fredag, juli 16, 2010

DOMSAND

Vi har inte kommit iväg på någon semester nu i sommar. Har ju varit lite låsta i och med min strålbehandling och att jag måste vara på sjukhuset varje vardag. Inte så lätt att åka iväg någonstans då. Men man får försöka hitta lite fina ställen häromkring istället och försöka hitta den där "semester-känslan" ändå.

Igår kväll var vi en sväng i Domsand som ligger ca 3 km härifrån. Det är så fint vid Vätter-stranden och igår kväll var det så skönt ute. Alldeles lagom varmt.Så alla ni som är ute och semestrar just nu men inte riktigt vet vart ni ska. Åk till Vättern! :-) Både Domsand och Baskarp är två "pärlor" på den här sidan av sjön som jag kan rekommendera. Fina sandstränder och man kan ta sig ett dopp om man inte är en badkruka. Tyvärr är det inte särskilt ofta som det blir riktigt varmt i den här sjön. Kan tänka mig att den är extra kall i år eftersom det låg is på den i vintras. Men blåser det bara åt rätt håll så att ytvattnet drar in så kan det gå att doppa sig utan att bli totalt genomfrusen.

1 kommentar:

Lotta A sa...

Vättern är en fantastisk sjö med sitt rena och klara vatten.
Visst kan det vara kallt om vinden är fel,men är vinden rätt och solen framme så är det alldeles ljuvligt härligt med ett svalkande dopp.....

Kram