måndag, augusti 02, 2010

8-MÅNADERSKONTROLL

Idag har vi varit iväg med W hos läkaren och med E till bvc på 8-månaderskontroll. Det såg bättre ut med W:s öra idag. Ingen öroninflammation utan det måste ha varit vaxproppen som besvärade honom. Jag fattar inte hur mycket vax det kan få plats i ett litet öra. Det har kommit ut en hel del de senaste dagarna, men det satt fortfarande lite kvar så vi ska fortsätta lite till med dropparna.

Sen var vi på bvc med lillebror. Han väger nu 7715 g och är 70,5 cm lång. Han stod nog på tå sist han mättes för längden var precis samma idag som för drygt en månad sen. ;-) Eller ja, han ligger såklart ner när längden kollas så det var väl kanske mer så att han blev mer utdragen förra gången. Jaja, någon centimeter hit och dit spelar ju inte så stor roll. Växer gör han iallafall.

Vi har verkligen världens bästa och gulligaste bvc-sköterska! En stor eloge till dig Tina! Helt klart rätt person på rätt plats. :-)

2 kommentarer:

ida sa...

vi har me tina, håller helt med - helt underbar är hon! :-)

Anna-karin sa...

Vi har med Tina, underbarare människa finns nog inte, hon är verkligen på rätt ställe :)hon har verkligen ett stort hjärta för oss som kommer dit.

Skönt att du fick sova ut lite idag.
Kram Anna-Karin.S