fredag, januari 22, 2010

FREDAGSMYS

Här har vi en lugn och skön fredagskväll med popcorn, godis och Let´s dance (som jag visserligen tycker är ett skapligt uttjatat program). Försöker att inte tänka på att jag måste tillbaka till det där tråkiga sjukhuset i morgon.Vi har förresten tagit fram W:s gamla babygunga nu för att se om E gillade den - och visst gjorde han det! Han var allmänt missnöjd och hade nog lite ont i magen, men efter bara någon minut i gungan somnade han och han sover fortfarande! Skönt!!Ikväll log E för första gången! Han hade badat och sedan satt vi och busade lite efteråt... och då kom leendet! :-) Efter det log han ytterligare ett par gånger. Så gulligt! Han är 7 veckor gammal idag. Fast egentligen skulle han varit född först om en vecka eftersom han föddes 8 veckor för tidigt.

7 kommentarer:

sara sa...

vilka söta barn :)

Elisabeth sa...

Vi har också tittat på let's dance...dock utan barn...;-) Inget att skylla på med andra ord:-D
Hehehe!!

Elisabeth sa...

Hejsan!!!

Min pic-line funkar utmärkt! Efter första veckan har det varit absolut problemfritt! I början blödde det lite från den och jag fick lägga om, dvs bara tvätta av ordentligt, ett par ggr.
Den går inte att dra ur. Hela grejen är inplastad och sedan en liten "strumpa" över, så jag kan inte riktigt förstå hur det skulle va ett problem? Jag har ju också relativt små barn.
Hoppas nu det funkar bra imorgon och att de hittar en lösning som fungerar!!!!
Kram kram//Elisabeth

Stumpelisen sa...

Va skönt med en vanlig fredags mys kväll med familjen!!!! De är du värd en massa sådana!!!
Hoppas de går bra på sjukhuset idag!!!
Kram

24 år och snart pappa sa...

udersökning om barnvagn finns ute på pappabloggen!

Linda Horn sa...

Såååå söt han är lille Erik i gungan!!! Skönt att magvärken kan släppa i och med en så enkel lösning.

Men sååååå trist att det inte funkar för dig med port-a-cathen!!!! Hoppas de nu kan fixa nåt som du kan ha kvar, du kan ju inte åka in till sjukhuset hela tiden!!! Stackare!

Hoppas att det gick bra på sjukhuset idag! Håller tummarna. Kram

Anonym sa...

Hej!
Om de ska lägga en ny CVK på dig så fråga om de inte kan göra det på röntgen under genomlysning. På Sahlgrenska gör man det och det borde man ju även kunna göra på andra sjukhus. Det hade ju varit skönt för dig att ha CVK under nyckelbenet istället för på halsen som jag förstod att du fick sist samt slippa att de sticker dig så många gånger.
Många patienter är ändå nöjda med CVK när den sitter på rätt ställe.

Kram och lycka till!!