söndag, augusti 01, 2010

KRUSBÄR I MÄNGDER

Får ofta råd och tips om olika dieter och mat som sägs kan bota cancer, men dessvärre är min aptit inte riktigt på topp så jag är glad för vad jag får i mig och orkar inte dra igång någon speciell diet just nu. Äter vad jag är sugen på. Nu ikväll har jag mumsat i mig massor av krusbär ute i vår trädgård. De är förhoppningsvis lite nyttiga och om inte annat så var de väldigt goda!



Det är verkligen mängder med bär på busken och jag tänker att man borde kunna göra saft, sylt, kräm, paj eller något annat. Om någon har något bra krusbärsrecept får ni gärna maila över på lindac77@hotmail.com.

Klockan är bara strax efter halv tio, men jag funderar på att snart dra mig mot sängen. I morgon väntar återbesök hos läkaren för W och 8-månaderskontroll för E, så ska jag orka följa med dit så får jag nog försöka ladda med lite sömn. De senaste nätterna har det inte blivit särskilt många timmar så i natt sover barnen hemma hos mina föräldrar. Skönt (och nödvändigt) få möjligheten att vila, men samtidigt så är det alldeles för tyst och tomt när barnen inte är hemma!



På tal om barnen så har jag hittat E:s bvc-bok! Tjohooo! :-) Den har varit borta ett bra tag. Nu återstår det bara att hitta en Lindex-kasse med kläder som jag köpte till honom häromdagen. Hans hjälpsamma storebror W roade sig med att ösa ur plaggen ur påsen gång på gång så jag har för mig att jag la undan den på ett säkert ställe. Hmm, frågan är bara vart?!?

2 kommentarer:

Anonym sa...

åå vad han har vuxit tillsig lillhjärtat
kram på dig jag har röstat på dig i veckans blogg

Lotta A sa...

Oj, så mycket fina krusbär ni har!
Jag kan tänka mej att det är gott att mumsa i sig......

Hoppas att du fick sova gott i natt.

Tänk i bland är man bra duktig, och lägger undan saker så bra. Så man inte hittar dem själv när man ska ha dem.......
Hoppas du hittar kassen med kläder från Lindex!
Kram Lotta