tisdag, augusti 24, 2010

LÄSKIG DAG

Usch, i morgon är en sån där dag som jag INTE ser fram emot! Det finns ett par grejer som inte gör mig så värst kaxig. Ja, det finns i och för sig flera. Bland det värsta är nog spindlar, men några spindlar ska jag förhoppningsvis inte behöva "gosa" med. Däremot ska jag till tandläkaren och så måste jag ta min Zoladex-spruta (har laddat väskan med Emla-plåster i hopp om att det ska göra lite mindre ont). :-(

Jag har tid hos sjukhustandläkaren så först ska jag röntga tänderna och sen ska jag träffa en tandläkare. Att jag måste dit är för att jag ska få behandling med en medicin som heter Zometa. Den har vissa biverkningar och bland annat kunde man få problem med käkbenet. Så OM det är så att jag behöver dra ut tänder eller rotfylla är det bra att göra det innan behandlingen drar igång.

Så nu väntar alltså två läskiga saker på samma dag - tandläkaren och spruta!Jag vet inte ens vart tandläkarna på Ryhov finns någonstans. Det var i något hus utanför den stora byggnaden tror jag. Får hoppas att jag hittar dit.

7 kommentarer:

CamillaH sa...

Usch å fy....
Men det går bra! Tänker på dig :o)
Kramar!

Anonym sa...

Blää..jag håller med dig!! Men när man väl kommer dit brukar det gå bra!! Massor med kramar till dig! Tänker mycket på dig.. <3
Moster Susanne

Mamma Mima på Landet sa...

Usch... Stackars! Skickar en styrke kram! Det kommer att gå bra ska du se! Ta med dej musik att ha i öronen. Å så blundar du bara. Ha på höööög musik. Så slipper du iaf se.

Kramis på dej! /Mima

Lotta A sa...

Vissa saker fasar man för mer än för Andra.......
Hoppas morgon dagen kommer att gå bra!
Kramar från Lotta

Rimfolina sa...

Tänker på dig idag och hoppas, hoppas, hoppas att du inte behöver dra några tänder eller göra några rotfyllningar. Sprutan går fort, preparera med Emla, blunda och tänk på jordgubbar och glass eller nåt annat gott! Stor kram.

Karin sa...

Usch, jobbiga saker har du väl nog av ändå, enligt mig iaf!
Kan upplysa om att tandläkarna precis flyttat in i nya lokaler, så de super fint! Spana in "gräsmattan" i väntrummet! Läcker... Men de finns innan infektion, går du tunnlarna så ska du nästan vid neo mottagningen men sen ut mot infektion istället för "in" mot sjukhuset. Sen hissen upp och vänster, lätt hittat... Hoppas att allt går bra och att du slipper göra några större grejer! Stora kramar Karin, (karinstyratjej)

Anonym sa...

Lycka till .Tänker på dig.
KRAM från en tre barnsmamma.