fredag, september 24, 2010

BUZZADOR KAMPANJER

Idag fick jag erbjudande om ytterligare en kampanj från Buzzador. Det var för dagkrämen Lumene Vitamin C+. Har tackat ja till den och det vore roligt att komma med! Buzzador har verkligen hållit sitt löfte att ha fler kampanjer under det här året. Just nu verkar det vara riktigt många olika på gång (dagkräm, välling, nappar, barnmat, blöjor, zinksalva, tvättservetter, hyrfilm...).Häromdagen fick jag hem ett paket med blöjor, Pamper Active fit. De var i stl 7-18 kg och passade med andra ord båda våra små grabbar här hemma. I vanliga fall använder de mest Libero blöjor och vi har varit nöjda med dem. Det första jag reagerade över när jag öppnade paketet med Pampers var att de var väldigt tunna! Tydligen har de en större andel av ett högabsorberande material inuti som har en uppsugningsförmåga på över 25 gånger (istället för det vanliga fluffmaterialet som suger upp fyra gånger sin egen vikt).Har testat några av blöjorna och de är helt okej, men kanske inte så pass bra att vi överväger att byta sort! ;-) Ena natten läckte tyvärr Eriks blöja och så tycker jag att de luktar kiss lite snabbare än de blöjorna vi brukar köpa. För övrigt sitter blöjorna bra på och verkar även bekväma för barnen.


Libero till vänster och Pampers till höger.Vill man anmäla sig som Buzzador så kan man göra det HÄR.

Skrev ju nyss om att William äntligen var feberfri. Det varade tyvärr inte särskilt länge. Nu hade han en bit över 39 igen... *suck*

1 kommentar:

Åkarfrun sa...

Så lustigt med blöjsorter! Till min store son (åtta år) använde jag bara Pampers (passade perfekt). Till min lille son (nu fyra år) passade Libero bäst! Ha det bra Linda, jag tänker på dig och följer din blogg varje dag.