söndag, augusti 01, 2010

AUGUSTI

Då var det en ny månad. Det är den 1:a augusti idag. Den sista sommarmånaden. Tiden går fort! Kan man inte göra så att den går lite långsammare just på sommaren?! Efter den iskalla vintern som var så känner jag mig inte redo för kyla än på ett bra tag.


En bild från i vintras, runt -20 och massor av snö!


En bild på samma goa unge, men detta är nu i sommar. + 30 och sol!

Idag bråkar ögonen med mig så jag ser tyvärr knappt vad jag skriver. Jag har haft flera anfall med blixtar och synbortfall nu på morgonen. Har försökt vila bort dem, men det har hjälpt dåligt. Förutom de där silvriga blinkande blixtmönstren så dansar bokstäverna och jag har svårt att koncentrera mig på vad det står. Visst måste det vara en skitsmart idé att sitta vid datorn då? ;-)

Ryggen är inte heller riktigt sams med mig. Det gör oftast lite ondare om nätterna än på dagarna och den här natten var inget undantag. Sover som en kratta för tillfället. Jag är ju trött så det är inte det som är bekymret, men det är så ofta precis när jag håller på att somna som jag rör på mig eller vänder mig - och då vaknar jag!

Nähäpp, nog om det. Vad kan man hitta på för något roligt idag då?! Är lite rastlös och känner verkligen för att göra något. Vet bara inte riktigt vad jag orkar. Men gärna något annat är att bara ligga på soffan och titta upp i taket. Ska se om övriga familjen har något bra förslag att komma med...!

17 kommentarer:

Annas konstnärliga sida sa...

Hejsan!

Vet inte mycket om dig och din sjukdom. Men hamnade på din sida av någon anledning.

Jag vet flera som blivit friska från cancer genom att äta vanliga mungbönor + diverse andra naturläkemedel. Exakta recept följer nedan.

Bla två barn med hjärtumör. En liten flicka med någon annan typ av cancer, en kvinna med bröstcancer och en annan kvinna med blodcancer. Dessa är idag helt friska. Läkarna förstår ingenting!

RECEPT:
Du groddar dina mungbönor själv och väntar tills de kommit fram ca två-tre centimeter.

- 4 dl rågade groddar (mungbönor) per dag och mixar dessa med 2 dl vatten. det kan vara svårt att få i sig allt på en gång, så du kan äta denna "gröt" i mindre omgångar under dagen.

Bra också att dricka:
- 1/2 Noni-Juice/ dag

Denna blandning ska också intas varje dag:
- 1/2 kapsel (1 kapsel blir för starkt)Magnesium som blandas med Mivitotal (enl anvisn på flaskan) och några droppar linfröolja. Ta detta en gång/ dag.
Cancerceller äter kroppens magnesium och det är viktigt att fylla på detta.

Bra också att dricka Blåbärs-proviva varje dag för antioxidanterna!

Bra hemsida för att beställa naturläkemedel utan syntetiska tillsatser:
http://ortagubben.jetshop.se/

Mycket info blev det. Men jag hoppas och ber att detta kan hjälpa även dig!

Önskar dig varmt lycka till med allt.

Kram Anna

Fru Söderlund sa...

Har precis hittat din blogg och läst många inlägg. Ja, Guuud, vad ska man säga. Livet ÄR orättvist.

Jag har inte cancer men en form av reumatism som gör att mina leder ffa i ryggen "fräts sönder" om jag inte står på cytostatika och kortison. Känner igen mig i mycket du skriver. Jag mår verkligen förfärligt av cytostatikan och det är livslång behandling. Oftast tänker jag inte längre än näsan räcker för annars blir jag galen.

Känner också igen detta att man inte kan planera nånting för jag vet aldrig hur nästa dag blir och jag är fantastiskt less på att bli begränsad av min kropp.

Jag vill inte på något vis få någon att tro att jag har det lika eländigt som du, för det har jag inte men ....jag tror jag förstår lite om hur du har det. För mig är det trösterikt att läsa din blogg, du verkar ofta vara full av livsglädje och kärlek.

Ha det bäst!

Fru Söderlund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda Horn sa...

Jaa, vill också ha MER sommar!!! Hoppas på en brittsommar!!

Kram

Fru Söderlund sa...

Hej!

Det låter väldigt intressant med dina behandlingsmetoder.

Får jag fråga vilken typ av hjärntumör som försvann? Kraniofaryngiom? Meningiom? Astrocytom?
Det kan du väl fråga föräldern om. Fråga också om det var bara mungbönor som barnet åt. Det vore bra att få din vetenskapliga bedöming.

Om mungbönor botar hjärntumörer och andra former/lokalisationer av cancer så kan vi ju lägga ned neurokirurgen och onkologen och istället skicka patienten till Konsum. Vid ex misstanke om bukmetastaser behöver man inte göra en explorativ laparotomi utan förklara hur man groddar mungbönor.

