tisdag, september 21, 2010

VILKEN HEMSK NATT

Natten som gick bjöd inte på så värst mycket sömn. Kom i säng i hyfsad tid, men kunde dessvärre inte somna. Dels hade jag svårt att hitta något bekvämt sätt att ligga på och dels så låg min andra hälft och snarkade högljutt. När jag till slut äntligen höll på att somna började vår ena hund väsnas. Hon ylade och höll på att öppna och stänga luckan till hundburen som står nere i hallen. Hon ville ut och bajsa! Det får hon ju gärna göra, men helst inte vid halv ett på natten!

Förutom detta så har Erik legat och hostat större delen av natten. Han är pigg om dagarna och är knappt ens förkyld längre, men den envisa natt-hostan hänger i. Klockan kvart i fyra började makens alarm på mobilen spela. Han var nog väldigt trött för det var knappt jag fick liv i honom så att han stängde av den. Själv hade jag fortfarande inte lyckats somna!

Erik vaknade däremot av musiken och trodde att det var dags att gå upp. *suck* Men efter en flaska välling så somnade han som tur var om igen. Även jag lyckades somna då och fick ett par timmar sömn. Men kl 7 blev jag väckt av att sjukhustandläkaren skickade en sms-påminnelse om att jag ska dit i morgon. Lite märkligt att de fick det eftersom jag bokade om tiden och redan har varit där!


Kompisarna Erik och Isak.

Idag på förmiddagen har jag och min kompis Malin varit på babycafé tillsammans med våra små grabbar. Det var mysigt att komma iväg dit. Men det var väldigt många mammor och bebisar där idag!

Nu är vi hemma, men om en stund är det dags att åka till sjukhuset för jag ska få min behandling i eftermiddag. Jag känner att jag bra mycket hellre hade lagt mig nu och sovit. Är såååå trött!!

Men så värst mycket vila i dagarna blir det förmodligen inte för nu har William blivit sjuk och fått 40 graders feber. Inte helt oväntat i och för sig med tanke på att han skolades in på sin nya förskola förra veckan. Dessvärre lär det säkert inte ta mer än ett par dagar så ligger även lillebror sjuk. Alltid är det något...!

5 kommentarer:

äppelblomman sa...

Uscha vilken grym otur ni har med alla jäkla sjukdommar:-( Typiskt att de blir sjuka nu vid inskolningen... Jag väntar på att den första sjukdommen ska komma smygandes snart. Hörde även att syp sjukan gick här:-( Jag hoppas verkligen inte att den kommer hit för den är absolut inte välkomen här...:-(
Hoppas att denna natten som kommer bli bättre!Du måste ju få sova!!
Kram K

Lotta A sa...

Fy, det låter som en fruktansvärd natt.
Du kan inte fått i hop så många sov-timmar, gissar jag på.

Så himla trist att William , gått och blivit krasslig.
Jag hoppas att lille Erik klarar sig ifrån att bli sjuk.....
Det känns som ni har nog ändå!

Hoppas det går bra med din behandling i dag.

Tänker på dej och din familj.
Stor Kram från mej

malinj80 sa...

Tack för en trevlig fm!
Var en trött Isak, han somnade medan jag hjälpte dig in me Erik!
Håller tummarna för att Erik klarar sig!
Många kramar Malin

Lisbet Lindell sa...

Jag har sovet lika illa i natt som du, det är fullmåne på torsdag så det är säkert därför, hoppas du får bättre sömn i natt.

Kram Lisbet

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Snarkningar är störande jag vet,,, Du får gärna sova här en natt. Vi har Sofies rum ledigt nu ons-döndag och du är så välkommen! Lovar att göra god frukost till dig :) Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/