måndag, april 19, 2010

APRILVÄDER

Igår förmiddag var vi ute och gick tipspromenad med några vänner. Alltid skönt att komma ut en sväng och trevligt att träffa kompisar. Men vilket omväxlande väder det var! Ena sekunden blåste och regnade det och i nästa sken solen och det var riktigt skönt! Riktigt aprilväder! Men tipspromenaden gick rätt bra. Hade bara ett enda fel. Hade gissat ganska nära på skiljefrågan också. Men vann gjorde vi inte (var relativt enkla frågor så det var nog en och annan som hade alla rätt också).


Grabbarna sitter och solar sig med Sixten i knät.


Kompisar!


Min söta lilla kusin!

På dagen hade vi fikabesök här. Min sambos bror var här en sväng. Alltid trevligt att ses! :-) Senare framåt eftermiddagen skjutsade vi barnen till mina föräldrar (saknar dem redan!). Min sambo jobbar idag och jag ska in på operation och behandling... förhoppningsvis den sista! Det är inte världens roligaste att ligga där i sjukhussängen på eftermiddagen och kvällen. De flesta andra får ju sina behandlingar tidigare under dagen så det är rätt tomt och ensamt där och tiden travar inte iväg så värst snabbt (om man inte får besök i och för sig, då går tiden mycket fortare).

Får hoppas nu bara att de inte tycker att jag är för förkyld fortfarande. Hostan kommer och går, rethosta och slemhosta som avlöser varann och näsan den rinner och är täppt om vartannat. Har lite ont i ena örat igen också. *suck* Men ska jag vänta tills förkylningen gått över helt kan det ju ta flera veckor. Är liksom inne på fjärde veckan nu.

För behandlingens skull tror jag inte att det spelar så stor roll om jag är förkyld fortfarande så länge mina värden ligger okej och jag inte har feber. Men det är ju den där cvk:n som jag ska ha. De söver mig inte om jag är förkyld och det vette tusan om jag vågar lägga in en till när jag är vaken. Hade en mardrömsoperation i vintras då de inte fick den på plats, de försökte hur många gånger som helst och bedövningen tog inte som den skulle - AJ!!! Så jag är livrädd för att sätta in en till under vaket tillstånd!

Igår kväll var vi på bio och såg "Farsan". Den var rätt rolig! Det är mysigt att gå på bio, men det blir inte så ofta nu när man är mitt uppe i behandlingar och har småbarn. Att gå och se en film som gått ganska länge och att se den på en söndagskväll gjorde att det inte var särskilt många i biosalongen. Efteråt var vi på Ica Maxi och handlade. Enklast när barnen inte är med och även där var det väldigt lugnt.

1 kommentar:

Becca & baby sa...

Ser precis ut som Ica Maxi här i Örebro O.o

Hoppas det gick bra att sätta in cvk:n :)

Kram Becca & bebis.