fredag, september 24, 2010

ETT PAR ÖRONPROPPAR, PLEASE! :-)

Vår härlige lille son Erik vet hur man gör för att låta. Han testar gärna sin röst och gärna i högsta volym! Så här lät det från vårt sovrum i morse när han låg och "pratade". Ett par öronproppar hade inte suttit helt fel. :-)I morgon bitti får jag förhoppningsvis sova ut. Vi har varit hemma hos mina föräldrar ikväll och båda de små blev trötta och somnade, så de fick stanna kvar och kommer hit i morgon förmiddag.

Vilket åskoväder det drog förbi medan vi satt i soffan och tittade på Idol. Det blixtrade och dundrade som bara den! Det var rejäla smällar! Jag hade inte hört att det skulle bli åska idag, men det var ändå inte helt oväntat för det har varit ganska varmt och lite kvavt idag.

Min make ska åka iväg och köpa en grind till vår infart i morgon. Tåget går precis utanför vårt hus så vi behöver få upp en grind innan något våra barn eller husdjur omvandlas till köttfärs där ute på rälsen. *ryser* Och på andra sidan huset går det en liten väg där en del kör rätt så snabbt. Hur som helst så hittade jag en fin grind via Blocket som jag tror kommer passa bra till vårt hus. Egentligen är det en utgift som vi inte riktigt har råd med just nu. Att vara sjukskriven en längre tid gör en inte direkt rik och med många barn har man ständigt en massa utgifter, men vi har absolut inte råd att riskera att någon blir överkörd heller!På tal om tåget så är det en del som genar över rälsen här utanför vårt hus. Det är lite otäckt tycker jag. Iallafall när man ser barn som gör det för man hör ju knappt något som förvarnar att tåget kommer. Det surrar bara till lite och så svisch kommer det och är förbi på några sekunder! Tågen går i 110 km/h på sträckan här utanför så det går undan.

3 kommentarer:

Lotta A sa...

Så söt han är eran lille Erik.
Vilka röst resurser han har!
Så härligt det är när de börjar att "prata"....

Hoppas att ni har fått en härlig sovmorgon, så ni har kunnat sova ut ordentligt.

Jättefin grind, den kommer att bli tjusig till ert hus.

Hoppas att ni får en härlig helg.

Kram från Lotta

Jenny Stenman sa...

Han är ju bara så söt, Erik! Och nu börjar buset växa i den lille kroppen haha! ;-)

jenny sa...

Är här och läser ikapp lite :) Kramar i massor /jenny