tisdag, juni 22, 2010

TRÖTT MAMMA OCH BARN

Idag när jag kom hem från sjukhuset somnade jag en stund. Hur trött jag än är så är det väldigt sällan jag somnar på dagen. Men jag har varit jättetrött i några dagar så det var nog behövligt.

Skulle tro att den största orsaken till tröttheten är ryggen som gör konstant ont för tillfället. Igår blev det nog lite för mycket lyftande av barnen, bl a i och ur bilen och sen så hade nog E ont i magen eller tänderna eller nåt för han var inte riktigt nöjd och han sov knappt på hela dagen. På eftermiddag hade jag så fruktansvärt ont att det inte gick att hålla emot tårarna längre. Allt gjorde ont... resa mig, lägga mig, sitta, stå, gå, ligga...! Dumma hemska rygg!! :-(

Jag ska träffa läkaren i morgon. Får se ifall MR har gett något svar på varför jag fått så ont. Vill bara veta vad det är nu så jag vet om det är något man kan göra åt det och i så fall vad. Har fått ett par olika sorters smärtstillande att ta tills vidare. Den ena undviker jag att ta för den gör mig trött och illamående och det är ju inte mycket bättre än att ha ont. Den andra funkar bättre på så sätt att jag inte mår dåligt av dem, men den smärtstillande effekten håller tyvärr inte i sig särskilt lång stund.

Det går förresten bra för W på dagis. Han verkar trivas där och är glad när vi åker dit på morgonen. Både igår och idag har han gått enligt schema och kunnat vara där medan jag varit på sjukhuset. Han har varit lite ledsen en stund båda dagarna, men han har lekt, ätit och sovit bra så det är skönt! Att lämna honom där har gått jättebra. Däremot har det varit svårare att få med honom hem. När jag hämtade honom idag lekte han ute. Men någon lust att överge sandlådan hade han INTE. Han skrek så tårarna sprutade och stampade jämfota! Han börjar få ett himla humör när han inte får som han vill.


Sötnosen!!

Han var nog också trött när han kom hem för han tog sin napp och gosekanin och kröp upp i vagnen en stund. Det tar nog på krafterna med alla nya intryck och allt som han är med nu om dagarna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Den sötaste lilla pojke som finns! Krama honom från mej!
Tänker på dej Linda, jag vet hur otroligt jobbigt det är!
Hoppas det släpper snart!
Stora varma kramar, Birgitta

Anonym sa...

Ååååh Linda, vad ska man säga...?
Det är hemskt att ha så ont och att vara så trött!
Hoppas du får mycket uppbackning och stöd när tårarna kommer. Det behöver man!
Kramar i massor från Malin G

Lotta A sa...

Fy för att ha den konstanta smärtan, som gör sig påmind hela tiden.
Det låter olidligt jobbigt med din värkande rygg.......

Så skönt att du kunde ta dej en liten "tupplur"!

Vi tänker på dej!
Stora kramar från Lotta & Ante

kerstin sa...

Förstår dig att du är trött
Kära Linda håller tummarna nu att det inte är något fel i din rygg '
utan bara överansträning eller något.
vilken charm kille ser så from ut
kram sköt om dig jag ska lägga mig nu trött jag med

Anonym sa...

Duktiga W! Vad skönt att det fungerar så bra, måste vara bra avlastning för dig; tufft att både må dåligt och ha två så pass små att ta hand om (de stora börjar väl bli lite mer "självgående")
Stor kram till dig!! Håller tummarna stenhårt för bra besked idag!! Lycka till!
Kram! Ulli (KaOl)

Lisbeth sa...

Tänker på dig. Hoppas det går bra på sjukhuset och att du får bra besked när det gäller röntgen. Att ha ont hela tiden tär verkligen på både ork och humör. Ibland måste man få släppa fram tårarna också. Du är en verklig kämpe!