fredag, juli 23, 2010

NÄR SKA DET VÄNDA?

Sovmorgon blir det så gott som aldrig här hemma. Idag var det ryggen som väckte mig. Just på morgonen gör det som ondast, men jag tror att detta var den värsta morgonen hittills. Det åker förbi tåg precis intill vårt hus, men det kändes som något av dem hade spårat ur och kört rakt över mig istället. Usch, när ska det vända och gå över egentligen?! Åh, jag vet att jag gnäller och klagar över detta med ryggen ofta... men det är bara så himla jobbigt!

Nu på förmiddagen har jag ringt till Linköping. Ringde dit igår också. Vill veta när och hur jag kommer få reda på provsvaren och om det verkligen är normalt att få så här ont efter provtagningen, men de hänvisar mig bara vidare hela tiden och det slutade med att jag fick ett telefonnummer till en som är där igen på måndag.

Ska lägga mig en stund på soffan nu och lyssna vidare på min ljudbok. Att ligga ner verkar vara det som funkar bäst för ryggen. Vill du också få en gratis ljudbok i mobilen från Storytel? Jag väljer ut någon senare idag som får en bok. Läs mer här!

Här kommer några bilder på W som är ute länsar vinbärsbusken. Han älskar vinbär (fast han säger att det är vindruvor *s*)!

5 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

W är sååå himla söt.
Hoppas verkligen att det vänder snart, det är ju inte rätt att du ska behöva ha så ont, skickar massor av styrkekramar!
/Lisbet

Lotta A sa...

Åh, så himla söta foton på lille William!

Men så himla trist med din rygg ,som hela tiden gör att du har en fruktansvärd värk.

Stor kram

malin hejdenberg sa...

hej! kikar in här.. är elin hejdenbergs lilla syster. tror ja varit inne o kikat här tidigare! Hoppas värken snart släpper så du slipper den. stor kram från Malin

Inger M sa...

Linda,finner inga ord,som uttrycker hur jag känner med dig !
Allt detta onda med ryggvärk,syn rubbningar plus denna outhärdliga väntan på besked, som du får utstå !
Helt sanslöst!
Jag tänker på dig ofta,ofta!!!!
Skickar dig famnen full av förtröstan å ber så innerligt, att ALLT ska vända till det BÄSTA för dig å din familj !
Bamsekram från
Inger M

Ludmilla sa...

Stackars dig Linda. Jag har svårt att tro att det ska göra så ont!