lördag, september 18, 2010

HUSET FULLT AV 2-ÅRINGAR

När jag var gravid med William lärde jag känna ett gäng andra mammor på nätet som också väntade barn som var beräknade att födas i augusti -08. Några av dem har haft små träffar innan, men själv har jag inte träffat någon av dem i verkligheten. Så det var roligt när några av dem bestämde sig för att komma hit och hälsa på! :-)


William tyckte det var roligt att ha en massa jämnåriga kompisar hemma.

Det var full rulle här med ett gäng härliga 2-åringar och deras syskon. När vi hade ätit, pratat och barnen hade lekt så plockade jag upp studioblixtarna och försökte få till lite bilder på oss alla.


Lyckeli tittar fram under fårskinnet.


Nils och Wilma ska få ett litet syskon.


Tina med lille Benjamin.


Elly som busar och klappar händerna.Syskonkärlek


Tut tut, här kommer William!

Nu ligger våra barn helt utslagna i sina sängar och sover. Ja, förutom att Erik vaknar till gång på gång och hostar så att nappen flyger ut. Tyvärr verkar det bli likadant med hans luftrör efter den här förkylningen som efter den förra han hade. Jobbig och envis hosta som inte ger med sig i första taget. Han låter inget vidare i luftrören, så både igår kväll och nu ikväll så har han inhalera lite av Williams astma-medicin. Jo, jag vet att man egentligen inte ska ge av andras mediciner och vi borde väl åka in med honom så han kanske kan få egen medicin. Är bara skapligt less på alla läkarbesök hela tiden så det blir att man drar sig lite för att ringa.

Dags att sova nu. I morgon ska jag rida islandshäst! :-) Får se hur det går med min kropp som gör ont lite här och var, men det ska nog gå bra. Tar med mig en extra tablett smärtlindring för säkerhets skull. Fast risken är väl kanske mer att man lär vara rejält öm i baken och ha träningsvärk dagen därpå.

5 kommentarer:

Lotta A sa...

Det ser ut som ni har haft en härlig och kul dag, med ett gäng söta barn!

Jättefina foton som alltid när du , tar fram din kamera.

Du är fantastisk på att fånga just det där lilla extra i varje bild.

Hoppas att ni får en toppen dag i morgon! Det är riktigt roligt att rida Islandshäst:-)

Kram kram /Lotta

Mia sa...

Roligt att träffas på riktigt. Träffade också ett gäng båda gångerna jag var gravid. Hittade några som bor där jag bor också när jag väntade Edvin. Roligt!

Ha så superkul imån! Har länge velat testa islandshäst.

Kram

Nonna sa...

Underbara bilder - var rädd om den gåvan. Ridning är jättebra man vaggas lite och man får ro av hästkroppen inunder sig. Vi ska vara nära djur och växter då vi är sjuka det ger oss energipåfyllning.
Ha det bra!
Kram Nonna

äppelblomman sa...

Vilken härlig dag ni haft med alla barnen! Du är en helt fantastisk fotograf Linda!! Jättevackra bilder!!
Hoppas att ni har haft en trevlig dag på häst ryggen!!
Kram K

Lindy sa...

Hej tjejen!!
Du är SÅÅÅ dukig på att fota, det är så otroligt roligt å titta på dina bilder!!!
Kram från TumbaLinda...