torsdag, juli 22, 2010

UT PÅ SKO-JAKT

Jag måste ge mig ut på sko-jakt någon dag och försöka hitta skor till bröllopet! Jag gillar inte att köpa skor. Har fula breda Kalle Anka-fötter med jättestortår som inte vill passa i några fina skor alls.

Vet ni vart det säljs vita skor som är sköna så får ni gärna höra av er. Skorna kommer ju knappt synas under klänningen så egentligen känns det viktigare att de är sköna än supersnygga (fast vita foppa-tofflor går bort *s*, lite snyggare än så får de gärna vara).

På tal om skor. Just nu pågår en tävling på Nelly där man kan designa sina egna skor - och även vinna dem! Här är mitt bidrag:

Mina designade sko på NELLY.COM
- RÖSTA GÄRNA -

7 kommentarer:

annicap sa...

Hej!
Jag har hittat hit ganska nyligen, men kan inte sluta läsa. Du skriver så naket och bra. Jag hoppas, hoppas, hoppas att du ska få må bra nu!

När jag var på Öland förra veckan, så såg jag fina vita, platta skor. Det var i en affär som heter Sjöqvists skor (på norra Öland). Det var en filial till en skoaffär som ligger på Eurostop i Jönköping, så det är ju möjligt att de finns där. Värt att kolla!

(för visst bor du i Jönköpings-trakten?).

Kram och varmt lycka till med allt!

Rimfolina sa...

http://www.skonamarie.se/skor/, gå in på skor - Casual, ett par som heter Siena som finns i helvitt. Inte så festliga och så men fina och otroligt sköna. Har också Kalle Ankafötter... Vad har du för storlek, förresten? På hemsidan kan du hitta närmaste återförsäljare, jag köpte dem på marknad. Jag gifte mig på vintern och köpte ett par fina skor att ha i kyrkan och ett par vita kängor/låga stövlar att ha ute och jag hade uteskorna under hela festen också... Hoppas att du hittar nåt skönt! Hör gärna av dig om storleken om du skulle vilja spara pengar och låna. Kram.

Rimfolina sa...

Tjejen på förstasidan har dem på sig, förresten!

kerstin sa...

ha ha Linda kan du inte ha dem skorna då?
Kram lycka till
Kerstin

Anonym sa...

Tenker på deg Linda, og sender deg mange gode tanker og klemmer!:)

Tone fra Norge

Mamma Mima på Landet sa...

Kanske domhär?
http://www.have2have.se/product.asp?product=3995

Kika på deras sida ändå, Jag har hittat massor med skor dör. Jag har åxå problem med just skor. Jag kan inte ha höga klackar eller för "hårda" skor. Jag bröt mitt ben för 2½ år sen, å det är ännu inte bra. Så ja vet hur det är! Usch... Tråkigt! På mitt bröllop förra sommaren hade jag ett par vita "pumps" med stängd tå. Utan klack. Dom e helt ok. Om du vill ha något gammalt, så kan du gärna få dom om vi har samma storlek. Jag har bara använt dom den dagen. Kram/ Mima

kerstin sa...

hej jag har röstat
trevlig helg på dig och din familj
kram