han stängde av alarmet. Sen tog det ytterligare någon timma innan jag lyckades somna om. Då fick jag sova en hel timma - sen vaknade William runt klockan sex. Morgonpigg som vanligt!


William har satt sig själv i Eriks babygunga.

Idag var han på "dagis" för första gången efter semestern. Han har varit hemma ganska länge för hans mage har ju inte varit så rolig efter den där bacillen han råkade ut för, men nu äntligen har det vänt. Så han fick vara där några timmar och leka av sig medan jag hade tid på Ortopedteknik och hos tandhygienisten på Ryhov.

De är så himla snälla och goa på hans förskola och vi är verkligen jättenöjda, men trots det har vi stått kvar i kön till den förskolan som ligger närmast oss. Nu i eftermiddag fick jag besked om att han har fått plats där! Rent praktiskt så löser det verkligen mycket att han kan gå där istället eftersom jag då kan både lämna och hämta själv. Men sen känns det samtidigt lite tråkigt att säga hej då till den andra förskolan eftersom vi är så nöjda för övrigt.

När vi kom hem från stan var min moster och mormor här hemma och hade med sig fina blommor och jättegott fika. Min mormor hade bakat äppelbullar. Det var nog de godaste bullarna jag ätit!


Den här jättesöta lilla nallen låg i brevlådan idag! Tack Simon o Caroline!


Söta 6-åringar - Anton och Simon!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Synd jag inte kom ut idag då ;) Hoppas du fick vila lite med. Jag har biljetter till onsdag den 15/9 kl 18 om ni vill ha?? Ses på fredag hoppas jag Hoppas på bättre nattsömn nu! Kram Maria
http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

Lotta A sa...

Det låter som en tuff natt.
Fy för all hemsk smärta som ställer till det för dej.

Så bra att ni fick en dagisplats närmare där ni bor, så den biten blir lite enklare.
Men trist att att behöva byta , när ni är så nöjda med personalen......

Åh, det låter gott med nybakta bullar!Vilken Lycka att ha en sådan underbar mormor......

Caroline sa...

Vilka fina bilder!

Jennifer sa...

Vilka fina barn du har. Ville bara önska dig lycka till