tisdag, mars 09, 2010

SMÄRTA

Vill tacka för alla tips jag fått för att lindra det onda. Det är lite svårt att komma åt smärtan bara för det sitter liksom så djupt inne i benet, liksom mer inuti själva skelettet. Har försökt med värme och liniment, men det når tyvärr mest musklerna och det är inte där som det gör särskilt ont.

Jag ringde hur som helst till sjukhuset nu för att höra med dem ifall de har några bra idéer på smärtlindring och någon läkare skulle höra av sig. Vill ju helst inte hålla på att äta för mycket tabletter om det går att slippa, men samtidigt så får jag så gräsligt ont när de går ur kroppen att det knappt går att fokusera på något annat. Går liksom inte ens ligga på soffan och läsa en bok för koncentrationen försvinner helt när det bara gör ont, ont, ont...!

Nä, nu ska jag inte ligga här och tycka synd om mig själv. Det går över... snart... men kanske inte just idag....! Bara några dagar till och att försöka ta en dag i taget och tänka så positivt som bara går... å sen hoppas jag att jag skuttar runt igen och kan ta härliga promenader ute i det underbara solskenet! :-)Men för varje dum och jobbig och elak biverkning jag får så hoppas jag att cancer-monstret upplever precis samma som jag själv och snabbt som sjutton beger sig härifrån!

6 kommentarer:

chanette sa...

fy fan vad du e stark...
det e beundransvärt

Trebarnsmamman sa...

Hejja, hejja, hejja!

Vet tyvärr allt för väl hur smärtan kan äta upp hela ens liv. I det fallet gör du nog absolut bäst och äta dina smärtisar.

Lotta A sa...

Man får tycka synd om sej själv när man går igenom ett rent helvete, och har en jävla massa värk!

Jag lider med dej ,över att du ska behöva utstå allt detta!
Det är så fruktansvärt!

Jag hoppas och önskar så innerligt, att det vänder snart och du får njuta av helt underbart härliga vår dagar.
Med härlig sol och att du slipper denna hemska smärta!
Kramar i massor!!

♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥ sa...

Du är en riktig kämpe! Beundrar verkligen dig :)

Stora kramar

Zionezze sa...

Jag tycker att profylaxandningen har hjälpt mig jätte-mkt mot all smärta jag haft sen graviditeten. När det sätter in som jävligast kör jag igång med värsta andningen, och det hjälper! Är så tacksam över att jag kostade på mig den kursen, har använt mig av tekniken mkt!

Linda Horn sa...

Läser ifatt lite... reagerar på att du får tradolan... och inte panocod. Men har du provat att byta ut panodilen mot voltaren? Jag har panocod och morfin (oxynorm) mot min kroniska värk (du frågade varför jag satt i permobil... nu finns ett inlägg om det i min blogg... om du orkar), men när smärtan är som värst i skelettet så tar jag Voltaren T, 2x25 mg var femte timme. Det kan i alla fall vara en lösning till att slippa ta stark smärtlindrande tabletter, voltaren är ju receptfri och ungefär lika stark som panodil - men det viktiga i kråksången är att de fungerar olika!!! Så prova gärna, om du orkar.

Kraaaam!