måndag, april 19, 2010

ÄNGLAR

Himlen fylls på av den ena vackra ängeln efter den andra. På kort tid har två mammor jag lärt känna på nätet förlorat kampen mot cancern. Dumma elaka sjukdom! Varför???!

Lilla H och Anna - hoppas ni har det bra nu och slipper ha ont! Massor av styrkekramar till era familjer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket sorgligt, det är så tomt att förlora ngn i canser, onödigt liksom, förlorade en mycket god vän för några år sen och det sitter kvar. Det gäller att inte sluta kämpa hur jobbigt det än blir. Kramar på dej / Anna Livf

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Det är fruktansvärt! Men du är en kämpe och kommer bli frisk! Hoppas du kunde få din sista cellgiftabehandling idag? Många kramar Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Lindy sa...

Ja, jag har oxå följt dessa bloggar och tänk så ledsen man när man inte känner känner personen i fråga. MEN, jag har läst bådas varje dag och dom skriver (precis som du) så målande och underbart så jag känner egentligen er bättre än vissa i verkliga livet, jag vet mer om er, jag följer er mer än vännerna irl ... kan ju låta knäppt då man tänker efter men så är det! Nu är det DU som skickar dessa jävla monster åt helvete och ser till att leva ett långt och underbart liv med din härliga familj!!!
Stor kram från Linda i Tumba!!

ulrica sa...

Jag har också följt de här två underbara människornas bloggar och det gör så ont att veta att de förlorat kampen.

Hoppas du får din sista behandling idag.. själv har jag otaliga kvar.. vet inte. Jag väntar på svar på skiktröntgen som jag gjorde för en vecka sedan.

Kram och hoppas operationen går bra. :)

Ingela sa...

Ja, det gör ont när mammor måste lämna sin trasiga kropp. Men alla måste inte det! Några av oss får en chans att vara lite änglar här och nu också. Jag hoppas också att du fick din sista behandling idag. Allt blir så mycket lättare efter det.
Stora varma kramar
Busan

kerstin sa...

Ja vad sorgligt hemskt,
tänker på deras barn och familjer ikväll.
Hoppas Att du Linda får din sista cellgifts behandling idag.
kram lycka till Kerstin