fredag, juli 16, 2010

TYST OCH TOMT

Det känns så konstigt att vara hemma i det här stora huset helt ensam. Just nu kan man höra ljud som man aldrig hör annars. Som t ex att kylskåpet faktiskt surrar lite. Barnen har varit hemma hos mina föräldrar ett par dagar. Vi ska åka och hämta dem idag, så snart är hela familjen under samma tak igen. Saknar dem jättemycket!

Har försökt vila så gott som går (jättemycket vila blir det dock inte med de dagliga sjukhus-resorna). Kombinationen med två barn under två år och en kass rygg är inget bra. Det går ju knappt undvika att lyfta och bära helt. Att lägga sig på soffan och vila när de är hemma är inte heller helt lätt. Skulle nästan säga att det är omöjligt.


Helt ensam är jag inte - har ju våra kära husdjur!

Vill även idag uppmärksamma er som skänkt pengar till Cancerfonden! Förutom pengar från försäljningen av blommor så har det kommit in bidrag från Helena, Christina och Jenny. Stort TACK till er alla! :-)Ni som vill får mer än gärna sprida länken till insamlingen via era bloggar/hemsidor/facebook. Länken är http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2219Bort med alla Cancer-monster!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag försökte klicka på det rosa bandet, men det gick inte. Vet du var man kan köpa ett sånt fint rosa band (inte de vanliga utan de med gnistrande stenar mm)

Anonym sa...

En sån underbart vacker katt! Är det Rippe? Kommer ihåg att jag för länge sedan läste om Rippe på någon blogg, han var det vackraste jag sett. Sen blev jag sjuk och hamnade som medlem på Cancertjejer, följde din tråd om ryggont nu och hamnade här och ser till min förvåning (och fasa) att du också har fått cancer.
Behöver du hjälp med någon katt under en längre eller kortare tid så¨hör av dig till nsew@sverige.nu