tisdag, september 21, 2010

BEHANDLING IDAG

I eftermiddag har jag varit inne på Ryhov och fått min andra dos Zometa. Det gick ganska snabbt och smidigt. Tur det för de små grabbarna var med och de tröttnar ju rätt fort. Men Erik var på riktigt gott humör idag. Han har varit det nästan hela dagen faktiskt. Skrattat högt och roat de flesta i sin omgivning. William har haft feber hela dagen, men hans allmäntillstånd är ändå rätt okej. Jag hade inte skuttat omkring som han gör om jag hade en temp runt 40 grader!

Jag fick dela rum idag med en annan ung bröstcancer-patient som var där för att få sin cellgiftsbehandling. Alltid trevlig när det sitter någon mer där som man kan prata med. Fast hon kanske tyckte att det var mer lugnt och skönt innan jag och mina små huliganer kom in i rummet! ;-)


Ser verkligen trött och blek ut idag!

Än så länge känner jag inte av behandlingen. Är bara väldigt trött, men det är nog snarare efter nattens sömnbrist. Efter förra behandlingen med Zometa fick jag hög feber dagen därpå. Hoppas jag slipper det denna gången, men för säkerhets skull ligger jag lågt med att planera in något de närmaste dagarna.

Om en liten stund ska jag åka på vattengympa. Var i valet och kvalet om jag skulle åka ikväll, men jag åker dit ändå och hoppas på att jag orkar!

9 kommentarer:

Ingrid Henriksen sa...

Uschhh - hoppas inte du mår för illa denna gången ! Är det oxå kemotherapi det du nu får ? Känner inte till det.Hur ofta och hur många gånger måste du ? Höres kanskje lite mycket ut m vattengympa idag....Men supert att du kör på ! Lycka till! Ingrid

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!
Åh hoppas du mår bra nu! Pojkarna kunde varit här medan du fick behandling!!

Kram och hoppas vi ses på torsdag!
/MariA

http://mariasdagbok.blogspot.com/

stunder av längtan sa...

Hej Linda! Jag har följt dig ganska länge nu utan att kommentera...så nu e det dags! Till att böra med så gör det mig så ont att läsa om allt du får genomlida pga den här "jävla" cancern! Har själv en syster som drabbats och där det lyckligt nog verkar ha besegrat alla monster! Jag är så oerhört imponerad över hur du orkar! Själv har jag precis börjat blogga och mycket är tack vare dig, orkar och hinner du i allt elände så både orkar och hinner jag med!! Ha det så gott du kan...Varma kramar Lotta!

Caroline sa...

Hej Linda!
Jag håller som vanligt en tumme för dig! Att du slipper de eländiga biverkningarna denna ggn!!
Sov gott i natt,

kram Caroline

kerstin sa...

Hoppas du mår bra ikväll.
kram kerstin

Anonym sa...

Men är det verkligen bra att ta med ett sjukt barn på behandlingen? Inte bara för barnets skull utan för dina medpatienter. Får man inte nedsatt immunförsvar av cellgift?

Anonym sa...

Men är det verkligen bra att ta med ett sjukt barn på behandlingen? Inte bara för barnets skull utan för dina medpatienter. Får man inte nedsatt immunförsvar av cellgift?

Yohanna sa...

Åh.... hoppas du inte har så lång & tuff behandlingsperiod framför dej! Mera bakom dig än framför dig så att säga!! Har inte hängt med från början, så vet inte hur din diagnos och ditt tillstånd är riktigt.. MEn skickar styrkekramar & följer dej via Bloglovin'.!!

Lotta A sa...

Hoppas att du inte kommer att känna behandlingen denna gången......

Kram Lotta