torsdag, juli 22, 2010

TRE TIMMAR

Tre timmar... först tre timmar som det känns okej... och sen tre timmar då det gör mer och mer ont och jag knappt kan göra någonting förutom att försöka härda ut! De nya tabletterna jag fick utskrivna mot det onda i ryggen funkar bättre än de jag hade innan, men de ger då inte effekt under alla sex timmarna som det ska gå mellan jag tar dem. Hälften ungefär, och fastän jag tar både dessa + de jag fått utskrivna innan så går det onda aldrig över helt och hållet.

Bara att plocka upp en liten grej från golvet, resa mig ur soffan eller vända mig i sängen är som om någon ber mig springa tio varv runt huset. Det gör ont och det gör mig så himla trött! Önskar att någon kunde säga t ex "nu behöver du bara ha ont i två dagar till, sen försvinner det!". Då hade det kanske varit lättare att stå ut. Men att inte veta när, om eller varför är så jobbigt. Är verkligen skitless på detta och känner mig allmänt otrevlig och irriterad!

4 kommentarer:

Cissi sa...

Men nu måste dom väl ändå hjälpa dig! Du ska inte behöva gå runt med den hemska smärtan. Vad säger dom? Vad har dom för planer med ryggen? KRYA PÅ DIG från en trogen läsare som lider med dig.

Mamman sa...

Usch att du ska behöva gå med både smärta och ovisshet!
Hoppas de skärper sig och tar och hjälper dig!
kram

Ludmilla sa...

Men stackars dig! Vad sa de om detta? Är det helt normalt? När får du svar på undersökningen?

Kram!

Anonym sa...

Ojojoj så mycket ont du har! Jag tycker så vansinnigt synd om dig.

Hoppas på att augusti blir vändpunkten! Inga behandlingar, ingen värk och alla prover är bra.
Sen ett bröllop som ni får njuta av!!

Många kramar Gunilla N