På så sätt sparar landstinget mycket pengar och patienterna slipper utsättas för cytostatika, strålning och operationer.

Tack på förhand.

Maria

mahlin sa...

Hejsan! Så underbart du skriver om dig själv i din blogg. Jag läste JP och kikade in här hos dig. Jag håller verkligen tummarna för dig och ditt liv. Jag vet inte om jag ska skriva "kämpa på" för det låter nog för hurtigt men jag skickar lite kämpande i alla fall och när jag läst lite av det du skrivit så förstår jag att du är en fajter,bra. Hoppas din värk i ryggen försvinner och att ögonen blir bättre i dag. mvh mahlin

Marie80 sa...

Bara för att man ger recept eller andra tips som kan vara till hjälp betyder inte att man vet allt eller tror sig bota sjukdomar, tycker det är bra att folk ger tips och råd och så är det upp till var och en att ta till sig det, äter själv mungbönor varje dag, det innehåller mycket näring och därmed så gör jag det, man behöver ju inte bli påhoppad bara för att man ger tips.
Till Linda tycker att din blogg är väldigt intressant och vilken kämpe du är, sommaren är kvar ännu, augusti är också sommarmånad och jag tror och hoppas att vi får varma dagar, för det behöver vi alla efter den kalla och hårda vintern.Mvh.Marie

Lotta A sa...

Jag vill inte tänka på höst, kyla och slutligen Vinter & snö.
Nä usch och fy för den årstiden!
Tacka vet jag Våren och sommaren,allt är så mycket enklare då.

Det låter inget vidare med dina ögon i dag, det låter riktigt obehagligt och läskigt med dina syn bort fall.
Hoppas det ger med sig, så att ni kan hitta på något roligt hela familjen....
Kram Lotta

kerstin sa...

Fina bilder du tar Ha en så bra dag som möjligt'
kram kerstin

Annas konstnärliga sida sa...

Det var absolut inte meningen att någon skulle känna sig påhoppad av min kommentar. Min enda tanke var att det kanske kunde hjälpa eftersom det hjälpt andra!

Fortsätt kämpa Linda, glädje och positivism är vad som behövs och det verkar du ha!

Kram Anna

Carina sa...

Vilken mysig badbild!
Är det migrän du har?

Fru Söderlund sa...

@Marie80: Nu säger ju faktiskt "Annas konstnärliga sida" att hon VET flera som blivit friska av mungbönor och då är det väl bra om hon delar med sig av sin kunskap till oss som jobbar med cancerpatienter.

Nu när jag själv är patient, har dock inte cancer men behandlas med cellgift, blir jag synnerligen provocerad av folk som, i bästa välmening, pådyvlar en klämkäcka huskurer.

Ex:spyr nästan hela tiden men kan inte gå till toan pga ryggsmärtor utan spyr i en hink. Så kommer grannen och säger att hon blivit frisk från samma sjukdom som jag har med hjälp av stavgång. Jo, tjena.

Linnea sa...

Årets bästa ungmammablogg ska utses och jag är en av finalisterna. Det skulle betyda massor om du klickade in på länken och röstade på mej som är nummer 8! Kram Linnea Granström

http://chicmommy.blogg.se/2010/august/finalister-i-arets-ungmammablogg-tavling.html#comment

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej vännen! Hoppas du mår bättre nu ikväll! OJ, vad många som läst om dig i tidningen och frågar om det är dig jag pratat om. Hoppas BVC och läkarbesök går bra i morgon. Vi hörs om tisdag!!
Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Marie80 sa...

Till Fru Söderling, du behöver inte vara otrevlig för det, vad andra har upplevt eller gått igenom vet väl dem bäst, och då behöver man inte bli påhoppad bara för att man inte själv tror på det. Tror inte att Annas mening var att provocera, som sagt alla gör som de själva vill...har själv anhöriga som drabbats av denna grymma sjukdom...

Fru Söderlund sa...

@Marie80: jag tror att du måste läsa mina kommentarer en gång till. Jag skrev att det låter helt fantastiskt bra att mungbönor botar cancer. Hur kommer det sig att du tycker att det är ett påhopp? Tycker du att jag är ironisk? I så fall betyder ju det att du tycker precis som jag; att mungbönsdiet är gott men knappast botar cancer.

Vitt o Vältummat sa...

Fick diagnosen malignt melanom efter biopsi av en knuta dagen innan midsommar. Hade hört talas om mungbönor innan (min sambo är intresserad av alternativa behandlingar) och jag började direkt göra mungbönsvälling och äta vegetariskt. Åt inte heller bröd den första tiden efter beskedet. Igår var jag på återbesök på sjukhuset och min cancer är borta. Eller som läkaren sa: Vi har sett fel...Knutan var plötsligt godartad.
mvh
Åsa