söndag, mars 28, 2010

ÄCKLIGA BAKTERIER

Fy sjutton vad fräsch man känner sig idag då! Är trött, ont i huvudet, det onda i halsen som jag haft i flera dagar har blivit värre och så har jag fått svinkoppor (fick en på hakan förra helgen och nu har jag fått ytterligare några sen dess *suck*). Har microcid-salva som jag smörjer med och den på hakan ser bättre ut. Jag borde kanske se om någon läkare kan titta på det igen.... men orkar inte! Dessutom hade jag en vattenblåsa på ena tån som nu spridit sig över HELA tån så att den ser skitäcklig ut (bakterier där också?) så jag kan ändå inte få på mig skorna och åka iväg nånstans.

Nä det här är inte min bästa dag känner jag. :-( Hoppas det vänder snart!

4 kommentarer:

Magdalena sa...

Vännen... Vila, vila, vila och ha INTE dåligt samvete för det! Hoppas att det vänder snart så att du får mår bättre igen! Tänker på dig. KRAM!

Ingela sa...

Det kan vara cellgifterna som spökar. Jag fick ömma och varande utslag på hela flinten, nånstans i mitten av behandlingen. Det hade onkologerna aldrig sett förut men dom gav sig i alla fall något sånär med antibiotisk salva.

Det värsta var att jag, förutom att vara helt skallig, blev tvungen att gå barhuvad också. I alla fall så ofta som det bara gick. Man känner sig liksom inte vacker i utgångsläget, när man har blivit ofrivilligt flintis. När det dessutom är fullt med ilsket röda blemmor på hela glödlampan, blir det inte roligare. Men det gick över det också :-)

Snart har du ditt gjort, vännen!
Kram Busan

Lotta A sa...

Det låter som en riktig kass och trist dag.......
Fy för att gå igenom allt detta, vi tänker på dej och hoppas att det vänder snart.Så att det kommer dagar som känns riktigt bra.
Kram från oss alla.

Marie sa...

Kämpa på tjejen, vi har de bästa dagarna framför oss!

Själv har jag fått en massa röda prickar på benen, tror att det är av antibiotikan?
Kram