fredag, juli 30, 2010

RÖNTGEN x 2

Idag har både jag och äldste sonen varit på röntgen. Egentligen var det bara jag som skulle dit eftersom det ska förberedas inför strålningen av min rygg. Men på väg ner till stan ringde de från vårdcentralen och sa att de hade en remiss där som vi kunde komma förbi och hämta. De ville att A skulle röntga sin handled (eftersom vi nu vet vad som hänt, han ville inte berätta först, och det fanns en liten risk för att det kunde ha blivit en spricka). Eftersom vi var nästan framme vid sjukhuset när de ringde så bad jag dem faxa ner remissen istället och det gick bra.


Röntgen visade inte på några skelettskador. Så det är bara en stukning precis som vi först trodde.

Röntgen av min rygg gick bra, när jag väl lyckats ta mig upp på den hårda britsen. Fick även några tatueringsprickar som de ska ställa in strålningsapparaten efter. Sen träffade jag min läkare. Fick ett recept på migränmedicin. Jag tog tyvärr min enda och sista tablett lite för sent igår så den lyckades inte häva anfallet. I morse var det onda tillbaka och jag mådde dessutom jätteilla (men illamående har jag medicin mot så jag mådde rätt okej ändå när vi åkte iväg till sjukhuset).

Det blev dåligt med sömn natten som gick. Jag höll på att lyckas somna flera gånger, men så fort jag vände på mig så kändes det som någon stack in en kniv i ryggen och långsamt vred om. Ändå hade jag tagit av alla smärtstillande tabletter som jag har hemma innan jag la mig, så jag borde inte haft så ont. Somnade halv fyra och vaknade klockan sex. Så gissa tre gånger vem som är trött idag?!

3 kommentarer:

Julia sa...

men fy vilka prövningar du får gå igenom Linda =( Jag tänker på dig dagligen och önskar att du får bli frisk.
Jag tänker även på dina pojkar och din blivande make som måste ha det jobbigt de med.
massa med varma kramar till dig

Anonym sa...

Så skönt att Adams arm inte var bruten! (Hälsa honom från mej!)
Hoppas det lugnar ner sej snart Linda! Det är ju bra att du får börja så snabbt med behandlingen så du får ordning på ryggen!
Kram Birgitta

malinj80 sa...

Skönt att de inte var något me hans arm! Jobbigt om han hade fått gips nu om vädret blir bättre!
Stackare som har så ont i din rygg, hoppas de blir bättre snart! Det måste väl finnas några kombinationer av tabletter som gör att du inte ska behöva ha ont hela tiden! Tänker på dig min vän <3
KRAM MALIN